Arama sonuçlarınız

1. teginalp

Aranıyor - Lada Niva

Ynt: Aranıyor - Lada Niva arkadaşım benim daha önce toplamış olduğum ladayı tavsiye ediyorum. Malum sitede ilanı vardı sanırım.Muş MAzgirte satmıştım. oradaki vatandaş bildiğim kadarıyla satıyor. İlanın linkini bulursam buraya eklerim. Cok emek vermiştim o ladaya. hiç bir eksiği olmayan 2006...

2. teginalp

Arkadaşlar bu series hakkında bilgi alabilir miyim?

Arkadaşlar slm , malüm sitede bi ilan var. Ama araç kesin bizimkilerden birine aittir diye dşündüm. Siteyi aradım bulamadım. Bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır? tel ile arayıp sormak istemedim. Araç hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Saygılarımla...
  3. teginalp

12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK

Ynt: 12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK kartı alıp geleyim olmazsa. dönüşte de 1. köprüden geçmeyecez artık :) takipteyim. Yakında olsam valla alırım. inşalah iyi birine gider

4. teginalp

Takas Etmek İstiyorum ama Satabilirimde

Ynt: Takas Etmek İstiyorum ama Satabilirimde orhun bey cok güzel bir araç Umarım değerini bilen birine nasip olur. Tabii Allah nasip etsede bize olsa :) İlanda belirttiginiz gibi K.kartına ibrige falan vermiyomusunuz :) Takipteyim
  5. teginalp

sivas off-road 10/06/2012 himmetfakı fadlum tuzlası gezisi

Ynt: sivas off-road 10/06/2012 himmetfakı fadlum tuzlası gezisi elinize emeğinize sağlık. daha nice camurlu günler dilerim. Güzel gezi olmuş. Bu arada sivasa geldim inş. birgün bende aranıza katılırım. Ama ladayı erzurumda bıraktım :( Tekrar slmlar

6. teginalp

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin sayın tulumcu öncelikle aracınız hayırlı ugurlu olsun. güle güle binin inş. aracın resimlerini ve genel olarak diğer değerlendirmelerri yazabilir misinz? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? araç asfaltta nasıl arazide nasıl. vs vs gibi tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...

7. teginalp

nivaya tofaş koltuğu hariç hangi koltuk takılabilir ?

Ynt: nivaya tofaş koltuğu hariç hangi koltuk takılabilir ? suzukiiiii :)
  8. teginalp

Suzuki vitara v6 2.0

Ynt: Suzuki vitara v6 2.0 hayırlı satışlar kardeş. Araçta lpg var mıdır?
  9. teginalp

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Ali bey tşk ederim bilgiler iiçin. Demekki neymiş "yazılanları daha iyi okumak" lazımmış :) Alibey size o zaman tek soru sorayım. Yurt dışında eş dost çok oradan (almanya,hollanda,belçika,danimarka) hangi cihazı almamı tavsiye edersiniz. Gelirken getirsinler. Sizden...

10. teginalp

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Arkadaşlar merhaba, uzun süredir konuyu takip ediyorum. Aynı diğer arkadaşlar gibi çok fazla bilgi sahibi değilim. Ancak bu konu başlığındaki aydınlatıcı bilgiler ışığında aşağıdaki iki ilana gözüm çarptı. Ustalardan bu iki ilan için yorumlarını rica ediyorum. Yardımcı...

11. teginalp

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu? Kardeş ben ve benim gibi bir kaç arkadaş daha seninle aynı durumda. Bizde araştırıyoruz. Gerekli bilgileri ustalar detaylarıyla verecektir. Eğer sen aracı ne şekilde kullanacağına karar verdiysen gerisi kolay. Sadece...
  12. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 Göktuğ bey herhalde "değerinde az yakan arac"ı kendisi binecek :) Fakıoğlu kardeş teklifi Göktuğ kardeşe göndermiştim. Sanırım değerlendirilmeyecek kadar berbat bir teklifti. Birkaç kere özelden mesaj atmıştım :) Malum araç neredeyse 1 ay boyunca rüyalarıma girdi...

13. teginalp

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 Hala teklifim geçerli. Pajero yerine aslana binelim diyoruz. Bana bakan yok yaa.. allah hayırlısını versin. Takip. Takip. Takip
  14. teginalp

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Aynen öyle çok insancıl ve çok uysallar. ayrıca mahsun bir bakışları var. :) çok seviyorum setterimi. bende bu yaşa getirene kadar çalınmasın diye elimden geleni yaptım valla. Ama dedim ya aile için beslenebilecek en iyi köpek.. Öyle hır gür bilmiyor.
  15. teginalp

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Gezenbilir üyesi can dostumu da eklemeliyim. Kendisi hastalıklar atlattı ve hayata tutundu. Şimdi sabah akşam bilgisayar başında gezenbilirde forumlara bakıyor. Adı :Duman Cinsi :English Setter Yaşı: Daha 8 aylık

16. teginalp

Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 Evet bende denedim ancak resimler korumalı oldugu için kopyalanamıyor. neyse artık alacak arkadaş siteden resimlerine bakacak. Aracınız hakkaten çok güzel. Bizde takipte kalalım. Hayırlıs satışlar diliyorum.
  17. teginalp

satilik niva ariyorum

Ynt: satilik niva ariyorum Arkadaşlar aracı 2009 yılının başlarında almıştım. Şantiyede kullanılmıştı. Ve difransiyeller rotlar falan bitik durumda idi. Ayrıca döşemede bitikti. Araca yapılanlar Öncelikli olarak Aracın ön difransiyel, Arka difransiyel ve şaftlar değişti. (Difransiyeller...
  18. teginalp

Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011

Ynt: Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011 turgay bey slm, güzel gezi olmuş :) Emeğinize sağlık. Bu arada l 200 sizin aracınız mı? Tekrar tşkler

19. teginalp

satilik niva ariyorum

Ynt: satilik niva ariyorum kardeş Fiyat konusunda ben bişey yapamam :) Çünkü aracı satalı neredeyse 4-5 ay oldu. ve aracı alanı da tanımıyorum. Yani ben sadece aracın geçmişini bildiğim için ilanı koyma gereği duydum. ama genel olarak fiyatlar şöyle Sıfırı zaten 25.000 tl modele göre sıralı...
  20. teginalp

satilik niva ariyorum

Ynt: satilik niva ariyorum fozi kardeş sende hoş geldin. sanırım sende lada nivayla ilgileniyosun. Araçla ilgili bilgileri yazmıştım kenara. bakıp yazayım kardeş. tekrar hoş geldin. aracı dursun usta da bilir. Ondan yardım almıştım yaptırırken :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri