Arama sonuçlarınız

1. arcaved

Jeep (Willys) için satlık parçalar

Ynt: Jeep (Willys) için satlık parçalar kolay gelsin fiyat bilgisi de alabilir miyiz?

2. arcaved

Odun Yığma Sanatı

Ynt: Odun Yığma Sanatı çok güzel fotoğraflar. iş odunları kullanmaya gelince nasıl kıyacaklar merak ediyorum :) teşekkürler.
  3. arcaved

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı şaban ustam ne gibi sorunlar çıktı bizlerle paylaşabilirseniz sizden sonrakilere ışık tutar kanaatindeyim. selamlar.

4. arcaved

2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. geç cevap verdiğim için bütün dostlardan özür dilerim.resimdeki ile bire bir aynı. fiyatları da 200 250 tl arası değişkenlik gösteriyor.bildiğim full enjeksiyon olanı. ama yine de yanlış bilgilendirmek istemiyorum. çünkü takılırken ben yoktum. taktırmadan...
  5. arcaved

2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. selamlar. öncelikle hoş geldiniz. hava debimetre lada niva'nki ile bire bir aynı. herhangi bir uyarlama,ayarlama vs. gerek yok. orjinalini bulsanız bile bayağı ücret ödersiniz. lada niva n kini takın.

6. arcaved

İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ paylaşım için teşekkürler. anhtar yaptırdığınız usta/yerin telefono adresini verebilirseniz seviniriz.

7. arcaved

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 geçmiş olsun. allah beterinden saklasın.
  8. arcaved

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

saygın beyin aracı ankada'ydı. bu araç farklı bir araç olsa gerek.
  9. arcaved

cj5 için hirolik direksiyon arıyorum

Ynt: cj5 için hirolik direksiyon arıyorum 5374002873 mustafa akcanca usta.rize ardeşen de bir görüşmek lazım. elinde vardı ben de ondan aldım.

10. arcaved

Opel Frontera ön ve arka tavan tüzgarlığı ve cam rüzgarlığı

Ynt: Opel Frontera ön ve arka tavan tüzgarlığı ve cam rüzgarlığı selamlar. safariturkey Tel 05432660761 burada olması lazım. daha önce görüşmüştük fiyat bilgisi almak için ellerinde vardı. şimdi var mı bir görüşmek lazım.

11. arcaved

CJ-5 6 7 8 leriniz için Hardtop, Extreme Dodik, Ön göğüs, Kaput Rüzgarlığı

Ynt: CJ-5 6 7 8 leriniz için Hardtop, Extreme Dodik, Ön göğüs, Kaput Rüzgarlığı kolay gelsin. takip.
  12. arcaved

jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin

Ynt: jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin selamlar. başka araçlar için olabilir mi? olursa düşünülür.

13. arcaved

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı ustacığım. hadi bitirin artık şu makinayı. bitsin de görmeye geleceğim kabul ederseniz eğer.
  14. arcaved

frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları şartlar oluşursa bartındaki araç için ben de varım.1000-1500 tl çıkabilirim.
  15. arcaved

Gürcistan Bekle Bizi

estağfirullah. bu senin iç dünyanın zenginliğinden ve dinamizminden geliyor. ben sonuna kadar bekleme taraftarıyım( gelmek veya gelememek adına).çünkü gelirim derim gelemezsem öncelikle kendime sonra sizlere haksızlık etmiş olurum. biraz önce bu konuyu eşimle de paylaştım. eşim dünden...

16. arcaved

Gürcistan Bekle Bizi

maşallah emre hocam. sendeki bir şeyler yapma azmi ve koordinatörlük taktire şayan. allah hayırlısını versin kısmet diyelim.
  17. arcaved

frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları hocam ara tatil olmayabilir. çünkü oğlan topçu. sömestrde seçmeler var. çok ama çok yoğunum. kendime ayıracak zamanım çoğu zaman olmuyor.
  18. arcaved

SATILIK 1978 CJ 5

Ynt: SATILIK 1978 CJ 5 özelliklerinden bahsedebilir misiniz.

19. arcaved

mutlaka bir şeylere ulaşacağız çok ümitliyim. ha gayret.
  20. arcaved

bir sitede opel omega parçalarının olabileceğini ve omega motoru ile frontera 3.2 nin motorlarının aynı olduğunu okumuştum. bunu üzerine bir bakayım dedim. opelyedekparcaburada.com'da bazı parçalarını gördüm. lakin uyabileceği konusunda bir bilgim yok. bilirkişi olarak hüseyin usta bir bakarsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri