arkadaşıma katılıyorum.Orjinal araç en mantıklısı.Bende yükselttikten sonra aks açıları değişti ve akslar bozuldu .Şimdi ise standart niva ya devamzoti' Alıntı:Değerli arkadaşım merhaba. 1993 ten beri lada niva kullanıyorum. niva üzerinde yapmadığım denemediğim değişiklik kalmadı.yaklaşık 16 senelik uğraşılar sonucunda diyebileceğim tek şey aracın orijinalliğini pek bozmamak. aksi taktirde özellikle arazide olurolmaz kırılmalar ve aksaklıklar başlıyor. örnek verecek olursak fazla yükseltme ön aksları,şaftları, şaft istavrozlarını çok yoruyor ve arazi sanzımanından kaynaklı titreşimlerin çoğalmasına sebep oluyor. Kısacası yapılan her değişiklik niva için işkenceye dönüşüyor. saygılarımla.
evet 215/65/16 ebatları lastiklerin 2,5 cm daha alçak ok144 ten.Ancak geniş taban olması dolayısıyla yakıt biraz arttı gibi geldi banaTATRA' Alıntı:merhabalar bu lastik ok144de göre küçükmü ? yakıt sarfiyatında herhangibir değişme varmı ??
saygılar
bigalı' Alıntı:evet 215/65/16 ebatları lastiklerin 2,5 cm daha alçak ok144 ten.Ancak geniş taban olması dolayısıyla yakıt biraz arttı gibi geldi bana
yükseklik daha iyi yakıttan 215/85/16 ebatlarinda hanği firmanın var bilenler varmı 215 220 225 farketmez
Bu işte bir yanlışlık yokmubigalı' Alıntı:öncelikle foruma hoş geldiniz.215/85/16 lastik niva ya uymaz.205/80/16 bile eğer araçta yükseltme olmazsa sürtme yapıyor.benim 215/65/16 lastikler bile bazı aşırı artraksiyonlarda arka tekerler iç tarafa sürtme yapıyor.Bence en ideali 185/75/16