Arama sonuçlarınız

1. T

2004-2005 Model Grand Vitara 2.0

Sayın fener1977 yanılmıyorsam 2005 ten sonraki kasada monokok şaseye geçildi. Hatta 2006 dan itibaren bir de sürekli dört çeker oldu Vitara. İşte o zamandan sonra arazide pek göremez olduk yeni modelleri. Eski Vitara yani 2005 ve öncekileri tam şase dediğimiz merdiven yapılı şaseli olması lazım...

2. T

Etkinlik Dönüşü Ekipmanlarınızı Nerede Tutuyorsunuz?

İşin en meşakkatli kısmı, hatta zurnanın zırt dediği yer işte orası. Toplanırken mümkün olan temizlik yapılıyor hatta çevre de temizleniyor. Çöp torbası aracın arkasına çift torba olarak asılıp en yakın bazen 40 bazen 15 km ötedeki bidona atılıyor. Esas iş eve varınca başlıyor. Halatlar...
  3. T

Captiva'mi Sorento'mu Yoksa Vitara'mi ?

Merhaba, öncelikle bir iki ufak bildiğimi paylaşayım karar vermenize etki edebilir. Sorento bahsettiğiniz yıllarda viraj demiriyle ilgili bir değişiklik yaptı ve savurma halloldu. Hangi yıldan sonra olduğunu forumu kurcalayarak kesin olarak bulabilirsiniz. Sorento merdiven şaseli, 4x2-4x4...

4. T

Satıyorum 94 Grand Chreokee Limited 24000

Temiz kalan ender araçlardan hazırda param olsa kaçırmazdım, iyi satışlar
  5. T

Vw T3 Hakkında Tavsiye Ve Önerileriniz Neler Olur?

Site ismi www.volkswagen-t3.com olacakmış. tire yi yukarıda yazmayı unutmuşum

6. T

Karavan Çekmek Için Vitara 2.0 V6 Mı Yoksa Vitara 1.6 Jlx Mi?

Yakıtı ve yokuşlarda bayılmaları dert etmeyecekseniz 1.6 motor için sıkıntı yok. Zorlandığınız yerde arazi şanzımanı size yardımcı olacaktır. Elbette dağ yollarında zaten yavaş gideceğinizden çok sıkıntı olmayacaktır. Yollarda, romork olduğu halde seri gitmek istiyorsanız (ki çok tavsiye etmem)...

7. T

Vw T3 Hakkında Tavsiye Ve Önerileriniz Neler Olur?

Merhaba www.volkswagent3.com sitesine üye olun ve dikkatlice inceleyin, tüm sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz. Sürekli güncel olan ve yardımcı olacaklarını tahmin ettiğim bir guruptur. Bana göre VW nin yaptığı en güzel kasadır. Şahsen hava soğutmalı yerine su soğutmalıyı tercih ederim...
  8. T

Duster 4x4 Sistemi

Ben kullanırken çok hız yapmadığım için o duruma gelmedim ama okuduğum kadarıyla evet 4lock konumundan çıkıp auto moduna geçiyor ve ikaz ışığı auto olarak değişiyormuş. 70 km hızı geçtiğinizde de aracın durumuna göre değişmekle beraber 2WD konumuna geçiyor. Bu bazen daha yüksek süratlerde de...
  9. T

2005 Sorento Aldım

Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler

10. T

Toyatanin Devi

Ha gayret bitince süper olacak gibi. Kolay gelsin

11. T

5.9 G.c Limited Lx

Orjinal iyidir. Hatta tüpsüz dayanabilirseniz daha iyidir. Geçen yıl 5.2 birini tüpsüz alacaktım ama sahibi vazgeçti. İnatla tüpsüz kullanmayı bile kafaya koymuştum. 31 A/T lastik ile görüntü de süper olur. Piknik, hafif offroad için de ideal olur. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  12. T

Katlanır Masa Sandalye Tavsiyesi

Decathlon katlanır masa ve içinden çıkan katlanır dört taburesini kullanıyorum. Katlandığında hepsi içinde toplanıyor ve büyük kare ince bir valiz kadar yer kaplıyor. Yine de av veya outdoor mağazalarında satılan açılır kapanır sandalyelerden de alınız. Tabureler yorgun argın oturduğunuzda pek...

13. T

Duster 4x4 Sistemi

Evet güç ve aktarma olarak her iki konumda herhangi bir fark yoktur. Tek fark auto modda iken patinaj olmadıkça sadece iki çeker olması. Sizin kontrolunuz olmadan önler patinaja düşerse arkalar devreye giriyor. Lock konumunda ise sürekli ön arka çekerler devrede oluyorlar. Dişli ve...
  14. T

Özenle Yapılmış Mercedes G 240gd Turbo Satılık

Merhaba, model yılını yazar mısınız?. Eski modellerde turbo yoktu sonradan takılıyordu aracınız öyle bir motora mı sahiptir.? Eski modellerin çoğunda klima ve power direksiyon yoktu bu araçta var mı.? Yine arazi alt takımında diferansiyel kilitleri ön arka var mı yoksa olup ta iptal mi? Ve...
  15. T

Duster 4x4 Sistemi

Merhaba aracınızda ağır devir içeren bir aktarma sistemi yoktur. Normalde önden çekişi olan bir araca şaft vasıtasıyla arka çekiş eklenmiştir. Bu sayede ön çekişin yetmediği durumlarda dört tekere de güç gitmektedir. Auto modda sürmenizde sakınca yoktur, ihtiyaç anında devreye giren...

16. T

Pathfinder Yakıt Hakkında

Rica ederim keyifle binin
  17. T

Pathfinder Yakıt Hakkında

Merhaba, öncelikle aracınız hayırlı olsun. Nissan Pathfinder hakiki Japon bir araçtır. Kolay kolay arıza vermeyecek, her yeri sağlam, dayanıklı yapısıyla güvenle binebilirsiniz. Eğer ağır offroad düşünüyorsanız işte orada biraz düşünmek lazım, pek uygun değildir. Diğer arazi araçlarına göre...
  18. T

Merhba Grand Vitara Almayı Dusunuyorum Yardım Edebılırmısınız

Dizel olanda arkadaşımızın tecrübesi size yakıt olarak ışık tutacaktır. Benzinli olanlarda ne yazık ki aynı değerleri yakalamak zor. Tipini, görünüşünü seviyorsanız ve yakıtı da sizi üzmeyecekse neden olmasın. Sonuçta aramızda günlük olarak V8 kullanan arkadaşlarımız bile var. Duster, XTrail...

19. T

Pathfinder Lastik Seçimi

Daha büyük lastik daha fazla yakıt demek ve daha az çekişe neden oluyor bilginize Araç o motora rağmen çok büyük lastik takınca ne yazık ki zorlanıyor. Sonrasında ayna mahruti ile oynamak bu durumu düzeltebilir. Tavsiye edilir mi derseniz orjinal her zaman iyidir derim.
  20. T

Pathfinder Lastik Seçimi

31/10,50/15 uygundur. Mümkünse en fazla A/T takın. M/T takan arkadaşım görüntüden memnun ama ses ve titreşim rahatsız edici.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri