Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli büyüklerim ve arkadaşlar;
Beni az çok tanıyorsunuz genel olarak off road bölümünden bilirsiniz. 5 yıldan fazladır arazide dolaşıyorum. Fakat forumun karavan bölümünü de oldukça yoğun bir şekilde takip ediyorum ve artık bir karavan yapmaya/almaya karar verdim. Benim için Arazi taşıtımdan...
Arkadaşlar lütfen zamları eleştirmeyelim. Yapılan zamlar ile hükümetimiz bir sürü duble yol yaptı(her sene çöken), okullar yaptı(4+4+4), hızlı tren yaptı(13 kişiyi öldürdü). Haram olan rakıdan(onlara göre) alınan helal vergilerle Özgür Suriye Ordusu denilen ABD emperyalizminin silahını tutan...
Ynt: Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım
Nesim Ustayı arayın kendisi bu konuda çok tecrübelidir. Hatta benim ismimide verirseniz yardımcı olur. 05359718582 Nesim Usta
Ynt: Suzuki Jİmny Ses Sitemi Hakkında Yardım Lütfen
Bende komple muzik sistemi vardi jimnymden cikardigim midlerle twitterlri sattim ama elimde jimny icin yapilmis ozel bagaj kabini bass ve amfi var 0532 593 47 00 telefonum
Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?
Balkanlara surekli yaz kis gitmekteyin bazende arabayla gidiyorum 34 plaka yollarda sadece bol bol selam alirsiniz Turk plakadan dolayi :) baska sorun yasanmaz
Arkadaşlar fazlalık olduğundan dolayı özel kabin yaptırdığım ve çok az kullandığım jbl 1000lik bass + boschmann amfi ve kabinini
aldığım fiyatın yarısına veriyorum. ilgilenen arkadaşlar için iletişim 0532 593 47 00
kabin el yapımıdır.
Fiyat: 200 TL
Değerli Arkadaşlar Discovery II aracımı satıyorum.
Aracın ilk galeri çıkışından itibaren bütün bakım faturaları mevcuttur. Boya kusmasından dolayı araçta tek parça boya vardır. 10.000 bakımı daha yeni yapıldı. Masrafsız sorunsuz araçtır. 2001 model 192.000 km dedir. Araç hiç araziye...