Arama sonuçlarınız

1. supergezgin

Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu

Değerli Karavancı dostlarımız, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Rescate otelde kahvaltı sonrası yapılmıştır. Beklenenden daha fazla sayıda delegelerin ve onursal Başkanımız Hayati Kaplan'ında katıldığı toplantı çok yapıcı, bilgi ve görüşülerin paylaşıdığı bir Genel...

2. supergezgin

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Sayın Cygnet Sözünü ettiğim tanıtım kitabını şu an fotokopi yöntemi ile çoğaltıp yetkililere rapor anlamında veriyorum. Diğer sözünü ettiğim kitapçık ie kampçılık yaşamı ile ilgili. Bu basıldı ve dediğim gibi ulaşabildiğimiz her yerde (fuarlar dahil) dağıtıldı...
  3. supergezgin

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Arkadaşlar, Yalıköy'deki kamp yeri Çatalca Kaymakamlığı ve Federasyonumuzun iş birliği yapıldı. Açılışı yapıldı ancak henüz tam olmadığını biliyorum. Açılışa davetli olmama rağmen mazeretim nedeniyle katılamamıştım. İlk fırsatta gidip görecek ve ondan sonra...

4. supergezgin

Bayram Tatilinde Mardin- Taşucu Hattı

Ynt: Bayram Tatilinde Mardin- Taşucu Hattı Yıllar önce karavanlarımızla yaptığımız gezi günlerinin hatıralarını canlandırdınız, teşekkürler Erdal Ötügen
  5. supergezgin

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası Arkadaşlar, Bu konularla ilgili başlatılmış imza kampanyası var, ben bu kampanyayı ilgili bakanlık ve genel müdürlüklere ilettim. Ayrıca yine ilgili birimlere defalarca bunun düzeltiimesi konusunda yazılar yazdım ama ne yazık ki hiç kimse kılını bile...

6. supergezgin

Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası Sayın Sebruy, Bildiğiniz gibi artık pirim tespitinde kullanıcının özellikleri ve daha önce hasar yapıp yapmadığıda hesaba katılıyor. Yüksek çıkma sebebi bu faktörlerde olabilir. Saygılarımla Erdal Ötügen

7. supergezgin

Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası Sayın Sebruy, Ekli sorgulama ekranını kullanarak aracınızla ilgili en uygun sigorta pirimini bulabilirsiniz. Saygılarımla Erdal Ötügen http://www.sbm.org.tr/?p=application&objectId=29
  8. supergezgin

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Sayın Cygnet, Kitapçığımızı kamplara, derneklere, yetkililere ve karşılaştığımız hemen her kampçı ve karavancıya verdik. Kitapçılarda satılan bir kitap değil, genellikle elden dağıtımılarını yaptık. Hazır olan kitap ise içeriğini daha da zenginleştirmek, bir...
  9. supergezgin

Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı?

Ynt: Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı? Sayın Cygnet, Topikler çok olunca hepsine birden yazılamıyor. Ekli topikte açıklama bulacaksınız. Saygılarımla Erdal Ötügen http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56603.0

10. supergezgin

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Arkadaşlar, Akaryakıt istasyonlarında Karavanların park etmesi, elektirik ve su temini, atık boşaltılması ile ilgili olarak Opet ile görüşmeler yapıldı ve anlaştma noktasına kadar gelinmiş idi. Seçilecek güzergahlar üzerinde yine seçilecek istasyonlarda konaklama...

11. supergezgin

2013’e Güle Güle, 2014’e Hoş Geldin Yeni Yıl Programı

Ynt: 2013’e Güle Güle, 2014’e Hoş Geldin Yeni Yıl Programı Yılbaşını ailece evde geçirmeyi planlıyoruz. Ne mutlu sizlere, birlikte olabileceğiniz bir kampa sahip oldunuz. Darısı diğer karavancı dostlarımıza. Şimdiden sizlerin yeni yılını kutluyor, sağlık mutluluk ve bol geziler diliyorum...
  12. supergezgin

Asya Kamp Karavan Derneği 3.genel Kurulu

Ynt: Asya Kamp Karavan Derneği 3.genel Kurulu Aya KKD'nin yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim, hayırlı olsun. Hüseyin beyde bu toplantıda hak ettiğini düşündüğüm yeni ünvanını almıştır. Ancak bundan sonraki görevleri daha zor olacaktır. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Saygılarımla...

13. supergezgin

Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Olağan Genel Kurulu

Ynt: Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Olağan Genel Kurulu Leyla hanım, Son zamanlarda foruma sık giremediğim için gecikmeli olarak sizi ve yeni yönetim kurulunuzu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Saygılarımla Erdal Ötügen
  14. supergezgin

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Emeği geçen ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Resimler ve çorbalar keyifli bir buluşma olduğunu gösteriyor, katılamadığım için üzgünüm, umarım bir sonrakinde mutlaka orada olacağım. Saygılarımla Erdal Ötügen
  15. supergezgin

Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik..

Ynt: Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik.. Yaşar bey, Öncelikle yaşadığınız üzücü olay için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ben motokaravanı kazaya karışmış ve pert olmuş biri olarak damdan düşenin halini en iyi bilenlerdenim. Aracım pert olunca (8/8 karşı taraf suçluydu) kasko...

16. supergezgin

TÜV TURK Üzerine

Ynt: Tüv Turk Üzerine İlhan bey, Biliyorsunuz ki TUV'de her uzman aynı konulara bir diğeri kadar ilgi göstermeyebiliyor. Yani senin muyaneni yapan kişi bu konuya dikkat etmeye bilir ama her muayenende bu konu soren da olabilir.
  17. supergezgin

Sgk'lılar,emekliler Çok Önemli !lütfen Okuyunuz...

Ynt: Sgk'lılar,emekliler Çok Önemli !lütfen Okuyunuz... Bildiğim kadarıyla uygulama 1 Aralık'da başlıyor ama daha sonra muayeneye gittiğinizde de avuç izi alınabilecek.
  18. supergezgin

TÜV TURK Üzerine

Ynt: Tüv Turk Üzerine İlgili yönetmelik maddesine ulaşamadım ancak oradaki yetkilinin söylediğine göre boyu 6 mt. ve eni 2.1 mt. geçen her araca istiyorlar. Camperinizin boyu 6 metreden fazla ise onada isteyebilirler.

19. supergezgin

Boğazkale/hattuşa´da Karavan Kampı.

Ynt: Boğazkale/hattuşa´da Karavan Kampı. Ben orada kaldım, küçük ama güzel bir kamping
  20. supergezgin

TÜV TURK Üzerine

Ynt: Tüv Turk Üzerine Arkadalar, Motokaravanımı fenni muayene için TUV'e götürdüğümde yeni bir uygulama ile karşılaştım ve ağır kusur sayıldığı için geçiremedim. 2012 yılında Araçların İmal, Tadil Ve Montajı Hakkında Yönetmeliğinde yapılan bir değişiklik ile boyu 6 metreyi veya eni 2.1...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri