Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
şaban ustam ne gibi sorunlar çıktı bizlerle paylaşabilirseniz sizden sonrakilere ışık tutar kanaatindeyim. selamlar.
Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..
geç cevap verdiğim için bütün dostlardan özür dilerim.resimdeki ile bire bir aynı. fiyatları da 200 250 tl arası değişkenlik gösteriyor.bildiğim full enjeksiyon olanı. ama yine de yanlış bilgilendirmek istemiyorum. çünkü takılırken ben yoktum. taktırmadan...
Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..
selamlar. öncelikle hoş geldiniz. hava debimetre lada niva'nki ile bire bir aynı. herhangi bir uyarlama,ayarlama vs. gerek yok. orjinalini bulsanız bile bayağı ücret ödersiniz. lada niva n kini takın.
Ynt: Opel Frontera ön ve arka tavan tüzgarlığı ve cam rüzgarlığı
selamlar. safariturkey Tel 05432660761 burada olması lazım. daha önce görüşmüştük fiyat bilgisi almak için ellerinde vardı. şimdi var mı bir görüşmek lazım.
estağfirullah. bu senin iç dünyanın zenginliğinden ve dinamizminden geliyor. ben sonuna kadar bekleme taraftarıyım( gelmek veya gelememek adına).çünkü gelirim derim gelemezsem öncelikle kendime sonra sizlere haksızlık etmiş olurum. biraz önce bu konuyu eşimle de paylaştım. eşim dünden...
Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları
hocam ara tatil olmayabilir. çünkü oğlan topçu. sömestrde seçmeler var. çok ama çok yoğunum. kendime ayıracak zamanım çoğu zaman olmuyor.
bir sitede opel omega parçalarının olabileceğini ve omega motoru ile frontera 3.2 nin motorlarının aynı olduğunu okumuştum. bunu üzerine bir bakayım dedim. opelyedekparcaburada.com'da bazı parçalarını gördüm. lakin uyabileceği konusunda bir bilgim yok. bilirkişi olarak hüseyin usta bir bakarsa...