Arama sonuçlarınız

1. R

Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..

Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?.. radyatör ustasına dediğiniz yerden dan 4 sıralı radyatör yaptırdım. süper birşey. hiçbir sorun kalmadı. en zor koşullarda zorladım hararet normal yerinden kımıldamadı bile. işçilik dahil 360 tl. teşekkürler.

2. R

Ön Takımda Ne Nedir ve Nerededir?

Ynt: Ön Takımda Ne Nedir ve Nerededir? arkadaşlar malum arazide ön takımlar çabuk bozuluyor. offroad a uygun kamyon tipi önü ağır araçlardakine benzer kırılmayacak ön takım yapmak mümkünmüdür. bu tip bir arayış içindeyim. kalite düştü mevcut parçalar hem pahalı hem de fazla gitmiyor.
  3. R

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey sıcakta off road için bakımlar devam ediyor. şimdiye kadar 4 sıra radyatör peteği, yeni fan termiği klimaya çift fan,ve yeni marş motoru takıldı. radyatöre full antifrezee koyduk. dün radyatör yedek haznesini söktüm. baya kir çamur çıktı. silecek su...

4. R

Modifiye Ön Takım

arkadaşlar arazide ön takımlar malum çabuk bozuluyor. sanırım herzaman kullandıklarımızda da bir kalite sorunu var. bu rot başları,rotil, salıncak burçları vs nin kamyon gibi önü daha ağır araçlarda daha sağlam olması gerekir. bu tip araçlardan parça uydurmak ve daha sağlam offroad yapmak...
  5. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 4 sıralı petek ve yeni fan termiği takıldı ...bugün çok zorlu şartlarda denedim .kilometrelerce rampa çıktım, uğraştım hararet yapsın diye yapmadı.4 sıralı petekle hararet filan kalmıyor.gösterge normal çalışma sıcaklığından bir milim kımıldamıyor en ufak...

6. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bakımın ikinci günü ; usta motorun çok iyi durumda olduğunu söyledi. marş motoru soğukta cansız çeviriyormuş. orijinal Hitachi marka marş motoru takıldı.şimdi kontağa değince çalışıyor. .:) üzerindeki orjinal bosch markaydı ama yeni takılan da nissana...

7. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar araçla ilgili bugün yapılanlar; klima fanı değişti yanına aynı fandan bir tane daha ekledik. klima önünde çift fan oldu. hem klima hem de manuel içerden kumanda edilebiliyorlar. 4 sıralı radyatör peteği sipariş edildi..radyatörcü ölçüleri...
  8. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey düşük termostat fanı çok çalıştırıyor,özellikle yan sanayi fan çabuk bozuluyor.ben yan sanayi fandan küçük radyatörle hiç randıman alamadım üstelik iki kez değiştirmiştim. ikisi de birkaç ay geçmeden bozuldu. benzinlide nasıl bilmiyorum ama benimkinde...
  9. R

Terrano 1 Parça Sorunu

Ynt: Terrano 1 Parça Sorunu geçmiş olsun. cana birşey olmasın da .

10. R

Katkı Maddeleri

Ynt: Katkı Maddeleri teşekkürler bi bakayım

11. R

Katkı Maddeleri

arkadaşlar motor yağına ya da yakıta katılan katkı maddelerinin fayda yada zararları nelerdir? piyasada satılan katkı ürünleri çok şey vaadediyor , bazı ürünler için ise katkı ile kullanılmamalıdır diyerek tersi söyleniyor. örneğin motor, enjektör,pompa,turbo üzerine yağa ya da yakıta katılan...
  12. R

4X4 İcin Marka Öneriniz

Ynt: 4X4 İcin Marka Öneriniz merhabalar nissan sayfası suzukiye neden karşı olsun :) sizin kriterlerinize uygun araç bence vitara dır. tarafsız şekilde bakarsak ;bizimkiler kadar temiz nissan dizel bulmak zordur, suzuki bence bu seçeneklere en uygun araçtır diye düşünüyorum.üstelik bu fiyat...

13. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar önümüzdeki haftalarda araç bakıma girecek. yapılmışken herşey yapılsın istiyorum; motor temizletmek gerekli birşey midir?. ben hiç yaptırmadım.motora su tutarlarsa elektronik şeyleri bozarlar diye endişe ediyorum. temiz görünmesi dışında bir...
  14. R

Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları benim bildiğim kangal içgüdüsel çobanlık özelliğine sahiptir. onun dışında tek yapabileceği , pek yapısına uygun olmasa da sınırlı bir alana koyarsanız bekçiliktir tabi bu durum pek istenmez çünki yüzyıllardır seleksiyon ile çoban...
  15. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bu aracı almamanıza sevindim. bu kadar acele etmeyin bir çok seçenek var, düzgün bir terrano yoksa, suzuki tercih etmenizi öneririm.ya da kişisel beğenilere göre başkaları da olabilir ancak; bahsettiğiniz araç sıfır ayarında tertemiz olsa bile hiç...

16. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bizim araçların pekçok 4x4 den farkı ; önler normal modda kullanırken devrede değildir,yani kasma yapmaz.lifte kaldırıp elle önü çevirin tekerlek fırıl fırıl döner. zaten bundan dolayı yakıtı düşüktür.birşey sökmeye gerek yoktur. :)
  17. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey aman diyim mert bey. hele ki kullanan kırsal motorin diyorsa sakın bu aracı almayın.hiç bakılmadığı belli, ön şanzımanda birşeyler kırmışlar . ondan sökmüşler.söyledikleri şeyler aracın diğer kısımları hakkında da fikir veriyor zaten. çekiş size zayıf...
  18. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Mert bey hoşgeldiniz. arazileri çalışmıyorsa bu aracı almayın. bu kadarını yaptırmayıp iptal etmek gibi bir yola gidilmesi bile aracın diğer taraflarına hiç özen gösterilmediğini düşündürüyor. ucuz etin yahnisi yavan olurmuş derler. usta iyi bile dese...

19. R

Papağanlar Hakkında Bildiklerimiz

Ynt: Papağanlar Hakkında Bildiklerimiz çok fazla istemişler.ne tutarsa o fiyata satıyorlar.
  20. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 4 sıralıya bi radyatörcü bana 500 dedi o da zaten yer ebatlarını ölçtü elindeki katalogdan fiyat baktı o şekilde getirteceğini söyledi.. adapazarında bir yerde yarı fiyat olduğunu da terrano kullanan biri söylemişti,bu bilgiyi de yazan bendim ama henüz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri