Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)
serkan telefon numarını verebilirmisin bize 3 tane Mat lazım bilecikten bulamadım
*ben ve 2 arkadaşım 1 araçla cuma günü saat 16:00 gibi yola çıkacağız
fakat bilecikte sürekli yağmuryağıyor acaba ercova nasıldır bilmiyorum
çok iyi hazırlanmak gerekikiyor irt. 506 234 8026
*Cumartesi...
Arkadaşalar gaz pedalının sonu kadar basıyorum ama devir saati 25 TL'nin üzerine çıkmıyor;
acaba ne yapmam lazım ;)
Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı
ozan merhaba kolay gelsin
fren sistemin çok güzel sonuç vereceğinden eminim çünkü biliyorsun aynı sistemi bende uyguladım ve tüvden geçtim
denge kollarını güzel düşünmüssün
bilmiyorum hangi aracı baz alarak uygulamaya geçtin senin aracın için benim...
Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi
her keze slm
30,31/10/2010 tarihinde ercovadaki etkinliğe katılacağım cj leri disk frene cevirmek
isteyenler orada yakından inceleye bilirler
Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?
aynen dediğiniz gibi ben ek 1 sigorta şirketinden alıp orada doltturdum muayene istasyonuna gittim evrakların hepsini föy içerisinde verdim sıra bana geldi tüvdeki eleman ek1 belgelerini eline almış vaziyete aracı çağırdı ve kontrollere...
bence ilk önce Tüve git onlar yönlendirsin ne de olsa muayeneden onlar geçirecek ve bir ay zamanın var o zaman içerisindehalledersin jeep lrin eski model olduğu için çoğu şeyi istemiyorlar emniyet kemeri koltuk boşlukları gibi benim...
ben 24,092010 tarihinde muayeneye girdim şase no sunu baştan bulamadılar daha sonra buluk nu ruhsatiile 1 numara yanlışmış ağır kusurmuş ek 1 düzenleyip şasede ne yazıyorsa ek1 e yazdılar ve yeni ruhsat düzenlendi şasideki çok önemli imişş
merkezler ve kiliperler ne kulandın sanki tofaşa benziyor ever tofaşsa ana merkezide kofaş yap jeepin orjinal merkeziyle ben fren pedalını şişiremedim birde yan denge kollarıda yap bence hem öne hem arkaya
ozan çok güzel gidiyor bir gün gelip görmek istiyorum işim gereği bursa geliyorum irtibat nasıl sağlıyazağız istersen faceden mesaj at
bu hafta sonu ön amartisörleri değiştireceğim senin merak ettiğin fren sisteminin amartisörleri değiştiriken resimleri detaylı cekip sana göndereceğim
slm ozan yapmış olduğum 4 tekeri diske çevirmede fren test merkezinde biraz evvel denedik sonuç süper el freni dahil
hatta fren testini testi yapan usta bile şaşırdı değerler çok güzel yeni araçlarda bile böyle değer çıkmıyor dedi artık günül...
Merhaba arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım
bende cj3 var makas problemim vardı makas katlarını azalttım ve küpeleri çok az uzattım yaklaşık boyları 12 cm oldu esneme güzel fakat amartisörler bana zayıf gibi geliyor biraz dalma birazda araba sallanıyor acaba nasıl amartisör...