Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzuyaylayı sonbaharda keşfetmiştik. Dedik birde kışın gorelim, çıktık yola.
Resimlerin bir çoğu Tamerde olduğundan daha sonra ekliyeceğim. Şimdilik telefonumda olanlar,
Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi
Evet sonunda aradığım baltayı buldum Finlandiya malı Fiskars marka.
Baltayı rafda görüp markasını görene kadar bu firmadan terzi makası ithalatı yaptığımızı bilmiyordum. Yıllardır bu firmadan makas ithalatı yapıyoruz ama balta üretimi olduğunu...
Ynt: Düzce-Abant taraflarında kamp yeri
Tesekkur ederim
Samnli selalesi , guzeldere selalesi veya golcugu dusunuyirum. ama ucu arasinda karardizim halen:-)
Ynt: Kamplar için Tente İşi Tamamdır
290x285 direk boyu 2 adet 180cm veya tek ve daha uzun isterseniz tümünü ekleyebiliyorsunuz.
Kumaşı çadır kumaşı gibi ince ve iki kat. Kanımca iş görür. Kumaşın ince olması az yer kaplaması demek benim için. Yine bundada tampon için ipleri bağlı olduğu...
Ynt: Mangal Yakma Önerileri
Güzel paylaşımlar için teşekkürler.
Ama sanki bir yandan da şu baca işi bana "delikli demir çıktı mertlik bozuldu" örneğini hatırlatıyor :)
Hiç kullanmadım ama eminim büyük kolaylıktır hatta bu hafta almayı düşünüyorum artık :)