Arama sonuçlarınız

1. Bünyamin

Avrupa Seyahati Anılarımız

Temmuz ayında ailemle birlikte ve otomobille gerçekleştirdiğimiz 24 günlük Avrupa seyahatinin Yunanistan bölümüne ilişkin anılarımızı, gezi notlarımızı http://avrupaseyahati.blogspot.com/ adresinde yayımlamaya başladık. Gezi notlarına ilişkin eleştiri ve önerilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.

2. Bünyamin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Temmuz ayındaki Avrupa seyahatine ilişkin gezi notlarımızın yer aldığı http://avrupaseyahati.blogspot.com/ sitesine yeni yazı ve fotoğraflar eklendi. Lütfen eleştiri ve önerileriniz bildiriniz.
  3. Bünyamin

Hırvatistan’ın Denizi Güzel, Yemeği Vasat

Ynt: Hırvatistan’ın Denizi Güzel, Yemeği Vasat Hırvatistan'ın denizi seyirlik. Gerçekten nefis bir manzara. Ancak yüzmek için önermem. Antalyalı olduğumdan, Konyaaltı, Lara, Phaselis plajlarında denize girdiğimden midir nedir, başka hiç bir denizi yüzmek için beğenmez oldum. Dubrovnik'ten...

4. Bünyamin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Blogun adını tekrarlamayı unutmuşum: http://avrupaseyahati.blogspot.com/
  5. Bünyamin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Gezimizle ilgili yeni yazılar ekledim. Yeni bölümlerde Yunanistan'daki ilk durağımız Alexandroupoli (Dedeağaç) bölümü yer alıyor. Notlarınıı peyderpey yayımlayacağım bu gezide Yunanistan'da Dedeağaç, Gümilcine, Kavala, Selanik; Makedonya'da Ohrid, Struga, Üsküp, Kosova'da...

6. Bünyamin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Selamlar; Daha önce bildirdiğim otomobille Avrupa seyahatımiz tamamlandı. 24 gün süren İpsala'dan İpsala'ya 7 bin 200 kilometre süren, bir hesapla 6, başka bir hesapla 11 ülke gördüğümüz gezimize ilişkin notları yazmaya başladım. Fotoğrafları düzenliyorum. Gezi notlarını ve...

7. Bünyamin

Avrupa Tatili

Ynt: Avrupa Tatili Selam; Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Lüksemburg'u düşünüyorum. Ama yolda kesinleştireceğim. Paris'e ailece daha önce 2 kez gittik. Hem de bir Türk'ün sahibi olduğu, küçük bir mutfağı da bulunan odalara sahip otelde konakladık. Paris'i bu kez düşünmeyeceğiz...
  8. Bünyamin

Otomobille Avrupa Turu

Ynt: Otomobille Avrupa Turu Evet var. Seneye planladığım İran var. Sonraki yıllarda Vietnam var, Kamboçya var... Afrika var.... Yani çok var anlayacağın.
  9. Bünyamin

Otomobille Avrupa Turu

Ynt: Otomobille Avrupa Turu Tesekkürler. Önerileriniz yerinde. Daha önce de ailemle iki kez Avrupa turu yapmıştım. Ancak 2002 ve 2006'daki bu gezilerde uçak+tren+otobüs kullanmıştık. İlk kez otomobille çıkacağız. Az çok tecrübe sahibiyiz ama otomobille olunca tedirgin olmadım değil hani. Siz ne...

10. Bünyamin

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Selamlar, Eşim, kızım ve oğlumla birlikte, 3 yıl önce planladığımız otomobille Avrupa turunu bir aksilik olmazsa 2009 Temmuz ayında gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımız sürüyor. 1 aylık yıllık iznim onaylandı. Yunanistan'dan multi giriş-çıkılşı 3 aylık vizemiz alındı...

11. Bünyamin

Otomobille Avrupa Turu

Selamlar, Eşim, kızım ve oğlumla birlikte, 3 yıl önce planladığımız otomobille Avrupa turunu bir aksilik olmazsa 2009 Temmuz ayında gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımız sürüyor. 1 aylık yıllık iznim onaylandı. Yunanistan'dan multi giriş-çıkılşı 3 aylık vizemiz alındı. Otomobilin üstüne portbagaj...
  12. Bünyamin

Avrupa Tatili

Ynt: Avrupa Tatili Paris'te bir Türk'ün, Hikmet Bey'in sahibi olduğu otelde uygun fiyatla konakyalabilirsiniz. Otel Malakoff semtinde. Metro durağına da yakındır. Amsterdam'dan Paris'e 5-6 saatlik bir otobüs yolculuğuyla ya da trenle gidebilirsiniz. Telefonu: 00 33 147 35 46 46

13. Bünyamin

Türkiye'den,İran,Pakistan ve Hindistan'a Gitme Planı için Yardım İstiyorum

Ynt: Türkiye'den,İran,Pakistan ve Hindistan'a Gitme Planı için Yardım İstiyorum İrangezi.com adında bir sitenin sahibi Zafer Bozkaya ile iletişim kurabilirsiniz. Zafer Bey İrdan Pakistan ve Hindistan uzmanıdır. Google'den arama yaparsanız çok kolay ulaşabilirsiniz. Size her türle detay bilgi...
  14. Bünyamin

Gezi Planımızı Tamamlayabilecek Gezmiş Ve İşi Bilen Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Gezi Planımızı Tamamlayabilecek Gezmiş Ve İşi Bilen Arkadaşlar Aranıyor Polonya ilk durağınız olsun. Düğünden sonra çıkar Almanya Nürnberg'e geçersiniz. Oradan Berlin.. Berlin de güzel bir şehirdir. Berlin'den Köln... Harikadır. Oradan 2,5-3 saatte Hollanda Amsterdam. Amsterdam'dan 3...
  15. Bünyamin

İtalya ve Fransa'da Küçük Otel Fiyatları

Ynt: İtalya ve Fransa'da Küçük Otel Fiyatları Selamlar, eşim, oğlum ve kızımla 2006 Temmuz ayında 21 günlük Paris, Roma, Floransa, Venedik, Budapeşte, Prag, Viyana ve Stutgart'ta konaklamalı, buralardan günü birlik Napoli ve Pisa gibi bir seyahat gerçekleştirdik. Bu seyahatlarimi Antalya-Basel...

16. Bünyamin

Schengen Vizesi

Ynt: Schengen Vizesi Selamlar. Fransa ile İtalya arasında bir sorun yok. İstediğiniz kadar girip çıkabilirsiniz. Ama İsviçre AB üyesi ülke olmadığı için İsviçre'ye girdikten sonra, tekrar bir AB ülkesine girişinizde sorun çıkabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri