Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trabzon da bir usta tarafından orjinal gibi yapıldığını biliyorum fakat elinizdeki araç mke den cıkma faturasında 110 yazıyor evrakda sıkntı yaşayabilirsiniz
ordudaki ustanın bunu yapacağına inanmıyorum büyük ihtimalle turgut karapestilin yaşlı ustasını düşünüyorsunuz neden yapamıyacak olduğunu da söyliyim 90 lık land elinde hiç olmamıştır arkadan bunu kesmek lazım üzerine havuz kasa bindirmek lazım kasan olduğu gibi boşa çıkıyor ayrıca resimlerini attığın araç temiz bir araç değil bu kadar uğraşacaksan temiz bir aracın üzerinde bu işlemleri yap diye öneririm trafiğe kayıt kısmında da proje çizdirmek lazım sanırım tadilat projesi 500 çivarı cizdirilir muanenin tespit yapması lazım sonra ruhsatla ilgilenmen lazım
yerinde olsam bu arac ile uğraşmazdım eğer dağa bayıra ota kiviye bu aracı vuracam dersen kestirmeden kullan yok ben kestircem dersen kasası düzgün bir araç temin et
kasası düz modelleri tercih etmeniz işinize yarayacaktır sonradan bindirme kasalı bir araca havuz takmak için 2000 tl gerekir dolayısı ile duz kasalı bir araç alırsan 2000 tl az masraf edersin.... en kötü aracı iki kişik yapıp arkasınını da kasalı olarak kullanırsın arazı için çok güzel çalışmalar var 100 yada 110 olarak yapılmıiş double cab modeller de var havuz kasalı bir araca proje ile cok sorun yasamazsın ama kasalı bir araçta sıkıntı yaşarsın cünkü biri 110 sw diye geçiyor diğeri kamyonet diye geçiyor nevi değişikliği yapamazsın aracı kapatsan bile köprüde yada trafikte kurallardan kaynaklı sıkıntı yaşarsın bilgine
Ist da dahil olmak uzere 110 dan kesme 90 lik lar var ve ruhsatta 110 luk yaziyor muayeneden de gecti. Tuvturk daha ruhsatta 110 - 90 farkini bilmedigi icin skinti olmuyor. Acik tek kabin 110 u acik tek kabin 90 a cevirecekseniz ruhsat acisindan sorun olmuyor yada en problemli tuvturk e sahip Ist da olmadi.