Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sırbistan ( Belgrad - Vojvodina Bölgesı - Novi Sad - Karlofça - Fruska Gora )
*
Halklar arasında düşmanlıklar yoktur. Egemenler, iktidarlarını sürdürebilmek için, ırkçılık yapar ve iç&dış düşman yaratırlar. :( >:( Ezberlerle yetişen insanlar/halklar da, düşman(!)ları bir şekilde...
Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum.
Hayırlı olsun; kolay gelsin Gökhan Bey. :)
Düşündüğünüz PSA kamperi tek araç olarak mı kullanmayı düşünüyorsunuz? :-\
Cavid Sezen
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Abdullah Bey, iyi yolculuklar şimdiden; yazı ve fotoğraflarınızı bekliyor olacağız. :)
Cavid Sezen
Ynt: Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz.
Tarabya'daki tepeden Boğaz manzarası ve Atatürk Arboretum fotoğrafları çok etkileyici.(Eminim A.Arboretum'un kendisi daha çok...) :) ;)
Cavid Sezen
Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya
Burada bir kardeş araç gördük!.. ;)
Mehmet Hoca'm, çok güzel yörelerimize ilişkin bilgi ve fotoğraf ile yorumlar için çok teşekkürler. :)
Cavid Sezen
Az önce öğrendim; çok üzgünüm. Birkaç kez uğramıştı bize ve söyleşmiştik geçmişte.
Yakınlarına, eş ve dostları ile karavancılar&doğa severlere, başsağlığı ve sabırlar diliyorum. :( :'(
Cavid Sezen
Ynt: 'egeli' 2013
Çoğunu, çoğumuzun bildiği ama bir kez daha görmenin önemli olduğu, ne anlamlı sözler; paylaşım için teşekkürler "egeli"ler... :) ;)
Cavid Sezen
Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013
Bu güzel etkinlikle ilgili tüm yazılı ve görsel paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler. :)
Cavid Sezen