Arama sonuçlarınız

1. supergezgin

Göynük Çubuk Gölü Etkinliği; 7-8 Kasım 2015

Arkadaşlar, Kamp yerinde 4 odalı bir ev var. Normalde evi komple günlük 800 TL. ye veriliyor. Ama tanıtım için 500 TL. Önceden rezervasyon yapmadan gidilirse problem olur. Gelmek isteyenlerin hemen bilgi vermesinde yarar var. Odalarda klima ile ısıtma sistemi kurulmuş. O günlerde hava parçalı...

2. supergezgin

Türkiye Kamp Ve Karavan Derneği Rallisi 29-31 Ekim 2015

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği tarafından organize edilen "2. Anadolu Kamp ve Karavan Rally’'si 29-31 Ekim 2015 tarihleri arasında Gölbaşı-ANKARA “ULAŞAN HOTEL CAMPİNG” de gerçekleştirildi. Açılış töreni, Cumhuriyet Bayramı kutlaması çok coşkulu idi.Yenimahalle Belediyesinin açılış töreni...
  3. supergezgin

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Sayın etezcan, 750 kg üstü römorklar için AB standardına göre BE ehliyeti gereklidir. Bilginmiz olsun.

4. supergezgin

Göynük Çubuk Gölü Etkinliği; 7-8 Kasım 2015

Arkadaşlar, Gideceğimiz yer göl çevresini dolaşan yola çıkmadan hemen önce sağa (yel değirmenlerine doğru) yeni dikilmiş çam ağaçları yanından girilen yolun sonunda göle karşı bir alan. Çadır kabul edilecek ancak şu an zemin konusunda problem yaşanabilir. Kiralık karavandan kastınız orada...

5. supergezgin

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Bekir bey, Kimseyi beklemeye almadık ve önünü kesmedik. Sadece biz izleyeceğimiz yolu söyledik. Ayrıca bireysel müracaat edecekler için yol da gösterdik. Siz niye bekliyorsunuz, açın davanızı sonuç olumlu olursa tüm camia olarak size teşekkür ederiz...

6. supergezgin

Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı

Ynt: Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı Moda Karavan'dan temin edebilirsiniz.
  7. supergezgin

Ynt: Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı Sayın gaktekin, Emin olun hemen hemen herkes bu bilgileri yeniden kağıt kopyaya daha fazla kağıt ziyan ederek yazdıracaktır. Saygılarımla Erdal Ötügen
  8. supergezgin

Ynt: Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı Arkadaşlar, Tüm derneklerimize gönderiyoruz, oralardan temin edilebilir. Ayrıca bazı önemli kampinglere de (Niksar Kamping, Misi Kampı, Semizkum, Altınkamp, Yat Camping, Evcan Kamping, Aktur Kamping, Olimpos Mocamp, Kaş Camping) gönderiyoruz, yolunuz...

9. supergezgin

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! İlhan bey, "D" sınıfı ehliyeti aspirin gibi yapmışın. Kamyon ve Traktör kullanamaz. Saygılarımla Erdal Ötügen

10. supergezgin

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! Arkadaşlar, 750 kg üstü römork çekecek olanların kesinlikle "D" sınıfı ehliyeti olacak. 2918 sayılı Trafi Kanunu ve Yönetmeliği bunu söylüyor. Saygılarımla Erdal Ötügen BEŞİNCİ KISIM Sürücü Belgeleri, Müracaat Esasları ve...
  11. supergezgin

Ynt: Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı Arkadaşlar Kitapları Dernek merkezlerine ve Kampinglere göndermeye başlıyoruz. Sanıyorum önümüzdeki haftadan itibaren buralara ulaşmaya başlayacak. Size en yakın Derneklerden temin edebilirsiniz. Saygılarımla Erdal Ötügen

12. supergezgin

Arkadaşlar, UKKF olarak Moda Karavan’ın sponsorluğunda ve Asya KKD üyemiz Sn. Şahin Aslıtürkmen tarafından bastırılan Kamp ve Karavancılar için eğitim kitabımız “Kamp ve Karavan Dünyası” basılmış olup Derneklerimize, üyelerimize ve kampçı ve karavancılara ücretsiz olarak dağıtılmaya...
  13. supergezgin

Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye Arkadaşlar, İzmir KKD. olarak organize edilen Çanakkale etkinliği gerçekten çok güzel geçti. Bu etkinlik sırasında Altın Kamp'da konakladık. Hepinize tavsiye edebileceğim, sakin, sessiz, yeşillikler içinde huzur dolu bir tatil için tercih edebileceğiniz...
  14. supergezgin

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Arkadaşlar, Emniyet Gen. Müdürlüğünden daha önce istemiş olduğum istatistik bilgileri ile ilgili yazıyı ekte sunuyorum. İstatistik müracaatıma hiç bir yanıt gelmedi. Tekrar müracaat edeceğim. Saygılarımla Erdal Ötügen

15. supergezgin

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Araç orjinal olunca problem yok, tadilat projesi çizilen araçlarda sorun oluyor.
  16. supergezgin

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Arkadaşlar, Karavandaki koltuk adedini artırmak mümkün. Ancak ilave koltuğunuzun TSE testinden geçirilmesi gerekiyor. Bu işin maliyetini tam bilmiyorum ama oldukça pahalı bir test olduğunu biliyorum. Proje çizen firmalar bunu biliyor olmalıdır...
  17. supergezgin

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Bakanlığa gönderdiğim yazımız aşağıdadır. T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne, 13.Nisan.2015 Sayı:46 Sayın Yetkili, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu ve ilgili Yönetmeliğinde araç sınıfları tanımlarında belirsizlik...

18. supergezgin

Arkadaşlar, Bu konu ilgili olarak ilgili kişilerle özellikle bize Meclis'deki usul yön ve yöntemle ilgili yardımlarda bulunan Emrah beyle görüştüm. Kendisinin gönderdiğim dilekçe ile ilgili konudaki görüşünü ve katkılarını aldım. İzlenmesi gereken yöntem aşağıdaki şekilde olması halinde...
  19. supergezgin

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Şenol bey, Bana bir başka arkadaşımızın mail geldi ve kendisine yanıt verdim, ama sizden gelmedi. Rice etsem mail adresimizi tekrar kontrol edermisiniz. Bir yanlışlık varsa düzeltelim. Mailimiz ve web sayfamız; http://www.ukkf.org/iletisim/...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri