Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??
Güzel bir gezi olmuş bende Rize Çamlıhemşin'liyim.Sizi nasıl göremesim.Keşke Avusor Yaylasınada gitseydiniz.Neyse kısmet bir dahaki sefere Avusor Yaylası'nada bekleriz...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Merhaba İlhan Abi aracınız çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık.Yalnız ön ve arka etekleri koyu gri,orta kuşağı siyah yapsanız sanki daha güzel olurdu :) :)
Ynt: İşte Seyirlik Bir Unimog U1250
Merhaba siz Karadeniz turunuzda Rize Çamlıhemşin'e geldiniz mi? Rize Çamlıhemşin Avusor Yaylasında böyle bir unimog gördmüştümde ondan sordum. :)
Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?
Arkadaşlar ben Rizeli'yim Kaçkar Dağından sadece Ağrı Dağını en uç kısmı yani tepesi görünüyor.Fotoğrafları çekilmiştir.Ancak fotoğrafları bulamıyorum.Silmişim. Saygılar...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Abi sen arabayı MTK oto dizaynamı yaptırıyorsun?Klimada öyle yazıyordu. :) Eğer Mtk ya yaptırıyorsanız bence memnun kalacaksınız.Tavanıda tribün tavan yaptırın.Maliyeti biraz fazla olabilir :)...