Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sigorta şirketine sordum sadece yapılan sigorta da %3 pay alıyorlar geriye kalan devlet hazinesine kalıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum geçen sene yaptığım trafik sigortası 200 küsürdü şimdi 1500 küsür çok büyük bi fark var bazı karavanlar 6 bin 7 bin fiyat çıkarmışlar :D
Hayırlı olsun güle güle kullanın çamurluk kaşları olmamış yakışmıyor seriese bence sökün defender far çerçeveside olmamış orjinal çerçeve bulun veya yaptırın daha güzel gözükecek
avukat doğru diyorsun buda araba mı ? bir çok ülke ordularında faal olarak kullanılan araçlar şuan bille modelleri düşük olanlara servetler yatıranlar var doğru bu araç değil :D :D avukat defender senin kimyanı bozmuş :D :D :D
Teşekkür ederim iç kısım döşemesi geçen sene yaptım resimleri konuda var ucuza disco koltuk bulsam alacam şuanki projem tablet bağlama daha önce bağlamıştım bu sefer konsol yapacam konsolun içine oturtacam bir çok işlev görecek boşlukta dolar
Defender için son mesajım defender koltuğuna bindikten sonra başka araca binmek bile istemedim bir çok araç sürdüm içinde arazi araçlarıda vardı ama defenderin bana verdiğin zevki hiç bir araç vermedi bide verdiği ilgiyi bu söylediklerim series 3 içinde geçerli
Avukatım o kadar güzel adrenalin dolu videolar vardı paylaşmadım dedim ayıp olur sonuçta defender :D :D şaka bi yana her aracın klasmanı farklı korando kendi sınıfında iyi defender bana göre tartışılmaz bir arazi aracı
benden avukat defender düşmanına gelsin :D :D
sizin şu bahsettiğin araç korando defender gibi canavar mı :D böyle keçi gibi düz duvara tırmanıyormu yoksa tepe taklak mı :D :D