Arama sonuçlarınız

1. Jimny_Mehmet

Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum.

Ynt: Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum. takip

2. Jimny_Mehmet

Karavan istiyorum fakat kafamda bir sürü soru :)

Değerli büyüklerim ve arkadaşlar; Beni az çok tanıyorsunuz genel olarak off road bölümünden bilirsiniz. 5 yıldan fazladır arazide dolaşıyorum. Fakat forumun karavan bölümünü de oldukça yoğun bir şekilde takip ediyorum ve artık bir karavan yapmaya/almaya karar verdim. Benim için Arazi taşıtımdan...
  3. Jimny_Mehmet

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

kafam kadar güzel misin?

4. Jimny_Mehmet

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

ben gezenbilir kanalını bulamadım

5. Jimny_Mehmet

Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi

Arkadaşlar lütfen zamları eleştirmeyelim. Yapılan zamlar ile hükümetimiz bir sürü duble yol yaptı(her sene çöken), okullar yaptı(4+4+4), hızlı tren yaptı(13 kişiyi öldürdü). Haram olan rakıdan(onlara göre) alınan helal vergilerle Özgür Suriye Ordusu denilen ABD emperyalizminin silahını tutan...

6. Jimny_Mehmet

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Takip
  7. Jimny_Mehmet

HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND Cok kilise olacak ama sormak istiyorim toplamda ne kadarlik bir harcamaniz oldu?
  8. Jimny_Mehmet

Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım

Ynt: Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım Nesim Ustayı arayın kendisi bu konuda çok tecrübelidir. Hatta benim ismimide verirseniz yardımcı olur. 05359718582 Nesim Usta

9. Jimny_Mehmet

Kişisel Galeri (doğuşlu)

Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu) Ahmet bey çok güzel fotoğraflar bunlar

10. Jimny_Mehmet

Boschmann amfi + JBL 1000 bass + Kabin

Ynt: Boschmann amfi + JBL 1000 bass + Kabin Urun satilmistir
  11. Jimny_Mehmet

Ynt: Boschmann amfi + JBL 1000 bass + Kabin Sayfada sanirim sorun oluyor ozelden mailinizi yollarsaniz fotograflari size yollayabilitim

12. Jimny_Mehmet

Ynt: Boschmann amfi + JBL 1000 bass + Kabin Guncel
  13. Jimny_Mehmet

Suzuki Jİmny Ses Sitemi Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Suzuki Jİmny Ses Sitemi Hakkında Yardım Lütfen Bende komple muzik sistemi vardi jimnymden cikardigim midlerle twitterlri sattim ama elimde jimny icin yapilmis ozel bagaj kabini bass ve amfi var 0532 593 47 00 telefonum
  14. Jimny_Mehmet

LAND ROVER CEP TELEFONU

Ynt: LAND ROVER CEP TELEFONU Tercih meselesi.

15. Jimny_Mehmet

Ynt: Boschmann amfi + JBL 1000 bass + Kabin Guncel
  16. Jimny_Mehmet

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Balkanlara surekli yaz kis gitmekteyin bazende arabayla gidiyorum 34 plaka yollarda sadece bol bol selam alirsiniz Turk plakadan dolayi :) baska sorun yasanmaz
  17. Jimny_Mehmet

Arkadaşlar fazlalık olduğundan dolayı özel kabin yaptırdığım ve çok az kullandığım jbl 1000lik bass + boschmann amfi ve kabinini aldığım fiyatın yarısına veriyorum. ilgilenen arkadaşlar için iletişim 0532 593 47 00 kabin el yapımıdır. Fiyat: 200 TL

18. Jimny_Mehmet

Satılık - Land Rower - Discovery TD5

Değerli Arkadaşlar Discovery II aracımı satıyorum. Aracın ilk galeri çıkışından itibaren bütün bakım faturaları mevcuttur. Boya kusmasından dolayı araçta tek parça boya vardır. 10.000 bakımı daha yeni yapıldı. Masrafsız sorunsuz araçtır. 2001 model 192.000 km dedir. Araç hiç araziye...
  19. Jimny_Mehmet

Defender Gösterge Paneli Led Işık Restorasyonu

Ynt: Defender Gösterge Paneli Led Işık Restorasyonu td5 i nasıl yaptınız foto paylaşmanız mümkün mü?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri