Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç sahibin bana söylediği motor ford motoru o ayrı bir heyecan yaşattı bende tabi sonrası hüsran :)) motor üst kapağından çıkan sonuç mazda 2200 motor 70 bg yeterli bir series 3 için
Merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra yine bir konu ilk aracım dan başlayayım 84 model series 3 mavi beyaz ilk arazi aracımdı ilk göz ağrım özenle topladım ilk etapta işin acemisi olduğumuz için elimizdeki series 3 kıymetini bilemedik bilmedikte bir defender hevesi tuttu bir heyecan gül gibi...
Defenderle uğraşmak gibisi yok çok zevkli yarın debriyaj Üst merkezini sökecem ustten kavrıyor ona bakacam kısa zamanda usta olursunuz :))
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun mayısta sigorta yaptım 945 tl ye 1600 tl fiyat verende oldu gerçekten o parayı verirkem zoruma gitti geçen sene yarı fiyatına yaptım geçenlerde birinden duydum ptt trafik sigortası yapıyor daha uygun aracınız orjinal motor mu yoksa ford puma mı
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk...
Tuv den tek seferden geçtik :D :D trafik sigortasını 940 tl yaptım geçen sene 420 yapmıştım iki katı olmuş 1800 tl fiyat verende vardı aynı şirketten yaptırtım