Forester;Karda,plajda,kumda vs...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,855
Ynt: Forester;karda,plajda,kumda Vs...

usta bugün itibariyle lpg takıldıktan sonra %35-40 aralığında bi karlılık olacagını söyledi..
Kheım enjektörler bizim subarulardaki benzin enjektörlerıne zamanlaması en yakın enjektörler oldugu için olurda lpg de subap sıkıntısı olursa diğer lpg kıtlerıne göre daha ilerleyen km lerde olacaktır diye düşünüyorum..

Etiketler

GezenGen' Alıntı:
Onunla ilgili de ayrı başlık açarsınız siz nasılsa ;) taktırdıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum :smiley:
emin olun paylaşacağım.Çünkü benım gıbı taktırmak isteyıpte kullanıcı yorumu arayan bayagı bi Forestercı var.Taktıran arkadaşlarda sağolsun hiç yorum paylaşamıyorlar yada paylaşırken objektıf olamadıkları için sıkıntı oluyor :smiley:

Ben tavsiye edilen Teleflex'i yetkili satıcı da taktırdığım halde bir türlü sorunlarım çözülmedi. Eski postlarımda var. Aracımı çok üzülerek ve oldukçada zarar ederek elden çıkartmak durumunda kalmıştım yaklaşık 50bin km sonrasında. Kimse boxer motorlardan anlamadığı gibi anlayanlarda çok yüksek meblağlar istiyorlardı.

GezenGen' Alıntı:
Ben tavsiye edilen Teleflex'i yetkili satıcı da taktırdığım halde bir türlü sorunlarım çözülmedi. Eski postlarımda var. Aracımı çok üzülerek ve oldukçada zarar ederek elden çıkartmak durumunda kalmıştım yaklaşık 50bin km sonrasında. Kimse boxer motorlardan anlamadığı gibi anlayanlarda çok yüksek meblağlar istiyorlardı.
Yurtdışı subaru forumlardanda yazıştıgım bi arkadaş,almanyada daha önceleri subarulara teleflex takıldıgını daha sonra çıkan sıkıntılar yüzünden teleflex'in özellıkle valve care dedıklerı yağlama olayının subaplar üzerindeki olumsuz etkısınden dolayı çıkartıldıgını yazmıştı..
Ama japonayada ise subaruların lpg üretimine göre valflerın daha dayanıklı üretildiğini bu yüzden de japonyada pek sıkıntı olmadgını yazmıştı..
Yani bende olurda çaymazsam ve lpg taktırırsam ilerleyen zamanlarda çelik subap taktırıp lpg den daha çok verım alabılırım gibi...

Deniz sezonunu açmış bulunmaktayız Forester la ve Aslanlar la ;D
Birgün bu yumuşak kumlarda kalacağım ama bakalım ne zaman :smiley:

Dün Girdev yaylasına(1950m) ufak bi gezinti yaptık..Gayet serin ve süper bi havası var.
Hatta gölün kenarında ağaçların altında 34 plaka 2004 kasa turbolu bordo Forester vardı.2 adet çadır kurmuşlar Doğanın keyfini çıkarıyorlardı :smiley:

Yumuşak kum gezimden ufak bi kare :smiley:
Vdc on,Vites "d" konumunda,lastikler Brıdgestone Dueller A/T
lastik basıncım 30psi..
[youtube]http://youtu.be/yQrVvOuNiB4[/youtube]

ufak bi dıagonal denemesi..vdc on..
[youtube]http://youtu.be/gV3MjwfqPHw[/youtube]

Bugün fırsattan istifade koylar keşfine çıkmıştık , gayet sakin ve güzel bir koy bulduk Fethiye nin 20-25 km yakınlarında..

Denizden sonrada ufak bi action :smiley:
[youtube]http://youtu.be/m1XqUpSipG0[/youtube]

Ynt: Forester;Karda,plajda,kumda vs...

Bence sizde bi sanzuman ve difaransiyel havalandirmasina ince bi boru takip daha yuksege alin.bu gidisle sanzuman diff kucaga almaniz yakindir :smiley: cok basit bi islem vaktinizi ve nakitinizi almaz

oguzhan3434' Alıntı:
Bence sizde bi sanzuman ve difaransiyel havalandirmasina ince bi boru takip daha yuksege alin.bu gidisle sanzuman diff kucaga almaniz yakindir :smiley: cok basit bi islem vaktinizi ve nakitinizi almaz
Öneriniz için teşekkürler ama gerek olacagını sanmıyorum :smiley:

Suya giren her araba icin gereklidir.subaru da gerekmez cunki subaru diyosaniz siz bilirsiniz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR