Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler Araç turbo ise ıslık sesi turbodan oluyordur ama değilse bilemiyorum. Subarunun motoru hata payı çok düşük olan bir araç. Ayrıca boxer motor. Tüm bunların da etkisilye LPG'yi pek sevmiyor bence.

2. GezenGen

dısco 2 için multımedıa

Ynt: dısco 2 için multımedıa İstanbul veya çevresindeyseniz Ataşehir'deki SGL dizaynı http://sgldizayn.com.tr/ öneririm veya Mehmet Gazihan'ın yerini http://www.chiptuning.com.tr, onlarda iyi multimedia tesisatı yapıyorlar ve onlarda Ataşehirdeler.
  3. GezenGen

Land Rover Freelander 2000 Td4 2.0 Dizel Hakkında Yardım

Ynt: Land Rover Freelander 2000 Td4 2.0 Dizel Hakkında Yardım Öncelikle forum paylaşıma yönelik bir platform olduğundan özelden yazılan bu tür yazılara prensip olarak sıcak bakmıyorum. Düşündüğünüz araç şimdiden hayırlı olsun, bir Discovery TD5 kullanıcısı olarak bende uzun süre...

4. GezenGen

p veya n konumunda motorda titreme

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme Valla iyi olur haber verirseniz. ben şu aralar Discovery II TD5 kullanıyorum.
  5. GezenGen

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum Ankara'da nereye götüreceksiniz bilmiyorum ama Argos'u şiddetle tavsiye ederim.

6. GezenGen

Eşya Filesi & Gazetelik

Ynt: Eşya Filesi & Gazetelik Hepsi standart boy değil mi? Ben 4 adet sayfanın en başındaki fotoğraftaki gibi gri renkli istiyorum. Paranızı gönderebileceğim hesap numarası detaylarını da PM atarsanız sevinirim. Adresi PM atıyorum.

7. GezenGen

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Son düzenlemeden sonra 75 doları geçen bir ürün getirttiniz mi?
  8. GezenGen

Tozlu yol ve 3 amigo ışıkları

Ynt: Tozlu yol ve 3 amigo ışıkları Mehmet bey ilginiz için teşekkür ederim. Ama yukarıda da yazdığım gibi şuan İstanbul'da değilim. Sizin aracınıza ne yapıldığını ve ne kadar ücret ödediğinizi yazabilirseniz sevinirim.
  9. GezenGen

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Rica ederim. Normalde İstanbul'da oturuyorum, ama iş gereği artık İstanbul'da değilim. İstanbul'da iken benimde daha büyük bir sipariş için başıma gelmişti, ama o kilodan takılmıştı. Adrese kadar teslim etmelerine sevindim ben de doğrusu.

10. GezenGen

Eşya Filesi & Gazetelik

Ynt: Eşya Filesi & Gazetelik Merhabalar, elinizde halen bu üründen var mı?

11. GezenGen

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar 75 dolar sınırını geçtiği içinmiş.
  12. GezenGen

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar 152 dolarlık Amerikadan getirttiğim ürünü adrese teslim etti PTT görevlisi, fakat 77 TL ücret aldılar. Gelmesi ise 3 haftayı geçti.

13. GezenGen

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme Katılıyorum kesinlikle.
  14. GezenGen

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme Yakındır evet, araç uzun bir süre İstanbul dışında olacak yakında. O nedenle çok istememe rağmen birlikte hareket etmemiz zor olacaktır. Ama gelişmeleri takip edeceğim.
  15. GezenGen

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme Ben LPG taktırmadan önce ve taktırdığımdaki ilk zamanlarında bu şekildeydi performans. Şuanda 50bin km'ye yaklaştı LPG ile. Aracı artık eşim kullanıyor, gerçekten zevkli bir araç(tı) ;)

16. GezenGen

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme Gerçek performansında koltuğa yapıştırıyor ciddi olarak. O servise bende götürmüştüm, eskiden Subaru özel servisiymiş, trigeri orada değiştirtmiştim.
  17. GezenGen

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum Ne kadara mal oldu? Hayırlı olsun.. Fren ile ilgili bir başlık mevcut forumda.
  18. GezenGen

otomatik mi düz mü

Ynt: otomatik mi düz mü Kitabında 1. vitese alın diyor eğim inişi için ve low'da da olması gerekiyor. Torku yüksek olduğundan romörk için düz veya otomatik çok fark etmeyebilir. Ben otomatik kullanmaktan memnunum.

19. GezenGen

Tozlu yol ve 3 amigo ışıkları

Ynt: Tozlu yol ve 3 amigo ışıkları Şuanda İstanbul'da değilim ama en son bakımı Hüseyin Usta'ya yaptırmıştım. Durumu da söyledim, o da sönmez hale gelene kadar bu şekilde kullan, çünkü bilgisayarda bir arıza gözükmüyor demişti.
  20. GezenGen

otomatik mi düz mü

Ynt: otomatik mi düz mü Otomatik vitesle hız sabitleyici çok kullanışlı oluyor. Ayrıca eğim iniş sistemi için Low seçili olmalı. Bu seçili iken otomatik vitesteki mode tuşuna basınca bir nevi manuel vites oluyor araç. Vitesleri kendi değiştirmiyor, koldan değiştirmek gerekiyor. Ama yakıtı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri