5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ofrood Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,735

ofrood

Kamp II
Otomatik janzımanımda problemlem var nasıl giderebilirim yada manuel e nasıl çevirebilirim. yada yeni bir şanzıman naıl bulabilirim bilgisi olan varmı

Etiketler
Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir

Çıkmacı lardan komple veya parça olarak şanzıman temin edebilirsiniz.

Ankara daki Yıldız Sanayi Sitesindeki çıkmacılarda istemediğiniz kadar bulursunuz.

Selamlar,

ilginize tşk ederim
ben bilecikten yazıyorum bildiğiniz çıkmacı varmı

Değişimin tamirden daha pahalı olabileceğini duymuştum ama piyasa şartları bu, belli olmaz sağı solu.

Pedal seti
Baski balata
Volan

Duruma gore (tam detaylarina bakmadim model yilini bilmedigimden dolayi yeni kablo tesisati.
Yeni beyin

Ilk aklima gelenler bunlar daha once eski Volvom icin bakmistim astari yuzunden pahaliya geldigi icin vazgecmistim.

sahibinden.com da da vardı komple şanzuman...
bi baktım ayak üstü

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-otomatik-arazili-sanziman/detay

Ekteki linkte bir donusturme hikayesi var ve bayagi ugrasilmis

Bir bak istersen

http://www.mallcrawlin.com/forum/showthread.php?t=9489

Selamlar

Siteyi araştır Çanakkalede şanzıman arızası usta getirme aracı kamyonla götürme ve tamir yanlış hatırlamıyorsam 3500Tl ye çıkmıştı araç zj idi

Otomatikten manule dönmek şanzıman arazi şanzımanı şaftlar askılar takozlar elektronik sistem değişikliği vs. =Macera

Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR