Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Forester İçin Kapalı Bagaj Çantası Mı Yoksa Bagaj Sepeti Mi?
Hayırlı olsun, koyduracağınız tabanlığa 1-2 tane delik açtırcak mısınız her ihtimale karşı su birikmesin diye? Bir de önüne Thule'nin ki gibi pleksiglas bir malzeme koydurursanız ses ve aerodinamik açıdan daha iyi olacaktır...
Ynt: Forester İçin Kapalı Bagaj Çantası Mı Yoksa Bagaj Sepeti Mi?
Erol bey bu eklentiler çok güzel olacaktır eminim. Ancak aracın total ağırlığı ve dolayısıyla yakıt tüketimi de artacaktır gibime geliyor.
Ynt: Subaru Foresterla Sahil Yolculuğu...
Erol bey Subaru forumunu aktif tuttuğunuz için kendi adıma teşekkürler. Ancak aynı zamanda Subaru özlemimi de canlandırıyorsunuz.
Kısmet olursa 2015 yılında ya sizin aracın kasasından az km.de bir araç düşünüyorum veya 2010 outback 2.5, son seçenekte...
Ynt: Forester Servis Tavsiyesi
Şaşmaz'daki Argos özel servisini önerebilirim, önceki postlarımda memnuniyetimi de dile getirmiştim. Oldukça ilgili ve bilgili kişilerdir sahipleride.
Ynt: 2009 Forester,ön Panjur Ve Jantlar Plasti Dip Denemem..
Bende kendi aracım için düşünmüştüm ama okuduğum kadarıyla bunda bir nedenle kalktı mı o boyalı yeri tümden söküp yeniden boyamak gerekiyormuş diye okudum ve bundan dolayı vazgeçmiştim. Elinize sağlık bu arada.
Ynt: Rav4 Uğultu
Gerçi bayağı olmuş yazılalı ama cevaplayan olmamış. Kayışlardan olabilir o ses, en son ne zaman kayışlar değişti motordaki? Bir de videoya çekip ustalara o şekilde gösterip/dinletebilirsiniz sorunu.
Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum..
- Eski aracınızda manifold sökülmeden mi montaj yapılmıştı?
- Yedek lastik için yine portbagaj mı kullanacaksınız?
- LPG araçlarda iridium buji öneriyorlar sanırım genelde, ama farkı oluyor mu bilemiyorum.
Fotoğraflar için teşekkürler, devamını...
Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester..
Erol bey hayırlı olsun, 2.5 litre turbo sevdanızı kesin olarak ertelediniz demek ki. Özellikle ilerleyen km.lerde sübap ayarı konusunda sıkıntı yaşamazsınız umarım.
Ynt: Forester;karda,plajda,kumda Vs...
Ben tavsiye edilen Teleflex'i yetkili satıcı da taktırdığım halde bir türlü sorunlarım çözülmedi. Eski postlarımda var. Aracımı çok üzülerek ve oldukçada zarar ederek elden çıkartmak durumunda kalmıştım yaklaşık 50bin km sonrasında. Kimse boxer motorlardan...
Ynt: 2009 Forester Hella Comet 550 Ve Daylight Montajı..
Geçen gün bir araç gördüm, markasını hatırlamıyorum keşke fotoğrafını çekseydim, plastik orijinal tamponu kestirip alttan destekli vinç taktırmıştı.
Ynt: Forester;karda,plajda,kumda Vs...
Satıştan vaz mı geçtiniz? Hayırlısı olsun.. Valla bende bir süre sonra aracımı satıp sizin kasadan düşünüyordum ve sizin LPG taktırmamanız beni cesaretlendiriyordu fakat şimdi mesajınızı okuyup duraksadım. Çünkü önceki tecrübelerimden dolayı alırsam LPG...
Ynt: 2009 Forester 2,5cm Yükseltme...
Bende şuanda QQ dizel 4x4 var ve yüksekliği biraz az geliyor, o nedenle bende yükseltme düşünüyorum fakat lastik boyuyla yapmakta istemedim. Bu kadar az bir maliyeti varsa ve uzun yolda sürüşü olumsuz etkilemiyorsa gayet uygulanabilir bir yöntem. Teşekkürler