Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri
Aynı Şanzımanı ben kullandım 1 ve 2 güzel 3 e takınca 3 seri geliyor ve bayılıyordu o da beni deli ediyordu ayna mağrütü 43/8 bilmiyorum arkadaşaların fikirlerini al istersen sitede çok bilgisi olanlar var bursada senin jeepin aynısını gördüm...
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri
kolay gelsin kafanı karıştırmak istemem ama bi fikir vermek istedim o kadar uğraşıyorsun bence şanzımanı ingiliz ford minibüs kaksana 4 vites oluyor ve çokta uyumlu oluyor ben kullanıyorum birkaç cj de de gördüm yinede bilemem
Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)
Serkan merhaba
Bilecikten Mustafa Ben daha evvelki ofroad yarışlarında 3 üncü olup kupa almıştıK
Burdan tüm arkadaşlara yazmak istiyorum en az 5 yıldır tüm gezilere hemen hemen katıldım . Ama Düzce Ofroad bigi...
Ynt: CJ 3 Makasları
benim de aklıma ustanın elinde toyota gazlı armortüsörler var hafta sonu deniyeceğim prjinal yağlı vardı ben onları bir günde patlattım çükkü çok esniyor frene ani basınca şavrele araçalar gibi kafa eğiyor makasın katlarıylada oynadık biraz deniyaceğiz aratık
Ynt: CJ 3 Makasları
ford minibüs kullandım kafa salama falan bitii yolda biderken direksiyonu bile bıraka bilirisin hiç dalma yok amartisörde ford koydum ama sert geldi biraz ama çok güzel oldu amartisör daha yumuşak amartisör bulup deniyeceğim
Arkadaşlar merhaba bende 60 model cj3 var üzerinde bulunan orjinal makaslardan bıktım iyice kafa sallaması sertliği
ne yapma gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz bi arkadaşım 71 model ford granada makası tavsiye etti kararsızımm yardımcı olursanız sevinirimm