Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.
aracınız hayırlı olsun sanırım geçen günü yakup abilerin dükkanında gördüğüm araç gerçekten çok temiz ve bakımlı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Ynt: Küba ...
Bende kübaya gidip hacı olmak istiyorum : ) şaka bir yana benim bir arkadaşım Kübaya hükümetiyle anlaşmalı Türkiyeden belirli sayıda Kübaya insanları götürüyor ve öyle turist tarzında değil hem tatil hemde Küba Cumhuriyetini tanıtma manasında ben onunla bir konuşayım onunla...
Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor...
Dünden beri yarıştaydık herkesin emeğine sağlık ancak
bunları söylemeden geçmekte istemem
Organizasyonda ki eksiklikler hiçte göz ardı edilecek değildi.
Seyirci etabında RESCUE araç yoktu son turda 17 kapı numaralı...
Ynt: BF Goodrich TA tekerlekler hakkında
Uzun süre kullandım çok memnun kaldım ve şimdi ki aracımın boyutuna göre bulduğum zaman hiç tereddüt etmeden alacağım lastiktir. : )
Ynt: Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu?
Land Rover'de ismini duyurmuş önemli ustalardan Nesimi Ustaya gidin derim.
Atatürk OS 2.kısım 21.sok 713. numara Garaj Off Road
tlf:0535 971 85 82
Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Batı Emperyalizmine, Osmanlı gericiliğine, iç hainlerin direnmelerine karşı kazanılan Ulusal Kurtuluş Savaşımızın sonunda 1.Meşrutiyetlerden 2.Meşrutiyetlerden gelen Demokratik Halk hareketi'nin en temellisi en ilericisi Cumhuriyet Devrimimizin yıldönümü Tüm...