Çocukluk Hayalim Defender'ıma Kavuşuyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mühendis Keşifte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,580

Etiketler
Aracımdaki önizlenimlerim şu şekilde. Motor performansı süper. Bayılma kesinlikle yok. Rölantide dahi tıkır tıkır dik bir yamacı çıkıyor. Turbonun güzelliği. Umarım sorun çıkarmaz. Araca motor yalıtım yapılmış. içerisinde ses yok. Amortisörler mükemmel. Kasisten geçerken dahi kasisi hissetmiyorsunuz. debriaj çok hafif. önler disk fren yapılmış. fren performansı 2 tonluk araca göre çok başarılı. daha önceden kullandığım kampanalı defenderle mukayese bile edilmez. Üzerinde varolan vinç sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. bakımlarını yaptırıp kullanacağım. Şimdi ilk işim ön panele double dim bir teyp taktırmak ve düğme panellerini değiştirmek. Hafif cıstak bir müzik tesisatı. çalışmalarımın fotoğraflarını sizler ile paylaşacağım. Daha sonrası için led delici, led farlar, arka diferansiyel kilidi gibi projelerime sıra gelecek. hepsini yeri geldiğince sizlerle paylaşacağım. Hayırlı günler dilerim.

Double din teypden ziyade araç tablet uygulamaları da son derece başarılı. Tek sıkıntı tabletlerin %90 ında radyo yok veya aktif değil. Buna göre bir tablet seçimi yaparsanız Navigasyon teyp video oynatıcı klinometre gibi birçok şeyi tek bir cihazda toplamanız mümkün.

Tablet olaylarını çok araştırmadım. çok bir bilgim yok. Çok da gerekli olur mu bilmiyorum. zati akıllı telefonlarla senkronize olabiliyor yeni nesil teypler. cd-rom girişi bile düşünmüyorum. düz bir model tercih edeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri