4X4 İcin Marka Öneriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jadeit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,904

Etiketler
Ynt: 4X4 İcin Marka Öneriniz

jadeit' Alıntı:
Merhabalar
Aşağıda saydığım talepleri karşılayabilecek özellkde hangi aracı önerirsiniz? Eğer yardımcı olursanız sevinirim. Neredeyse tüm başlıkları okudum ama sanki bir taraftarcılık söz konusu çünkü tam vitaraya karar veriyorum nissan sayfası bir karşı manevra yapıyor ardından jeep aksini söylüyor kafam karıştı açıkçası:smiley:
1-15000 - 20000 TL arası
2- Yakıt tüketimi makul düzeyde
3- Vergisi uygun
4- Kırıp dökülebilir ve sanayiye girdiğimde de çok masraf çıkartmayan
5- Arazide yolda bırakmayan güvenebileceğim.
6- Genellikle arazi için düşünülebilecek
7- Estetik kaygım yok ama azcık da estetik olsun

Şimdiden çok teşekkürler
Selamlar herkese
bu
bu saydığınız özelliklerde bir araç üretildiğini sanmıyorum açıkçası :smiley:)) öyle bişe olsa sanırım coktan keşfederdik bunu

işin gerceği şudur bence bence diyorum cünki başkası ne düşünür bilemem her aracın kendisine özel karakterislik özelliği vardır ve üretim senesine göre özellikleri farklıdır güç kuvvet ise büyük motor ucuz yedek parca için model ve sene gibi özellik ister ama sizin istekleriniz için muhtemelen kozmopolit bir araç lazım yada üretilmesini beklemeniz lazım

jadeit' Alıntı:
Merhabalar
Aşağıda saydığım talepleri karşılayabilecek özellkde hangi aracı önerirsiniz? Eğer yardımcı olursanız sevinirim. Neredeyse tüm başlıkları okudum ama sanki bir taraftarcılık söz konusu çünkü tam vitaraya karar veriyorum nissan sayfası bir karşı manevra yapıyor ardından jeep aksini söylüyor kafam karıştı açıkçası:smiley:
1-15000 - 20000 TL arası
2- Yakıt tüketimi makul düzeyde
3- Vergisi uygun
4- Kırıp dökülebilir ve sanayiye girdiğimde de çok masraf çıkartmayan
5- Arazide yolda bırakmayan güvenebileceğim.
6- Genellikle arazi için düşünülebilecek
7- Estetik kaygım yok ama azcık da estetik olsun

Şimdiden çok teşekkürler
Selamlar herkese

merhabalar

nissan sayfası suzukiye neden karşı olsun :smiley: sizin kriterlerinize uygun araç bence vitara dır. tarafsız şekilde bakarsak ;bizimkiler kadar temiz nissan dizel bulmak zordur, suzuki bence bu seçeneklere en uygun araçtır diye düşünüyorum.üstelik bu fiyat aralığını da göz önüne alırsak ( ki bence makul bir fiyata aralığıdır ) piyasada oldukça fazla bir suzuki seçeneğiniz olacaktır.

saygılarımla

FJ40 biraz sert gelebilir, kriterlere göre bencede Suzuki vitara uygun olabilir.

aslanaybars' Alıntı:
toyota alın gerisini unutun bence arac arıza derdinizde olmaz vergi yakıt hiç bişey olmaz fj40 model tam size göre...gerisi hikaye... :D :D :D

Araç değiştirme planları yapan Vitara kullanıcısı olarak ; Ben de Vitara JLX diyorum.

ben 5kapı 1,6 vitara diyorum. avantajlarını arkadaşlar belirtmiş ayrı bir şey söylemeye gerek yok.

bende inşallah almak için maddi hazırlıklar yapıyorum. saygılar

Arkadaşlar çok teşekkür ederim, çogunluk vitaradan yana ancak benim aklım nissan terranoya da kayıyor ama belirttiğiniz gibi temiz bulmak incelik ister haklısınız. Ve yine söyelediğiniz gibi yarım günlük aklımda olanları kiralamak ve denemekde oldukça mantıklı ancak ankarada her kiralama şirketinde bulunmuyor sanırım bu tarz araçlar
geçen birini aradım araziye çıkıcam 4X4 kiralamak istiyorum dedim 'hımmm ben araştırıp döneyim size 'dedi ve bir daha da bana dönmedi. Sanırım arazi koşulları için araç kiralamakdan çekindi. Gerçi haklıda:smiley:

bu baslikda yazilanlari okuyunca hakkaten bu siteye fikir almak icin yazip soranlara aciyorum :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:

cunku cok azi isin duygusal tarafini bir yana birakip gercekci bakip cevap yaziyor. baksana nerdeyse yazilmayan arac markasi ve modeli kalmadi

ben discovery kullaniyorum ama discovery onermiyorum bir baskasi gelip oneriyor, burak fj40 kullaniyor ama onermiyor bir baskasi gelip oneriyor vs vs

Kandi aracımı övmek ve size bunu dayatmak veya marka propagandası yapmak değil amacım, sadece kendi aracımı anlatıcam size

Bende sizin gibi geçen yıl bu zamanlar arazi aracı almak isteği doğdu ve 4 ay boyunca mevcut arazi araçlarının tümünü araştırdım.
Kriterlerim hemen hemen sizinkine yakın biraz fiyat limitim düşüktü

Toyotanın sağlamlığı konusunda hiçbir üyenin dicek lafı yoktur kanaatindeyim,
Aracı eylül ayında aldım, aldığım günden bu güne 18.000 km yol yaptım, bakım harici hiçbir arıza veya sorun yaşatmadı,
Aldığımda km de 200 kr uzun yolda şehiriçi 250 krş yakıyordu şimdi gelen zamlarla 260 krş uzunyol 300 350 krş şehir içi yakıyo
Konfor olarak arka bağaj camı dahil bütün camlar elektrikli, dikiz aynalarırı elektrikli, sanrof mevcut, klima, hodrolik direksiyon vs. on süspansiyon arkalar makaslı önler helezonlu bağımsız,
Vergi yükü yok senelik 300 tl
Arazi özellikeleri mükemmel standart yüksekliği ofroad için yeterli ekstra para harcayıp yükselmeye ihtiyacı yok
4 runnerıda test etmenizi çok isterim umarım çevrenizde bulur ve test edersiniz.
Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun
[attachment=1]

101_0066.jpg

Ankara'da oturuyorsanız, bence sizin araçlar hakında bilgi sahibi olabilmek için iyi bir fırsatınız var. Hafta sonu yapılacak olan etkinliğe katılın, TR'de kullanılan arazi araçlarının enaz bir örneği orada olacak, sorularınız olursa herkes yanıtlar. Bazıları kullanmanıza da izin verebilir. Selamlar. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.