Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Bu bana ilginç ve biraz da imkansız geldi. Zira şablon aynı zannediyordum. Ama yaşayıp tespit ettiğinize göre; doğrudur.

2. AKMühendis

Araç Uygunluğu Ve Tavsiye

Merhaba. Karavanınızın kullanımı, eksileri, artıları hakkında bizi bilgilendiri misiniz lütfen ? İyi geziler yaptığınızı umuyorum.
  3. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Karar sizin tabi... Ama bence lehinize bir karar olur..

4. AKMühendis

Benim internet üzerindeki gözlemlerime göre, bence tercih edilecek özellikleri olan bir ürün değil.. Memnuniyet belirten sahipleine gelince; çoğu kimse aldandığını itiraf edemez.. Ayrıca bu husus satışda, ayağına pranga olur...
  5. AKMühendis

GÜNEY kavak kontraya geçtimi..?

6. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Doğru yargı.. Bir tarafı müthiş sevindiriici ... Diğer tarafı son derece üzücü.. Biz sanayici olarak bu durumdan rahatsızız. Herkes (Kısmen haklı olarak) mal satışını dövize bağladı.. Biz de bu saçmalığa bulaştık malesef.. Hergün TL bazında fiyat yenilememk için, döviz bazında fiyat veriyoruz...

7. AKMühendis

Eberspacher çok düzgün ve kullanışlı bir cihazdır. Sürekli çalışıyor dediğiniz ateşleme yapmadan, sirkülasyon havası olmasın?
  8. AKMühendis

İlk Karavanım Erba 3.40 (haftasonu Karavanı)

Boşu 900 - 950 Kg. diye hatırlıyorum.. Ama firmaya göre 5.25 ler bile 740 KG.. :)))

9. AKMühendis

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

AMAN DİKKAT ...! Aman dikkat...!!!
  10. AKMühendis

Çekme Karavan Tavsiye

O güdük kaz görüntülü karavana o para verilmez.. Daha güzel üretim yapana firmalar var. araştırın iyisini alın..

11. AKMühendis

Ares 310

Kaç kişi için kullanacaksınız bilmiyorum ama. tek kişi bile olsanız sıkılırsınız içinde. Çok küçük bir ölçü.. Bir üst ölçüye geçmenizi öneririm.. Firma için iyidir/kötüdür diye bir gözlemim ve yargım yok..
  12. AKMühendis

Adria Altea 4four 362 Lh'yi Nasıl Bilirsiniz?

Hem de ne bezdirir...
  13. AKMühendis

Adria Altea 4four 362 Lh'yi Nasıl Bilirsiniz?

Merhaba.. İki sivri uç gibi geldi bu tercihler bana... Biri çok büyük, biri çok küçük.. 362 de, mesela 1 haftalık gezilerde sıkılmadan konaklayabildiniz mi ?

14. AKMühendis

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

Gerçekten ÇOOOOOOKK.. ama ÇOOOOOOKKKKKK önemli.. BERHUDAR olsunlar... :p
  15. AKMühendis

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

Uçan sefertasına bir ilave daha.. Fırsat bu fırsat haa.. Aman kaçırmayalımm.. FIRSAT KARAVANI... :)
  16. AKMühendis

Webasto Webeste Wedeste .... .... :smiley::yum::worried: .... :( Sonuçta " koysepete " zihniyetinde değilseniz. denenmiş. kendini ıspat etmiş. kaliteli malzeme ile imal edilmiş.... bir kere alınıp, çok kere kullanılacak bir mal alın derim.... Ucuz et, yavan yahni örneği.. Bu işin...

17. AKMühendis

Hiç KARA olmadık ki... :p
  18. AKMühendis

Öyle özlü sözler var ki. değerini belirtecek söz bulamazsını.. Yeri burası değil ama.. Alın bir kaç süper söz..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri