Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011)
Murat Hocam, ben tek geliyorum, araçta 3-4 kişilik boş yer var. Ancak Serkan Hoca'da benim araca binecek sanırım, onun kaç kişi ile katılacağını bilmiyorum.
Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011)
1. Serkan SAYGAN + 3 (pandipieri)
2. Evren UYANIK (tek araba olarak 1 arkadaşımla birlikte geliyorum)
3. Kazım ATASOY (tek araba olarak 1 arkadaşımla geliyorum)
4. Levent BALIKAY (balikay) tek araç tek sürücü
5. Gürkan KESER...
Ynt: Gezi Rotası - Sarnıç - Karagöl
İlk fotoğraftaki parkuru geçen yaz ben de tek araç geçip Karagöl'e ulaşmıştım, ama bir daha tek başıma gitmem. Özellikle taşocağından sonraki yol çok kötü , lastiklerin yarılma olasılığı yüksek. Selamlar.
Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75
Maalesef tanışmadık, Hasan Beyle 18 Martta Çanakkale'ye düzenlenen gezide tesadüfen karşılaşmıştım. Çanakkale' de üç yıl yaşadım, doğası çok güzel, yılda bir kaç kez İzmir'den Kazdağlarına geliyoruz.
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım
Orjinal kasanın üst tarafında yük kancalarının bulunduğu oluk var. Bu aracı yaptıran arkadaş o olukları saç ile kapatmıştı. Daha önceki sayfalarda konusu geçti.
Orjinali bu şekilde ;
Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75
Hayırlı olsun, mart ayında Çanakkale sanayi sitesine uğramıştım, aracı bir kaç esnaf anlattı. Şase ve kasa kısaltılıyor sanırım.
Ynt: Satılık VX80
Hayırlı satışlar İsmail Bey. Aldığnızdan beri sayenizde takip ettiğimiz, bildiğimiz bir araç. Satma nedeninizi ben de çok merak ettim. Selamlar.
Ynt: Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..
Aracı biliyorum ama, TR'de bulunduğunu ve kullanıldığını bilmiyordum. Bugün İzmir 5 nci sanayi sitesinde rastladım. Yanında benim Hilux oyuncak araba gibi kaldı. Ford F 650 ;
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
Serkan Hocam, teşekkürler. Aracın içnden pek birşey görünmüyordu, video iyi oldu.
Selamlar.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
Çocukların eğlendiğini görmek güzeldi. Biz de iyi zaman geçirdik, güzel bir gündü, emeği geçenlere çok teşekkürler.
Ynt: LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi
Ben de 20 küsur yıl çalışıp emekli olanlardanım, söyledikleriniz maalesef doğru. Kurumun adı A yada B farketmiyor, tamamı aynı.
Konu başlığını açan arkadaşa kolaylıklar dilerim.