Arkadaşlar benim arcta soyle bır sorun vardı .araba sorunsuz calışıyorken gidiip stop ettiginizde bir cok nadir olsada araba calışmıyodu oldur allah calısmıyo ama kapatıp gıdıyosun bır sure bekle gel calısıyo bazen calışmıyo .en son usta bakınca motora benzin gelmiyo dedi pompa bozuk degişecek ama arabayı cekıcı ile goturecez dıyınce bi gayret bi daha deneyeyim diyince araba tek marsta aldı bende ustaada cozemedık ..oto elektrıcıye goturduk calıstır kapat defalarca a raba tek marşta alıyor en son usta anahtarlıga bakınca senın anahtrlıktaki cipi bazen araba okumuyo dedı anahtarlıktan kapat ac kapıları duzelir.pek ınanmadım 2 hafta sorunsuz kullandıktan sonra bu gun yine iş yerini gıttım park ettım 10 dk sonra donup calıştırayım dedım yıne tık yokyarım saat 1 saat bekle calısmadı en son ustanın dedıgını yaptım kapat ac kumandadan yıne tık yok ...
en son kumandayı cıkardım anahtarla denedım tek marşta aldı .. stop ettım tekrar tekrar sorun yok sanırım ımbo okumuyo anahtarlıgı arastırdım imbo calışma mantıgı buymuş..her seferinde farklı kod uretip anahtarlıktaki cıp kontaktan enerji alıp kod oluşturuyo bunu radyo frekansı gıbı bişeyle kontak ustundeki okuyucuya gonderiyo ve kodlar uyumluysa sistemi calıştırıyo
yanı okumayınca yakıt pompası calısmıyo ve arac ne yapsanda calısamaz duruma gelıyo..
sizden sormak istediğim daha once anahtar kopyalama işlemini yaptıran varmı tam manasıyla kopyalıyormu ..kopyalayıp sorun yaşayan varmı...saygılar.

en son kumandayı cıkardım anahtarla denedım tek marşta aldı .. stop ettım tekrar tekrar sorun yok sanırım ımbo okumuyo anahtarlıgı arastırdım imbo calışma mantıgı buymuş..her seferinde farklı kod uretip anahtarlıktaki cıp kontaktan enerji alıp kod oluşturuyo bunu radyo frekansı gıbı bişeyle kontak ustundeki okuyucuya gonderiyo ve kodlar uyumluysa sistemi calıştırıyo

yanı okumayınca yakıt pompası calısmıyo ve arac ne yapsanda calısamaz duruma gelıyo..
sizden sormak istediğim daha once anahtar kopyalama işlemini yaptıran varmı tam manasıyla kopyalıyormu ..kopyalayıp sorun yaşayan varmı...saygılar.