89 model 2.8 satılık hılux

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,444

Etiketler

Ynt: 89 model 2.8 satılık hılux

güzel araç hayırlı satışlar :smiley: biraz makyaja ihtiyacı var gibi

supernaturel' Alıntı:
güzel araç hayırlı satışlar :smiley: biraz makyaja ihtiyacı var gibi
teşekkürler.doğru söylüyorsunuz.önceliği iç güzelliğe verince makyaja sıra gelmedi.satılmazsa ilk fırsatta boyaya girecek zaten.

arkadaşlar aracın lastikleri değişmiştir.lassa marka yeni yol lastikleri takılmıştır.

arkadaşlar aracın altından m/t leri çıkarttım.yeni lassa competus yol lastiği aldım şu anda onları taktım.görüntü olarak biraz kötü görünüyor ama hem yakıtta hemde sürüşte çok daha iyi duruma geldi.[attachment=1]

Fotoğraf-0226.jpg

Fotoğraf-0228.jpg

Fotoğraf-0230.jpg

kaptan_11' Alıntı:
arkadaşlar aracın altından m/t leri çıkarttım.yeni lassa competus yol lastiği aldım şu anda onları taktım.görüntü olarak biraz kötü görünüyor ama hem yakıtta hemde sürüşte çok daha iyi duruma geldi.[attachment=1]

Hayırlı satışlar.
Görüntü iyi olmamış gerçekten. Keşke MT ebadında AT tercih etseydiniz. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Hayırlı satışlar.
Görüntü iyi olmamış gerçekten. Keşke MT ebadında AT tercih etseydiniz. Selamlar.
farkındayım .çok düşündüm.büyük ebattaki lastiklerle aracın hızı çok düşüktü 100 km yi zor görüyordu.bu aralar süratli olmasını tercih ediyorum
o yüzden küçük aldım.kışa değişiriz yapacak bir şey yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR