Arama sonuçlarınız

1. deeperdiver

Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ?

Selamlar, http://www.midlandradio.com/CB-Radio.WYQ/75-822 Bu cihazın araç içinde antensiz kullanımı (mobil olarak) nasıldır, performansı ne olur acaba? 2. Land Rover buluşmasında bir arkadaşta vardı bu ama o anda pek soramadım, kendisini de çıkaramadım şu anda, acaba o arkadaş bu mesajı...

2. deeperdiver

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009) Selamlar, Bu güzel gezi için Mert'e, emeği geçen diğer arkadaşlara ve beni aracına alarak geziye katılmama yardımcı olan Nejat'a çok teşekkür ederim. İlk defa katıldığım bir grup ve organizasyondu...
  3. deeperdiver

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009) Selam, Çok geç oldu ama beni de eklermisiniz, otelde kalabilirim. Saygılar,

4. deeperdiver

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009) Selam Mert, DAlgıç niye gerekli anlamadım, o kadar çok batmıyacaz çamurlara dimi? :-)
  5. deeperdiver

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009) Selam, "Acemi co-pilot" demek istemiştim... :D O zaman gelirim, iyi olur...... Siz ne taraftan geleceksiniz?

6. deeperdiver

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009) Selamlar, Yanına co-pilot, veya arkadaş arayan varmı acaba? fazla geveze değilimdir, hatta hiç değilimdir. Ne yapalım LRO olmadığımdan başka çare yok.... Saygılar,

7. deeperdiver

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Son
  8. deeperdiver

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) devam,
  9. deeperdiver

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) devam

10. deeperdiver

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Selamlar, Geç oldu ama bunlar da benden..

11. deeperdiver

Istrancalar / Malepetra Kayaları Off-Road (25 Ekim 2009)

Ynt: Istrancalar / Malepetra Kayaları Off-Road (25 Ekim 2009) Selamlar, Paylaşım için teşekkürler, harika kareler çekmişsiniz. Araç çizilmesi ile ilgili üzüntüyü ben de ilk off road denememde yaşamıştım, ama o çiziklerin bir yaşanmışlık belirtisi olduğunu sonradan anladım, artık hangi çiziğin...
  12. deeperdiver

Çadır ve Uyku Tulumu Soruları

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Soruları Selamlar, Tulumları sararak torbalarına sokmaya çalışmayın, bir elinize torbayı diğer elinize tulumun ucunu alın, bir ucundan başlayarak torbanın içine sokmaya başlayın, düzensiz, buruşuk olsun, sokarken elinizle sıkıştırın, ta ki tulumun sonunu da sokana...

13. deeperdiver

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) 01- Koza Yardımcı............................Honda Civic 02- Mert Kiğılı..................................LR Disco 03- Esra Akeroğlu ...........................Renault Megane sv 04- Mustafa...
  14. deeperdiver

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) valla doğru ne yediğimi hatırlamıyorum, şu anda farkettim..
  15. deeperdiver

Mercedes G vinç yardım !

Ynt: Mercedes G vinç yardım ! Çok güzel olmuş, Güle güle kullanın, peki orijinal tampon kullanılarak ta takılabilirmi acaba, sanırım takılır, TS otomotiv demi taktırdınız, kaç tonluk, kaça maloldu acaba? Saygılar,

16. deeperdiver

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Çok güzel bir haftasonuydu, bu gibi küçük kaçamaklar, zayıflayan vücut akülerini şarj etmek için harika oluyor, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, bu organizasyonların her mevsim yapılması dileğiyle... Not: Bu...
  17. deeperdiver

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Varmısınız c.tesi aksam üstü kumda sıkı bir voleybol macına ))) birasına ))) varsanız... 1- ömer sak 2- ufuk sarıgül.UFUKK. 3- Mustafa Eraslan ( e o kadar avrupa şampiyonasını izledik. Bişeyler kapmışızdır Cheesy 4-...
  18. deeperdiver

Çamurlar İçinde Çocuklar, Çamurlar İçinde Aziz Nesin Kitapları

Ynt: Çamurlar İçinde Çocuklar, Çamurlar İçinde Aziz Nesin Kitapları Merhaba, Verdiğiniz link (http://www.nesinvak fi.org/ihtiyacla r.pdf) çalışmıyor, kontrol edermisiniz? Saygılar,

19. deeperdiver

Görülmesi Gereken Yerler

Ynt: Görülmesi Gereken Yerler Merhaba, Bence bu mevsimde yedigöller, tadından yenmez.... Saygılar,
  20. deeperdiver

Mercedes G vinç yardım !

Ynt: Mercedes G vinç yardım ! Selamlar, Arkadaşlar ne oldu vinç taktırma işi, uzun süredir bir haber çıkmadı, takipteyim. Ben de düşünmeye başladım da vinç işini.... Saygılar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri