Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Vitara Manuel
öncelıkle ilgin alakan için çok teşşekur ederım saol.
yetkılı servıse göstermek allahın emrı
bu kasa yanı gv bu fıyata bulamıyorum yada bu aralar yok aslında yakıtı bnı urkutuyor ama şeytan gıdıklıyor :D
Üstadlar bi ilan var bi elin nesi var iki elin sesi var misalı benm göremedıgım yerlerı vardır illakı bu araç nasıl sizce
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-av-sezonu-acildi-95556890/detay
Konuyu açtım okudum kaç ay geçti hala ist.dan kullanıcı kımse yazmamış :(
benım bu aracı araştırmamdakı neden ben şehıriçi her gun iş ev artı geziler ve uzun yol da kullanıcam ama korktugum yanı sadece yakıtı benı çok uzermı ondan korkuyorum 1.6 jlx bakıyorum ama g.v...
Ynt: LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI
üstad araç hazır bizi beklıyor 24 500 e anlaşıldı tanıdıktan o konuda sıkıntı yok ama bu araclar hakkında ıyı şeyler duymuyoruz bu aralar o yuzden araştırıyoruz ne dır nedegıldır dıye
Merhaba herkeze selamlar,
Bir arkadaşım adına sizlerden bilgi edinmek istiyorum 1998-99 model dis. 2.5 tdı almak üzere arkadaşım ist. yaşıyor agır off road dgl amacı geziler pıknık fln. ve gündelik kullanım merak ettıgımız ise bu aracın kronık rahatsızlıgı yakıt tüketimi ve parça parası...
Ynt: 1993 2.5 turbo dıesel grand cherokee
benim için yakıt ve parça çok önemlı inş. kullanan veya tam anlamıyla biri açıklık getirir saolun herşey için
Ynt: Bu araç hakkında görüşleriniz ve bilginiz nedir?
bende bi ara araştırmıştım piyasada çok olmadıgı için ii dgl dedıler 2.1 motor zayıf kalır dedıler tam net bilgisi olan arkadaşlar kesın yardımcı olur
Arkadaşlar üstadlar öncelikle merhaba ben uzun zamandır aranıza katılmayı beklıyorum suzuki vitara bakıyordum hdı ancak içi bana dar gelıyor aracı aile olarak kullanıcam farklı arayışlara girdim bnm derdım parça sıkıntı çekılmıcem ustanın anlayabılecegı ve parça fıyatı benı kasmayacak bı araç...
Merhaba arkadaşlar sitede baktım bulduklarımın çogu guncel verıler dgldı o yuzden bı onu açtım grand vitara 2.0 (5 kapı modeli) lpg veya benzin ş.içi ş.dışı yakıt tuketımı hakkında bılıgı verırmısınız?
Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi
ilhami abi 5kapılı vitaradan kastedıyorum sende varya hdı
3 kapılı vıtaraya ben tek oturunca arka taraf tamam mış gıbı olluyor :D 3k yı bu yuzden aklımdan geçırmıyorum bana genış ve bagajlı bı araç lazım bu yuzden 5k bakıyorum toplamda araca 5 kışı bındımı...
ustadlarım merhaba arkadaşım jımny aldı araç kullanım olarak pratık ve guzel viraj alışları bıraz dıkkat gerektırıyor arka koltuk bılıyordum dar oldugunu görunce hakıkaten baya dar oldugunu onayladım ölçulerıne baktım ınternetten 1600 mm yazıyor vitara 5k da ise...
ilhami abi sana bişey sormak istiyorum hdı kullacısısın 1.6 jlx in performans konusunda çok tatmın etmedıgını söledıler bı arkadaşdasaolsun formdan nosunu verıp konuştuk kendısı 1.6 jlx kullanıcısı yardımcı oldu perf. konusunda bıraz sıkıntı oldugunu söledı tabıkı...