Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü
Geçen ay yurtdışından misafir geldi. Havaalanı ev arası 40 km kadar, eve geldik soru şu ;
" Seyir halinde sürücüler telefonla konuşuyor, dönüşlerde sinyal kullanılmıyor vs. vs. . Bu nasıl olabiliyor, kural yok mu ? "
Yanıt veremedim, ne...
Ynt: ACİLL SATILIK CJ5 1977 İZMİR
Ömer merhaba,
31 10,5 15 iki takım AT-MT olarak bende var, ama 31" bizim araçlara küçük geliyor. 33" lastiğe geçiş yapmayı düşünüyorum. Sivas'a selamlar.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Benzinli bir adet ambulans kasa vardı, geri kalanlar 2.5 düz dizel.
3L'den kastınız TDI motorlu olanlar sanırım, bildiğim kadarıyla TDI'lar 1996 yılından itibaren kullanılmaya başlandı. Önümüzdeki yıl satışları başlayabilir, selamlar.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Bir ay kadar önce Aliağa'daki araçları gördüm, yaklaşık otuz tane SW ve 3 tane pikap vardı. Pikaplar çok kötüydü, kapalı kasaların içinda 5-6 tanesinin durumu gayet iyi idi. En önemlisi araçlar yağmalanmamış; Şanzıman ve diferansiyellere yakın zamanda...