Arama sonuçlarınız

1. YEVGENI

Bf goodrich all terrain T/A model lastiği lada niva da kullananlar tecrübeler?

Ynt: Bf goodrich all terrain T/A model lastiği lada niva da kullananlar tecrübeler? http://gezenbilir.com/index.php?topic=63357.msg756663#msg756663 http://gezenbilir.com/index.php?topic=67.msg500195#msg500195

2. YEVGENI

Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi?

Ynt: Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi? Sadece buzda degil, islak zeminde bile OK144 bildigimiz odun tepkisi verir. Frenlemesi zayiftir cunku muhteviyatinda kaucuk yok denecek kadar azdir. Aslen bir romork lastigidir ve toptak zemin disinda kullanilacaksa cok dikkatli...
  3. YEVGENI

Snorkel sorunu

Ynt: Snorkel sorunu Sorun olabilir dogru (motor havuzuna su sicratir). Elektrik kumandali fan ile modifiye edebilirsiniz (mevcut olani iptal edip)..

4. YEVGENI

Bf goodrich all terrain T/A model lastiği lada niva da kullananlar tecrübeler?

Ynt: Bf goodrich all terrain T/A model lastiği lada niva da kullananlar tecrübeler? Kullanan biri var (15" cantta), 2 yildir yol yapiyor ve memnun oldugunu biliyorum..
  5. YEVGENI

Lada Niva Kelebek Cam Kilidi

Ynt: Lada Niva Kelebek Cam Kilidi Bu kelebek kilidi cama nasıl yapışıyor?

6. YEVGENI

Lada Niva 2007 Chip Tuning 0-160 Hızlanma

Ynt: Lada Niva 2007 Chip Tuning 0-160 Hızlanma İkisi de farklı klasmanların aracı. Kararsız kalmanıza gerek yok, ihtiyacınıza paralel biri sizin aracınız..

7. YEVGENI

Ynt: Lada Niva 2007 Chip Tuning 0-160 Hızlanma Ayna mahrutileri de 10/43 yapın o 2011'de, kendine gelsin kerata..
  8. YEVGENI

Ynt: Lada Niva 2007 Chip Tuning 0-160 Hızlanma Bir de ben zaman tutayım bakayım ne kadarda çıkıyor kerata..
  9. YEVGENI

Ynt: Lada Niva 2007 Chip Tuning 0-160 Hızlanma Niva 2008 değil mi? Yoksa benim bildiğimden başka bir Niva mı bu Kaner?

10. YEVGENI

Vinc bakımı ve onarımı

Ynt: Vinc bakımı ve onarımı Bakım rutini ne olmalı peki? Her gezi sonrası? Ne periyotta?

11. YEVGENI

EMSALSİZ LADA NİVA 4X4 1997

Ynt: EMSALSİZ LADA NİVA 4X4 1997 Açıkçası bilmiyorum. Sanıyorum estetik bir yorum bu. Gereksiz miydi? Neden gereksiz olsun?
  12. YEVGENI

EMSALSİZ LADA NİVA 4X4 1997

Ynt: EMSALSİZ LADA NİVA 4X4 1997 İptal etti kaporta aşamasında..

13. YEVGENI

Tüm Lada Nivacıların Hayali

Bunun sadece kupası Niva. Bildiğin mutant ve benim hayalim değil..
  14. YEVGENI

lada nivada borpower kullanan varmıdır ?

Ynt: lada nivada borpower kullanan varmıdır ? Senin motör yeni yapıldı diye hatırlıyorum. Neden katkı kullanmak istersin?
  15. YEVGENI

10/43 AYNA MAHRUTİ HAKKINDA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Ynt: 10/43 AYNA MAHRUTİ HAKKINDA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR Yeni yapılan bir motörün tam performansla çalışması söz konusu mudur bilmem. Sanırım bir rodaj süresi vardır..

16. YEVGENI

Ynt: 10/43 AYNA MAHRUTİ HAKKINDA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR Aynı konfigürasyonda rahat yürüyen bir tane vardı. 1600'lerin ayna mahruti oranları doğuştan iyi. 1700'ler sürate yönelik hazırlandığı için biz değiştirdik, özüne döndürüyoruz yani. 135km/s hiç fena değil. Süratten ziyade yere...
  17. YEVGENI

Ynt: 10/43 AYNA MAHRUTİ HAKKINDA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR Halihazırdaki oran gayet iyi, durduk yerde boşa masraf etmeyin..
  18. YEVGENI

Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır)

Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır) Büyük ihtimal 15" döküm çelik cant..

19. YEVGENI

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Bu Niva standart bir Lada Niva değil lakin. Bir miktar oynanmış üzerinde yol tutuşunu iyileştirmek üzere. Öte yandan zaten sanıyorum normal günlük kullanımda ralli aracı tadında değil, ziyadesiyle namuslu kullanılıyor. Bazen seriliğinin...
  20. YEVGENI

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

Hamza'daki sarı bir Willys. Bildiğim üzere bu CJ değil..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri