Satıyorum 94 Grand Chreokee Limited 24000

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BlacKDeWiL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,384

BlacKDeWiL

Yeni Üye
Evet arkadaşlar aracımı satıyorum. Alacağım aracı bulduğum için 25500 den 24000 e düşürdüm. Bu rakamdan sonra yapılacak indirim sembolik olacaktır.

Araç sorunsuzdur. Alt üst denge kolları yeni değişmiştir. Sağ sol 2 motor kulağı da yenilenmiştir. Track bar Değiştirilmiştir. Motorunda Şanzumanıda sıkıntı sorun yoktur. Diferansiyellerinde Yüksek hızlarda dahi en ufak bir ses, Titreme, Uğultu bulunmamaktadır. 4x4 ü sorunsuz çalışmaktadır. Arazi şanzumanıda sorunsuzdur. Jantları bir üst makyajlı kasanın 16" Jantlarıyla değiştirilmiştir. Orjinal Jant LAstik Ölçüsü 225 70 R15 dr fakat Üzerinde 245 70 R16 Pirelli Scorpion A/T Lastik vardır ve dişleri gayet iyidir. Deri koltukludur ve koltuklarında yırtık sökük bulunmamaktadır. Orijinal Koltukları dır. Direksiyon derisinde aşınma soyulma bulunmamaktadır. 4 cam otomatiğinden, hız sabitleyicisine, elektrikli koltuklarina kadar tüm fonksiyonları çalışmaktadır. Orjinal Infinity Amfisi Koltuğun altında durmaktadır. Kliması Yeni kasa Coroll*** daha iyi soğutmaktadır. Motor sesine zaten hayran kalırsınız. Alırken yaptırdığım ekspertizde değişeni olmadığı söylenmiştir. Boya bu yaştaki arabada illaki vardır. Tavan boyası orjinaldir. Fakat güneşten dolayı Vernik soyulması vardır. Sıralı sistem LPG Vardır. 216.000 Mil dedir.
Motor sağlığı cok iyidir. 0507 331 90 94 Araç Sakaryadadır.

aG3rVO.jpg

6XPWgW.jpg

WQk3BL.jpg

MvpAzQ.jpg

9doZ63.jpg

Etiketler

Aynen hocam tadini aldik daha yapili biseye gecelim diyoruz bi arkadasim yukseltmeli ofset jantli bf lastikli sepetli celik tamponlusunu satiyor biraz daha ekleyip onu almak istiyorum. Bunu tam olarak o hale getirmek icin 10-12 bin harcamam lazim cunku. Ama olmazsada buna yavas yavas girisicem. Arkadasa araci internete koydurmadim zaten bi sure beklicek beni. Aldigimdan sonra cok bariz direksiyon boslugu vardi. Onlari yaptirdiktan sonra yoldada hafif arazidede gercekten keyifli oldu. Az kalsin niva alicaktim iyiki almamisim.

dogru sonradan off road a cevirmek epey masrafli ama ben orijinal haliyle bile cogu zor arazinin ustesinden gelen bu araci fazla bozmadan binme taraftariyim yinede hayirli olsun

Valla benim firsat bulup araziyede ciktigim yok ama zevki goruntusu farkli tek dert o yoksa 2 ayda 1 anca cikabilirim. Bunadabikere sakarya kenarinda toprak yola girdik 2 kerede carsida turladim ama toprah hafif engebeli arazide gezmek bile keyifli yoksa hard ofroad yapacak vaktim yok

Almak istediğim araç satıldığı için satıştan vazgeçilmiştir arkadaşlar. Kafama göre bir araç bulursam belki gene satışa koyabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.