Arama sonuçlarınız

1. T

Lastik Çapı Büyümesi Sorunu

Artı eksi %3 mertebelerinde değişim sorun çıkarmaz. Aracınız çok çok hassas değerleri olan pist yarış aracı değil. Yol tutuş, viraj, fren emniyeti gibi konular ise aynı ebatta farklı lastik markalarında bile değişen bir etkendir. BF Goodrich A/T ile Bridgestone A/T arasında aynı ebatta neredeyse...

2. T

Arac Icin Önerilerinize Ihtiyaim Var

Yakınınızda servis, usta, yedek parça hizmetini en iyi ve çok bulabileceğiniz aracı tercih ediniz.
  3. T

Grand Cherokee Offroad Tavsiyeleriniz

Mauvais nickli arkadaşımız doğru bilgiyi vermiş. Bende size yapılı yapısız konusunda bir iki tavsiyede bulunayım. Ciddi olarak yapılı hale getirilmiş ve bilinçli ellerde modifiyesi gerçekleşmiş araçtan korkmayın. Genelde bilinçli yapılmış aracı satın alacağınız fiyatın o aracın maliyet...

4. T

Başlangıç Motorsikleti Olarak Süpertenere 660z

Altınızda ne olduğunu, neleri yapıp yapamayacağını bildikten sonra sorun olmaz. Ancak neleri yapıp yapamayacağını yavaş yavaş tecrübe kazandıkça, öğrendikçe uygulamanız gerekir. Başkasının bisikletine binince bile alışma süresi geçirmeden her şeyi yapamayacağınız gibi... Küçük motor kullanan...
  5. T

At Lastik Önerisi

Lassa kullanalarda çok memnun hatta sürekli asfaltta kullandığı halde SUV aracında Competus olan arkadaşlar var yağmur asfalt kullanımını övüyorlar. Yokohoma ve Hankook konusunda ne yazık ki yazacak kadar birşey bilemiyorum.

6. T

1998 Vitara 2.0 Otomatik Hakkında

Becce 4xfour art yanılmıyorsam her konuda yardımcı olacaktır

7. T

Daihatsu Terios Nasildir Yardim

Daihatsu Terrios aslen Toyota sayılır, akrabasıdır yani. Sağlamlık olarak bu yönde değerlendirebilirsiniz. Arazi içinse sadece bozuk yollar ve az arazi yapacaksanız ideal bir araçtır. Ayrı arazi şanzımanı yoktur ama hafif bir araç olduğundan çok zor arazide kullanmayacağınız zaman çok...
  8. T

Bf Goodrich All Tarrian T/a Ko2 Mi? Cooper Discoverer At/3 Mü?

Merhaba aracınızla daha ziyade arazideyseniz BF tarafında oyumu kullanıyorum. Cooper şimdiye kadar hiç kullanmadım. Grubumuzda kullananlar olumsuz görüş bildirmediler ancak değişim zamanı gelince fiyat nedeniyle Kumho'ya geçtiler ve memnun olduklarını söylüyorlar. Benim fikrim ise zamanı...
  9. T

At Lastik Önerisi

Merhaba, Good Year ya da Bridgestone isterseniz onların da fiyatlarının çok ekonomik olduğu söylenemez. Siz iki sezon idare edecek lastik almak istiyorsanız Kumho daha uzun süre de idare eder ve ekonomiktir. Asfalt kullanımında Bridgestone A/T sizi üzmez ama kar, buz, çamur denince çok ta fazla...

10. T

Hyundai Galloper Club Türkiye

Sayın adaşım mesajınızı çok geç gördüm. İşinize yararsa diye yine de cevap vereyim. Diferansiyelden ne çıkacağı pek belli olmaz çünkü LSD olan bir dferansiyeldir kendisi. Yine de çok rahatsız etmiyorsa ve LSD çalışıyorsa elltmeyin şimdilik. Ne zaman çok rahatsız ederse o zaman değiştirmeye...

11. T

G.cherokee Arıyorum...

İyi günlerde kullanın.
  12. T

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Bilgi için teşekkürler far yıkama şimdilik çalışıyor bende ama not aldım. Kutup başları ara sıra bakım istiyor, nedenini bildikten sonra sorun değil. İyi akşamlar.

13. T

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Rica ederim ne demek her zaman birbirimize yardımcı olmak Hyundai kardeşliği gibi bir şey. Bu arada marş olayı için önce kutup başlarına bir bakın zamanla gevşeyebiliyor. Daha önce başka bir aracımda aynı şey başıma gelmişti,500 km sonra buldum. Onlar sağlam...
  14. T

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Bu arada unutmadan eski ustalara sorduğunuzda yağ yakan motorun daha iyi çekişi olduğunu söylerler.
  15. T

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Tekar merhaba salı günü cevapları aldım ama kusura bakmayın ancak bu güne yazabiliyorum. Havaların ısınmasıyla oluşan bir sorun gibi gözüken olayı servisçi arkadaşla tartıştık. Aracın soğutma sisteminin iyi çalıştığına ve bu sayede kışın bahsettiğiniz...

16. T

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Merhaba,hiç öyle bir problem yaşamadım şimdilik. Ancak p.tesi yoğunum ama salı sizin durumunuzu servise sorabilirim.
  17. T

Dönerken Çat Çat Sesi

Ynt: Dönerken Çat Çat Sesi Büyük ihtimal porya kilidiniz ömrünü tamamlamış. Değişimi bir kaç zaman sonra kaçınılmaz olacak. Otomatik ise manuel olanıyla ekonomik olarak değişimi yapılabilir. Ya da uzun zaman çok sağ sol yapmadan idare edebilirsiniz. Başka marka aracımda aynı problem var iki...
  18. T

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Merhaba Orçun Bey,aracınızın görüntüsü çok iyi,tekrar iyi günlerde kullanın. Mart başında Marmaris seyahatim oldu,Haşmet kardeşimizle tanıştık. Aracını ve içine yaptırdığı dolapları gördüm,çok beğendim. Bende LPG tankı olduğundan o şekil mümkün değil tabii...

19. T

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Petrol üreticileri ve akaryakıt istasyonlarını memnun etmeyen bir haber,bizim için sevindirici. Umarım olayın öneminin farkında olurlarda diğer ülkelerde de benzeri uygulamalara yeşil ışık yakarlar. Teşekkürler Hüseyin Beycim.
  20. T

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Hüseyin Bey,ilk mesajınızdaki değerleri ve dayanımı okuyunca aklıma hemen elektrikli otomobiller gelmişti. Zaten ikinci mesajınızda o konuda da güzel bilgiler içeren açıklamalarda bulunmuşsunuz. Bu durumda iyi elektrikli otomobil fiyatlarının yüksek olmasının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri