Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Börü Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,636
arakadaşlar bu gidişle aracım neyakıyo ,seninki neyakıyo benimki bu kadar yakıyo muhappeti bitti artık ,biz hesap yaparken zam geliyo farkında deyiliz ,durum böyle olunca araç yakıt sorununda yanlış bilgilenmeler oluyo,akşam hesaplıyosun sabah zam geliyo aracın akşam yaktıyıyla sabah yaktıyı birbirini tutmuyor,sizi bilmem ama ben hesaplamayı bıraktım,aracımı fazla kullanmamaya çalışıyorum,saygılar.

Etiketler
abi sen fazla kullanmamaya çalışıyorum diyorsun biz haftada bir kullanıyorduk şimdi onuda bulamayacağız bu gidişle :eek: (diğer aracı saymıyorum canım)

hasanbasrib' Alıntı:
+ 1

Ayrıca, eleştiri yapılır düşünceler paylaşılır ama toplum içinde özellikle bir kesimi hedef alıcak şekilde hakaret edilmez.. Şayet yazdıklarımızı bir süzgeçten geçirmeyeceksek bu forum ne hale gelirdi kim bilir.. daha söyliyecek çok söz var bunun için ama kısa tutuyorum..
Son olarak Moderatör ve Admin olan arkadaşlar bu tip durumlarda acil müdahale etmeli diye düşünüyorum..

Herkeze sevgi ve saygılarımla..

yeni eve geldim . şimdi okudum talihsiz tespitinizi. konuyu soğutmaya çalısıyoruz siz kaşıyorsunuz. moderator konuya hakim. Bende kısa keseyim. Hakaret yazdıklarımın neresinde?...

reha' Alıntı:
Arkadaşlar,
karikatürü görünce, acı bir anım aklıma geldi (alakasız görünse bile).. çok yıllar önce, sanırım kıbrıs savaşı esnasında, ülkede benzin yok idi ve benzicilerde kuyruk da beklenir idi "benzin tankeri gelince almak için"... Biz de (rahmetli dedem ile) kuyrukta bekliyor idik.. Bu esnada tanker geldi ve istasyondakiler dedemi yıllardır tanıdıkları ve yaşına saygıdan dolayı "hemen depoyu" dolduruvermişler di.. Kuyrukdaki kimse laf etmemiş idi ama ben yerin dibine geçtiğimi hatırlıyorum.. Tabii, "dedem de" olsa, bu yaptığını çok yanlış bulduğumu söylemiştim.. işte bu da başka hüzünlü anım, karikatür ile aklıma gelen.. reha
aynı şey benim de aklıma geldi reha.ben de babamla girerdim o kuyruklara :-X

Arkadaşlar lütfen zamları eleştirmeyelim. Yapılan zamlar ile hükümetimiz bir sürü duble yol yaptı(her sene çöken), okullar yaptı(4+4+4), hızlı tren yaptı(13 kişiyi öldürdü). Haram olan rakıdan(onlara göre) alınan helal vergilerle Özgür Suriye Ordusu denilen ABD emperyalizminin silahını tutan terör örgütüne kamplar yaptı, silah yardımı yaptı. Ülkemizin onurlu siyasetçilerini, askerlerini, gazetecilerini terörist (!) diye içeri attı teröristleri haburdan gelen PKKlıları kırmızı halıyla karşıladı. Bu kadar güzel icraat varken istikrar sürsün Türkiye Büyüsün Hedes 2023 diyoruz hükümetimize laf yok lütfen herşey bizim (bizden kastım ırgatlar) için.

MİCOMİCO' Alıntı:
yeni eve geldim . şimdi okudum talihsiz tespitinizi. konuyu soğutmaya çalısıyoruz siz kaşıyorsunuz. moderator konuya hakim. Bende kısa keseyim. Hakaret yazdıklarımın neresinde?...

Selamlar MİCOMİCO (isminizi bilmediğimden kusura bakmayın) amacım karıştırmak değil düşüncemi paylaşmak ve olması gerektiğini belirtmekti, söylemlerimde sizi hedef almadım yanlış anlamayın ama %50 yi küçük düşürme çabaları vardı yazılanlarda.. şayet yazdıklarım rahatsız ettiyse sizden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim..

tartışmaktan zarar gelmez arkadaşlar ;)
reha bey o günleri bende hatırladım sizin anınızı okurken.arabamız yoktu ama evde tüp kullanılırdı gece yarılarına kadar tüp kuyrukları bakkal önünde çay kuyruklarında beklerdim.

bence bunlar daha baslangıc.... surıyeden ulkemıze gelenlere yapılan yardım ve kıyakları elbettekı bırılerı odeyecek,halıyle de faturası bızlere cıkıyor.
bırılerı sov yapıyor dıgerlerı ezılıyor :( :( :(

Bu ülkede ADALET olmadığına inanıyorum,Bu ülkede ADALETİN sadece bayan ismi olarak kullanıldığını düşünüyorum ve bizleri şu anda yöneten hükümete oy vermiş biri olarak oy verdiğim elimi dövmem gerektiği ile sözlerimi noktalıyorum.

celo53' Alıntı:
Bu ülkede ADALET olmadığına inanıyorum,Bu ülkede ADALETİN sadece bayan ismi olarak kullanıldığını düşünüyorum ve bizleri şu anda yöneten hükümete oy vermiş biri olarak oy verdiğim elimi dövmem gerektiği ile sözlerimi noktalıyorum.

neden öyle düşünüyorsun kardeşim elinin ne suçu var,oy verenler bunun böyle olacayını düşünebilirmiydi,önemli olan bundan sonraki seçimlerde verilecek karar,kendine bu kadar kızma kardeşim.

Ynt: Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi

Arkadaşlar,
kızmayın ama "başında zebani bulunmayan" cehennem kazanına benzedik. Fıkra malum..

Adamın biri cehenneme düşüyor ve bakıyor her kazanın başında bir zebani.. Maksat "kazanın içindekilerin kaçmasını engellemek"... Ama sadece birinin başında zebani yok.. Sormuş "bu kazanın özelliği ne? niye zebani yok başında? içindekiler kaçabilirler??"

Başzebaniden cevap "korkma.. o Türk'lerin kazanı.. biri kaçmaya kalksa hemen birileri aşağı çeker"...

Bakınız, konuyu tartışacağımıza "enerjimizi" birbirimize karşı kullanıyoruz.. Ayrıca, birbirimize olan "üslübumuza" dikkat etmemizin yanında "biraz daha anlayışlı" olalım.. Nedeni de, "akdeniz" insanı olduğumuz için çok çabuk "heyecanlanıyoruz" ama yazıya dökünce biraz ağır kaçabiliyor..

Sonuç olarak, lütfen birbirimizi kırmadan/üzmeden konuyu tartışalım.. ve de birbirimize karşı "sevgi ve saygımızı" eksik etmeyelim.. bu zamlar hepimizi üzüyor ama hiçbirimizin suçu yok ki??

sevgiler, reha

reha' Alıntı:
Arkadaşlar,
kızmayın ama "başında zebani bulunmayan" cehennem kazanına benzedik. Fıkra malum..

Adamın biri cehenneme düşüyor ve bakıyor her kazanın başında bir zebani.. Maksat "kazanın içindekilerin kaçmasını engellemek"... Ama sadece birinin başında zebani yok.. Sormuş "bu kazanın özelliği ne? niye zebani yok başında? içindekiler kaçabilirler??"

Başzebaniden cevap "korkma.. o Türk'lerin kazanı.. biri kaçmaya kalksa hemen birileri aşağı çeker"...

Bakınız, konuyu tartışacağımıza "enerjimizi" birbirimize karşı kullanıyoruz.. Ayrıca, birbirimize olan "üslübumuza" dikkat etmemizin yanında "biraz daha anlayışlı" olalım.. Nedeni de, "akdeniz" insanı olduğumuz için çok çabuk "heyecanlanıyoruz" ama yazıya dökünce biraz ağır kaçabiliyor..

Sonuç olarak, lütfen birbirimizi kırmadan/üzmeden konuyu tartışalım.. ve de birbirimize karşı "sevgi ve saygımızı" eksik etmeyelim.. bu zamlar hepimizi üzüyor ama hiçbirimizin suçu yok ki??

sevgiler, reha

Reha kardeş çok güzel bir fıkra, gerçekten başka türlü anlatılamazdı.

yasakşehir07' Alıntı:
bu sene yatlar fazla gezdi anlaşılan nede olsa üretim yapıyorlar ya tarlada hasat yapıyorlar ya yada motorları ekonominin çarklarını döndürüyor ya o yüzden onlara vergisiz yakıt bizlere de kazık üstüne kazık.

Yatların vergisiz yakıt alma konusuna açıklık getirmek gerekirse;
Ticari (Turizme hizmet eden) ve Türk Bayraklı olmadıktan sonra vergisiz yakıt alınamaz.
O yakıtı almakta deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu söylenir.
Onun için teşebbüs bile etmezler.
Yanlız,
Dibimizdeki Yunan adalarından daha ucuz yakıt almak mümkündür. Vize, mize istemezler. Kredi kartı da geçer ;D

bluedreamms' Alıntı:
Yatların vergisiz yakıt alma konusuna açıklık getirmek gerekirse;
Ticari (Turizme hizmet eden) ve Türk Bayraklı olmadıktan sonra vergisiz yakıt alınamaz.
O yakıtı almakta deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu söylenir.
Onun için teşebbüs bile etmezler.
Yanlız,
Dibimizdeki Yunan adalarından daha ucuz yakıt almak mümkündür. Vize, mize istemezler. Kredi kartı da geçer ;D
ne bileyim hep başkaları söylüyor bizde dinliyoruz ya yoksa yatım falan olsa konuyu bilirim ama bilmeyince zor oluyor demekki.neyse bizim iş adamları bir şekilde kendi yatlarını ticariye yada turizme dahil ederler nasıl olsa.sözüm şahsınıza değildir yelkenlinin ucu gözüküyor da sonra yelkenler falan girer devreye ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR