Satılık Mercedes G 230

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,803

Etiketler
Ynt: Satılık Mercedes G 230

Göktuğ bey herhalde "değerinde az yakan arac"ı kendisi binecek :smiley:

Fakıoğlu kardeş teklifi Göktuğ kardeşe göndermiştim. Sanırım değerlendirilmeyecek kadar berbat bir teklifti. Birkaç kere özelden mesaj atmıştım :smiley:
Malum araç neredeyse 1 ay boyunca rüyalarıma girdi. Sabah akşam pc başında arabaya bakıyordum.
Tekrar söylüyorum Gaziantep ekibi bu aralar biraz gevşek davaranıyor. Ne resim var ne videoo :smiley: İnşallah birgün beraber gitmek nasip olur.

Hayırlısı olsun diyelim.

fakıoğlu' Alıntı:
teklif nasıldı? arada kaynadı galiba
nasıl yani? ;D ;D ;D

teklif aracın yapılı şekilde yani diffleri ve diğer parçaları takıldıktan sonra şu an istediğimiz rakamın altında..

binek araç arıyoruz biloya. binek aracı ona alırız parasını sana veririz..

Bu arada aracı Halil e verdim. Lastikleri değiştirip asfalt tipi bir takım lastik alıp şehir içinde kullanacağız. Sigorta da yapıldı. muayene 10. aya kadar var. Hala satılmazsa muayenesini de yaptırırız.

eline sağlık, en azından makine hareket halinde olursa bende rahat ederim.
gecikme için pardon, dışardaydım yeni geldim.
Halil usta binebildiği kadarbinsin hatta hafta sonu sizinle gitsin.

Sayın Göktuğ Bey ile birkaç kez mesajlaştık , araçta gözüm kalmadı değil ama herşeyin hayırlısı olsun diyorum,
saygı ve selam ile...

Sağolsun Göktuğ Bey çok ilgilendi , kendisi çok beyefendi bir insan. Bir G.antep planım var ama koşturmacadan olmuyor. Bir gidebilsem bakacam araca ama olmadımı olmuyor... Saygı ve selam ile ....

Araç bu bölümde misyonunu tamamladı.. Tarafımızdan satın alınmıştır.

Devamı burada

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74922.0;topicseen..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,983
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.