Arama sonuçlarınız

1. Mustafad

Toyota Hilux Yokedilemez !!!

Ynt: Toyota Hilux Yokedilemez !!! Haklısın dostum, :D adamlar herşeyi düşünüp yapmış. Bize hakkını vermek düşüyor. ;D

2. Mustafad

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Bu başlığı ihmal etmeyelim. :)
  3. Mustafad

Ynt: Toyota Hilux Yokedilemez !!!

4. Mustafad

Ynt: Toyota Hilux Yokedilemez !!! ;) ;)
  5. Mustafad

Ynt: Toyota Hilux Yokedilemez !!! Kürşad Hocam'a yakışır, son proje olur bu. :D

6. Mustafad

Ynt: Toyota Hilux Yokedilemez !!! Ben de ;D ;D

7. Mustafad

Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) 1-Levent BALIKAY 2-Evren UYANIK 3-Serkan SAYGAN 4-Murat Oz (Tezzmertek) 5-Bahadir TIRYAKI 6-M.Murat Kurucu ( Dodiklerim yetişirse peşinizden geliyorum) 7-Özgür (ozcour) 8-Erhan OĞUZ (parsbrujah)...
  8. Mustafad

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Geçen ay yurtdışından misafir geldi. Havaalanı ev arası 40 km kadar, eve geldik soru şu ; " Seyir halinde sürücüler telefonla konuşuyor, dönüşlerde sinyal kullanılmıyor vs. vs. . Bu nasıl olabiliyor, kural yok mu ? " Yanıt veremedim, ne...
  9. Mustafad

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 İsim babası, isim koyarken alçak gönüllü davranmış. :D İyi günlerde kullanın.

10. Mustafad

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu Kolay gelsin..

11. Mustafad

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Ali hayırlı olsun, yakışır.
  12. Mustafad

ACİLL SATILIK CJ5 1977 İZMİR

Ynt: ACİLL SATILIK CJ5 1977 İZMİR Ömer merhaba, 31 10,5 15 iki takım AT-MT olarak bende var, ama 31" bizim araçlara küçük geliyor. 33" lastiğe geçiş yapmayı düşünüyorum. Sivas'a selamlar.

13. Mustafad

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Yavuz Hocam çok haklısın, aynen öyle. ??? ???
  14. Mustafad

Ynt: ACİLL SATILIK CJ5 1977 İZMİR Teşekkürler.
  15. Mustafad

Ynt: ACİLL SATILIK CJ5 1977 İZMİR Hayırlı satışlar, lastik ölçüsü nedir ?

16. Mustafad

patrol

Ynt: patrol Hayırlı satışlar, bir kaç fotoğraf ekle istersen, izin varsa gezi fotolarından ben eklerim. ;)
  17. Mustafad

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Benzinli bir adet ambulans kasa vardı, geri kalanlar 2.5 düz dizel. 3L'den kastınız TDI motorlu olanlar sanırım, bildiğim kadarıyla TDI'lar 1996 yılından itibaren kullanılmaya başlandı. Önümüzdeki yıl satışları başlayabilir, selamlar.
  18. Mustafad

Japon Araçlar İçin Yurtdışından Parça Temini

Ynt: Japon Araçlar İçin Yurtdışından Parça Temini Yirmi beş yaşındaki araçların bazı parçalarında aşınma olabiliyor. :D

19. Mustafad

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bir ay kadar önce Aliağa'daki araçları gördüm, yaklaşık otuz tane SW ve 3 tane pikap vardı. Pikaplar çok kötüydü, kapalı kasaların içinda 5-6 tanesinin durumu gayet iyi idi. En önemlisi araçlar yağmalanmamış; Şanzıman ve diferansiyellere yakın zamanda...
  20. Mustafad

89 model 2.8 satılık hılux

Ynt: 89 model 2.8 satılık hılux 89 model LN 106 için fiyat bana göre uygun. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR