Arama sonuçlarınız

1. YEVGENI

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA Standart hali alçak, otomobil kıvamında, yine de pire piredir. Lakin araziye girende, yapabildiklerini görünce daha fazlasını istemeniz kaçınılmaz, o yüzden yukarıda bahsettiğim gibi hazırlanırsa uzun süre keyifli bir şekilde arazide dolanırsınız. Misal yükselmediği için...

2. YEVGENI

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA Küçük olması (yolcu sayısı ve iç hacim anlamında) bir dezavantaj olsa da pire gibi alet. Arazide çok iş yapar, yaptığını gördüm. Makul bir yükseltme, 1 takım çamur lastiği, arkaya kilit, oluyor çiçek gibi. Lakin kamp vs, malzemeleriyle beraber sadece 2 kişilik denebilir...
  3. YEVGENI

Lada Nivalarda Yakıt Tasarrufu İçin Lastik Seçimi ?

Ynt: Lada Nivalarda Yakıt Tasarrufu İçin Lastik Seçimi ? Fabrika cant ve lastiği (doğal olarak)..

4. YEVGENI

4x2 Araç, 4x4 Olur mu?..

Ynt: 4x2 Araç, 4x4 Olur mu?.. Arka aksta sabit kilit olan bir Suzi Jimny'nin Kaz Dağları'nın hemen hemen tüm parkurlarında 4 çekere almadan şıkır şıkır gezdiğini biliyorum. Sadece yoğun kar olan bir bölgede yolu açabilmek için 4 çekere geçmişti. Yani söylediğiniz mümkün, ama bence 4 çekerin...
  5. YEVGENI

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Disco ne olacak? Uzun yol mu yapacak artık?

6. YEVGENI

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bu haliyle bile önündeki Targa'yı yiyecekmiş gibi duruyor..

7. YEVGENI

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Acayip bir şey olmuş, lakin nefis olmuş 110. Artikülasyon durumunda (ki bu lastiklerle esnemeye gerek kalır mı bilmem) çamurluğa nasıl girecek bu lastikler? Var mı test, bişey?
  8. YEVGENI

Willys MB

Ynt: Willys MB Discovery'de karşılaştırmışlardı dede torunu. Teknolojiye rağmen hala çok iyi iş çıkarıyor. Rubi de çok güzel, ama tercih yapmam gerekse MB derim..
  9. YEVGENI

Willys MB

Ynt: Willys MB Cukkayı bulanda garaja konacaklar listesinde tepelerde duruyor MB. Torunu Rubi'den aşağı kalır bir yanı yok..

10. YEVGENI

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Ynt: 4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular Sürekli 4 çeker araçlarda gücü ön ve arka diferansiyele dağıtan diferansiyeldir (orta). Orta diferansiyel kilidi ise ön ve arka şaftı birbirine bağlar (aksları değil)..

11. YEVGENI

Yedek Parça Arka Kaput

Ynt: Yedek Parça Arka Kaput Peynir tenekesi benzetmesi sac kalitesi içindi. Anlatıldığı üzere metal kalitesi düşük. Rusya gibi nemi bol bir ülkede bunu neden yapıyorlar bilmiyorum. Hadi her ülke koşulları için (distribütörün fiyat politikası paralelinde üretim biçimleri) desek, o da değildir...
  12. YEVGENI

Yedek Parça Arka Kaput

Ynt: Yedek Parça Arka Kaput Sanırım doğru..

13. YEVGENI

Yedek Parça Arka Kaput

Ynt: Yedek Parça Arka Kaput Lada'nın kasası genel olarak peynir tenekesinden hallice be Barış..
  14. YEVGENI

Niva'da Havalı Amorsitör Deneyen Oldu mu.?

Ynt: Niva'da Havalı Amorsitör Deneyen Oldu mu.? http://vik2.unas.cz/_private/tuhe.htm Yukarıdaki link de bu üsttekini üreten arkadaşların ortamından bir proje. Aksları ARO M461'den almışlar..
  15. YEVGENI

Niva'da Havalı Amorsitör Deneyen Oldu mu.?

Ynt: Niva'da Havalı Amorsitör Deneyen Oldu mu.? Balkan ülkelerinden birinde makas uygulaması vardı. Konuyla birebir örtüşmese de fikir verebilir. Sanıyorum Difflock.com forum ortamında görmüştüm. Direkt linki bilehare bulur yazarım. Uygulama şöyle:

16. YEVGENI

Lada Niva Hummere karşı

Ynt: Lada Niva Hummere karşı Hastayım bu tür karşılaştırmalara. Sınıfları farklı, hacimleri farklı, üretim amaçları farklı. Nedir? Niva daha iyidir. Ne diyeyim, niye diyeyim bilemedim..
  17. YEVGENI

lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz...

Ynt: lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz... Aracı satan Kaner kilit işini de çözdü. Torsen tipi LSD kilit (%80) getiriyor Rusya'dan. Testleri yapıldı (Kaner dışında 14 yıldır Niva kullanıcısı bir arkadaşımız da hem asfaltta hem arazide denedi), ziyadesiyle ehven. Kumandalı ya da sabit...
  18. YEVGENI

lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz...

Ynt: lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz... Kaner'in elinden geçmişse rahatlıkla alınır. Ama niye Lada Niva?

19. YEVGENI

Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör

Ynt: Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör Misal Monroe Adventure Trophy ağır hizmet türü bir amortisör (heavy duty), bunları takarsan dolayısıyla önleri çiftlemene gerek yok. Ha, yarışacam dersen, zıplamaların inişlerinde çift ömortisör iş görür, ama onda da alt salıncağı (aslında külliyen ön...
  20. YEVGENI

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! 215/85/16 Niva'da bırak döndürmeyi, çamurluğun içine bile sığmaz Yunus'un dediği gibi. 205/80/16 bile Niva'daki sınırın 1 inch üzerinde..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri