89 model 2.8 satılık hılux

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,443

Etiketler
Ynt: 89 model 2.8 satılık hılux

vall abi 18 20 liraya 93 95 full donanımlı vitaralar veya 2.8 benzinli pajerolar alınıyor

darktreys' Alıntı:
vall abi 18 20 liraya 93 95 full donanımlı vitaralar veya 2.8 benzinli pajerolar alınıyor
sizin söylediğiniz araçlarla toyota yımı kıyaslıyorsun?

kaptan_11' Alıntı:
sizin söylediğiniz araçlarla toyota yımı kıyaslıyorsun?
kesinlikle katılıyorum
yanlıs anlamayın ama bu markalar her zaman toyotanın gölgesinde kalır...
ama lütfen yanlıs anlamayın
saygılar

destekleyen arkadaşlara teşekkürler.bende bayağı değişik arazi araçları kullandım.buna pajero defender opel cj serileri olmak üzere kanaatimce şu ana kadar toyota kullandığım en ideal araç.bunun için mümkünse kıymetini bilen birisi alsın isterim.aracımın sadece boyası eksik.zamanım yok o yüzden boyatamıyorum..en az bir hafta arabasız kalmam gerekiyor oda şu an için imkansız.satılmazsa ilk fırsatta boyatacağım zaten.
ayrıca ev almak için satmayı düşünüyorum yoksa buna hem snorkel hem vinç takacağım.keşke imkanlar olsada daha iyi toyotalara pinebilsek.

89 model kaporta durumu ortada tek başına toyota olması yetermi beyler arkadaş aracı satmayı gerçekten istiyorsa bencede fiyatı gözden geçirmeli
HA kaldıki araç alanla satan arasında fiyata bişey söylemek bi noktadan sonra bize düşmez ama piyasayıda haybeye kasmamalı

CONKERLER' Alıntı:
89 model kaporta durumu ortada tek başına toyota olması yetermi beyler arkadaş aracı satmayı gerçekten istiyorsa bencede fiyatı gözden geçirmeli
HA kaldıki araç alanla satan arasında fiyata bişey söylemek bi noktadan sonra bize düşmez ama piyasayıda haybeye kasmamalı
sayın conker aracımın kaportasında çürüme falan yok iki yerinde çekiçleme yapılabilir.bunu da okadar abartmaya gerek olduğunu sanmıyorum
malum sitedeki aynı model araçlarla kıyasladığımda ben az bile yazmışım diye düşünüyorum.25 _30 yazanlar var o araçlara göre benim aracın artıları çok fazladır emin olun.aracıma yapılacak masraf 2000 tl yi geçmez .değerlendirmenizi buna göre yapabilirsiniz.

CONKERLER' Alıntı:
Sayın CONKER ; bu araç tüm dünyada kırılmazlığıyla herkesin saygısını kazanan bir araçtır,satıcı arkadaşımız gayet makul bir fiyat istemektedir,sana soruyorum hiç toyota'n oldumu ki olumsuz yorum yapıyorsun? ama haklı olduğun bir şey var sana düşmez...

helal haldun baba
saygılarımla...
gecenlerde burda bi arkadas ??? toyotanın sıradan bi arac oldugunu söylüyodu cok gülmüşdüm puhahaaa ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR