Arama sonuçlarınız

1. umit87

vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi eyw. ilhami abi saol bu arada sattın mı aracını aklımda kalmış satıcan dıye

2. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi abi linkler için saol kesın dgşmek gerekırmı?
  3. umit87

freelander td4

Ynt: freelander td4 çok mu sıkıntı yaşarım ve şuan ne kullanıyorsunuz

4. umit87

freelander td4

Ynt: freelander td4 saolun teşekurler
  5. umit87

freelander td4

Ynt: freelander td4 şekıl olarak çok cezbedıcı ve tok görunen bı araç aam vıtrada 4 çeker ayırma özelııgı kararsız kılıyor benı :(

6. umit87

freelander td4

Ynt: freelander td4 vermış oldugun bılgıler gayet kapsamlıydı çok yardımcı oldun çok teşekkur ederım ıkı araç arasında kaldım o yuzden çagresızım bırı bu bırıde vitara 2.0 hdi vitaranın parçası kolay ve ucuz en önemlı unsur 4 çekerı ayırabılmek ama dışşardan baktıgın zaman freelandr daha...

7. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi oguz abi vitara rehberi adı altında açtıgın konuda bu hdı motorlu araçların ispanyol üretimi oldugu yazmakta bu araçların ön poryo kilidi yani hublar otomatik falan denılıyor sıkınıtılı oldugu yazılmış nedır burdakı problem japonla dgişimi mumkun mu ıllakı...
  8. umit87

freelander td4

Ynt: freelander td4 arkadşlar yardımcı olacak kımse yok mu ? araç alıcam çok kararsızım
  9. umit87

Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011)

Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011) tam olarak nereye gittiniz ?

10. umit87

İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek

Ynt: İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek alışkanlık yapıyor haklısın her fırsatta gıdıyorum hem akrabarım var hemde koskoca bı doga harıkası birkere longoza gırdın mı felegın şaşıyor okadar guzelıkler varkı çok ama çok etkıleyıcı hamam gölu mert gölu etrafında dolaşmak insana yetıyor

11. umit87

Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011)

Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011) helal olsun on numara bı gezi olmuş
  12. umit87

freelander td4

Ynt: freelander td4 başlıkta belırttıgım gıbı araç dızel 2001 2002 o civarda ve 130.000 den başlıyor en az km olarak. parça konusuda önemlı tabı

13. umit87

freelander td4

Merhaba arkadaşlar ben arazı aracı arıyorum bır suredır hem şehıriçi kullanıcam hemde hafta sonlarını degerlendırmek için kullanıcam vitaraya nıyetlendım almaya gıttım bı şeklde anlşamadık ama ne hıkmetse gıttıgım gun gözume bu araç ılıştı fiyatta aşagı yukarı aynı göruntu olarakta vitaradan şık...
  14. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi anladım bide landcılara sorım
  15. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi okadar kötu yanı şanzumandan çok sorun çıkartıyor denılıyor demek dogru ama vitarası olanlardan kronık bı rahatsızlık duymadım yoktur inş.

16. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi :) kızmayın sorım dedim
  17. umit87

11 Aralık Pazar kemerburgaz bölgesinde hafif offroad ve sucuk yapmak isteyenler

Ynt: 11 Aralık Pazar kemerburgaz bölgesinde hafif offroad ve sucuk yapmak isteyenler çiftalan kurtkemeri çok guzel yerler var ama ormanın içine girilecekmı araçlarla yanı bınek aracımla gelsem ????
  18. umit87

İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek

Ynt: İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek merhaba benim köyum kırklareli demirköy sivriler igneada longoz ormanları hepsi birbirinden güzeldir.İnş. birdaha bu kadar guzel geziler yaparsıınıozda bende aranıza karışırım

19. umit87

11 Aralık Pazar kemerburgaz bölgesinde hafif offroad ve sucuk yapmak isteyenler

Ynt: 11 Aralık Pazar kemerburgaz bölgesinde hafif offroad ve sucuk yapmak isteyenler arazı aracım olsa affetmezdım bu geziyi :(
  20. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi arkadaşlar vitara bakmaya gittigim gun bide freelander gördum 2.0 td4 24 23 falan fıyatları ama ögrendıgım kadarıyla sureklı 4 çekermış bldıgınız + ları yada - leri nelerdir ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri