Arama sonuçlarınız

1. umit87

1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor

Ynt: 1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor yanlış bışey yazdıysam özur dilerim oguz abı sadece aldıgım bılgıyı paylaşmak ıstedım yanlış ettıysem affedın :)

2. umit87

1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor

Ynt: 1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor bende suzuki vitara arıyorum kullanıcılarıyla forum sayesınde bilgi alıyorum hararet sorununu abilerimiz söyledı kullanıcı onlar ınanıyorum kendılerıne bugun maslak sanayı sıtesı 2. kısımda suzukıcı bı abı ıle telefonda konuştuk ısmı...
  3. umit87

Grand Vitara Manuel

Ynt: Grand Vitara Manuel aynn beklıcezzz zaman herşeyın ilacı mısalı beklıcez veergıyı yıne modelden kurtarıyor bıraz ama yakıt benı boguyor :D 1.6 jlx yada 2.0 hdi gözukuyor bıze :D bekleyışteyız bakalım bıde elımdekini arabayı çıkarım bu arada

4. umit87

Grand Vitara Manuel

Ynt: Grand Vitara Manuel öncelıkle ilgin alakan için çok teşşekur ederım saol. yetkılı servıse göstermek allahın emrı bu kasa yanı gv bu fıyata bulamıyorum yada bu aralar yok aslında yakıtı bnı urkutuyor ama şeytan gıdıklıyor :D
  5. umit87

Grand Vitara Manuel

Ynt: Grand Vitara Manuel Üstadlar bi ilan var bi elin nesi var iki elin sesi var misalı benm göremedıgım yerlerı vardır illakı bu araç nasıl sizce http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-av-sezonu-acildi-95556890/detay

6. umit87

LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI

Ynt: LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI 10 lt şehiriçindemi şehırlerarasımı ve hangi şehirde otoruyorsunuz istanbuldamı ?

7. umit87

Grand Vitara Manuel

Ynt: Grand Vitara Manuel Konuyu açtım okudum kaç ay geçti hala ist.dan kullanıcı kımse yazmamış :( benım bu aracı araştırmamdakı neden ben şehıriçi her gun iş ev artı geziler ve uzun yol da kullanıcam ama korktugum yanı sadece yakıtı benı çok uzermı ondan korkuyorum 1.6 jlx bakıyorum ama g.v...
  8. umit87

Ynt: LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI 98 yazıyor ruhsatta araca son paramız demıyelım ama sonun fazlasınu yıycek gıbı dedıgınız ddogru sanırım herşeyden ıkı tane ve çıft masraf bu aracıda elıyoruz sanırım çunku çok tererruatlı araçbızı kasar sabıt gelırlı orta duzeylı gelıre sahıp ınsanlarız...
  9. umit87

Ynt: LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI üstad araç hazır bizi beklıyor 24 500 e anlaşıldı tanıdıktan o konuda sıkıntı yok ama bu araclar hakkında ıyı şeyler duymuyoruz bu aralar o yuzden araştırıyoruz ne dır nedegıldır dıye

10. umit87

Merhaba herkeze selamlar, Bir arkadaşım adına sizlerden bilgi edinmek istiyorum 1998-99 model dis. 2.5 tdı almak üzere arkadaşım ist. yaşıyor agır off road dgl amacı geziler pıknık fln. ve gündelik kullanım merak ettıgımız ise bu aracın kronık rahatsızlıgı yakıt tüketimi ve parça parası...

11. umit87

1993 2.5 turbo dıesel grand cherokee

Ynt: 1993 2.5 turbo dıesel grand cherokee benim için yakıt ve parça çok önemlı inş. kullanan veya tam anlamıyla biri açıklık getirir saolun herşey için
  12. umit87

Bu araç hakkında görüşleriniz ve bilginiz nedir?

Ynt: Bu araç hakkında görüşleriniz ve bilginiz nedir? bende bi ara araştırmıştım piyasada çok olmadıgı için ii dgl dedıler 2.1 motor zayıf kalır dedıler tam net bilgisi olan arkadaşlar kesın yardımcı olur

13. umit87

1993 2.5 turbo dıesel grand cherokee

Arkadaşlar üstadlar öncelikle merhaba ben uzun zamandır aranıza katılmayı beklıyorum suzuki vitara bakıyordum hdı ancak içi bana dar gelıyor aracı aile olarak kullanıcam farklı arayışlara girdim bnm derdım parça sıkıntı çekılmıcem ustanın anlayabılecegı ve parça fıyatı benı kasmayacak bı araç...
  14. umit87

Grand Vitara Manuel

Merhaba arkadaşlar sitede baktım bulduklarımın çogu guncel verıler dgldı o yuzden bı onu açtım grand vitara 2.0 (5 kapı modeli) lpg veya benzin ş.içi ş.dışı yakıt tuketımı hakkında bılıgı verırmısınız?
  15. umit87

vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi ilhami abi 5kapılı vitaradan kastedıyorum sende varya hdı 3 kapılı vıtaraya ben tek oturunca arka taraf tamam mış gıbı olluyor :D 3k yı bu yuzden aklımdan geçırmıyorum bana genış ve bagajlı bı araç lazım bu yuzden 5k bakıyorum toplamda araca 5 kışı bındımı...

16. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi vergı olayını gördum evet haklısın abı ama ölçumler benı sıktı neden pekı öyle bır ölçu var gerçegı yansıtmıyormu ? vitaraya 5 kışı rahat bınemez mı ?
  17. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi ustadlarım merhaba arkadaşım jımny aldı araç kullanım olarak pratık ve guzel viraj alışları bıraz dıkkat gerektırıyor arka koltuk bılıyordum dar oldugunu görunce hakıkaten baya dar oldugunu onayladım ölçulerıne baktım ınternetten 1600 mm yazıyor vitara 5k da ise...
  18. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi anladım abi saol

19. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi ilhami abi sana bişey sormak istiyorum hdı kullacısısın 1.6 jlx in performans konusunda çok tatmın etmedıgını söledıler bı arkadaşdasaolsun formdan nosunu verıp konuştuk kendısı 1.6 jlx kullanıcısı yardımcı oldu perf. konusunda bıraz sıkıntı oldugunu söledı tabıkı...
  20. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi herşeyin hayırlısı abi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes