Arama sonuçlarınız

1. erdal484

Yeni Defender... Yardım

Slıkılmazsan yaparsın işin zor gözüküyor sevdikten sonra yaparsın araca bakıldığında masraf çok gözüküyor

2. erdal484

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Hayırlı olsun def devam mı
  3. erdal484

Trafik Sigortası Önerileriniz?

Sigorta şirketine sordum sadece yapılan sigorta da %3 pay alıyorlar geriye kalan devlet hazinesine kalıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum geçen sene yaptığım trafik sigortası 200 küsürdü şimdi 1500 küsür çok büyük bi fark var bazı karavanlar 6 bin 7 bin fiyat çıkarmışlar :D

4. erdal484

Series 3 Restarasyon

Ön panjuruda griye boyatın araç kaç model dizel mi
  5. erdal484

Series 3 Restarasyon

Hayırlı olsun güle güle kullanın çamurluk kaşları olmamış yakışmıyor seriese bence sökün defender far çerçeveside olmamış orjinal çerçeve bulun veya yaptırın daha güzel gözükecek

6. erdal484

Turkar'a İlgi ve Öneri...

Devlete yeteri kadar satılmış buralarda bile görüyorum ancak devlet işini görür

7. erdal484

Serifender Bizon

işte beklediğim konu :D baştan aşağı okudum harikalar yaratmışsınız en güzeli garaj olmuş fikir süper :)
  8. erdal484

OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!!

Bende tavan sepetine takacam plakayı sorun olmaz sanırım çoğu araçta takılı
  9. erdal484

D-max İme Yaptığım Değişikler

şnorkel güzel çalışma olmuş

10. erdal484

Aldıysak Başlayalım

bırak hidrolik olmasın kas yaparsın :D :D

11. erdal484

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

avukat doğru diyorsun buda araba mı ? bir çok ülke ordularında faal olarak kullanılan araçlar şuan bille modelleri düşük olanlara servetler yatıranlar var doğru bu araç değil :D :D avukat defender senin kimyanı bozmuş :D :D :D
  12. erdal484

Teşekkür ederim iç kısım döşemesi geçen sene yaptım resimleri konuda var ucuza disco koltuk bulsam alacam şuanki projem tablet bağlama daha önce bağlamıştım bu sefer konsol yapacam konsolun içine oturtacam bir çok işlev görecek boşlukta dolar

13. erdal484

sonunda bitti :D
  14. erdal484

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Defender için son mesajım defender koltuğuna bindikten sonra başka araca binmek bile istemedim bir çok araç sürdüm içinde arazi araçlarıda vardı ama defenderin bana verdiğin zevki hiç bir araç vermedi bide verdiği ilgiyi bu söylediklerim series 3 içinde geçerli
  15. erdal484

Avukatım o kadar güzel adrenalin dolu videolar vardı paylaşmadım dedim ayıp olur sonuçta defender :D :D şaka bi yana her aracın klasmanı farklı korando kendi sınıfında iyi defender bana göre tartışılmaz bir arazi aracı

16. erdal484

Hakkari Dağları

17. erdal484

benden avukat defender düşmanına gelsin :D :D sizin şu bahsettiğin araç korando defender gibi canavar mı :D böyle keçi gibi düz duvara tırmanıyormu yoksa tepe taklak mı :D :D
  18. erdal484

teşekkkür ederim

19. erdal484

teşekkür ederim serdar abi
  20. erdal484

Acil Tarafindan Puma Motor Ariyorum

Bu ne defender düşmanlığı :D benim konu ya da benzer bir yorum yazmışsınız defender tutku aşktır :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR