umit87
Ana Kamp
Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi
kızmayın sorım dedim
Bu sitede okuduğum esprili bir söz var:umit87' Alıntı:arkadaşlar vitara bakmaya gittigim gun bide freelander gördum 2.0 td4 24 23 falan fıyatları ama ögrendıgım kadarıyla sureklı 4 çekermış bldıgınız + ları yada - leri nelerdir ?
1.8 motorlar için söylenmiş bir söz... dizelleri iyi diye biliyorum...ugurgarip' Alıntı:Bu sitede okuduğum esprili bir söz var:
Land Rover fabrikası Freelander modelini servisler para kazansın diye üretmiş.
herşeyin hayırlısı abicamouflage' Alıntı:Doğrudur bir süre önce satmaya niyetlenmiştim. Uzunca bir hikayesi vardır. Ama ben özet yapayım.
Eşimin daha rahat kullanabileceği 3k bulmuştum. Onu kaçırmamak için 3-5 yapmadan vereyim demiştim. Ancak; o araç da satılınca ilanımı da sildim. Zira sanal alemde olur olmadık sorular ve takas teklifleri geliyordu ki kimisini gülerek kimisini büyük bir hınçla okuyordum ;D
anladım abi saolcamouflage' Alıntı:Ümit bey verdiğim bilgiler sizi yanıltabilir zira ben aracımı 1,5" yükseltme ve 30" MT lastik ile kullanıyorum.
Dizel tercih sebebim ise yakıt ekonomisi ve 1,6 araca 30" lastik takıldığında düşük devirli ayna mahrutinin olmazsa olmaz denilmesi.
Halen standart defransiyel ile rahatça kullanabiliyorum.