Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler
Araç turbo ise ıslık sesi turbodan oluyordur ama değilse bilemiyorum. Subarunun motoru hata payı çok düşük olan bir araç. Ayrıca boxer motor. Tüm bunların da etkisilye LPG'yi pek sevmiyor bence.
Ynt: dısco 2 için multımedıa
İstanbul veya çevresindeyseniz Ataşehir'deki SGL dizaynı http://sgldizayn.com.tr/ öneririm veya Mehmet Gazihan'ın yerini http://www.chiptuning.com.tr, onlarda iyi multimedia tesisatı yapıyorlar ve onlarda Ataşehirdeler.
Ynt: Land Rover Freelander 2000 Td4 2.0 Dizel Hakkında Yardım
Öncelikle forum paylaşıma yönelik bir platform olduğundan özelden yazılan bu tür yazılara prensip olarak sıcak bakmıyorum.
Düşündüğünüz araç şimdiden hayırlı olsun, bir Discovery TD5 kullanıcısı olarak bende uzun süre...
Ynt: Eşya Filesi & Gazetelik
Hepsi standart boy değil mi? Ben 4 adet sayfanın en başındaki fotoğraftaki gibi gri renkli istiyorum. Paranızı gönderebileceğim hesap numarası detaylarını da PM atarsanız sevinirim. Adresi PM atıyorum.
Ynt: Tozlu yol ve 3 amigo ışıkları
Mehmet bey ilginiz için teşekkür ederim. Ama yukarıda da yazdığım gibi şuan İstanbul'da değilim. Sizin aracınıza ne yapıldığını ve ne kadar ücret ödediğinizi yazabilirseniz sevinirim.
Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar
Rica ederim. Normalde İstanbul'da oturuyorum, ama iş gereği artık İstanbul'da değilim. İstanbul'da iken benimde daha büyük bir sipariş için başıma gelmişti, ama o kilodan takılmıştı. Adrese kadar teslim etmelerine sevindim ben de doğrusu.
Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar
152 dolarlık Amerikadan getirttiğim ürünü adrese teslim etti PTT görevlisi, fakat 77 TL ücret aldılar. Gelmesi ise 3 haftayı geçti.
Ynt: p veya n konumunda motorda titreme
Yakındır evet, araç uzun bir süre İstanbul dışında olacak yakında. O nedenle çok istememe rağmen birlikte hareket etmemiz zor olacaktır. Ama gelişmeleri takip edeceğim.
Ben LPG taktırmadan önce ve taktırdığımdaki ilk zamanlarında bu şekildeydi performans. Şuanda 50bin km'ye yaklaştı LPG ile. Aracı artık eşim kullanıyor, gerçekten zevkli bir araç(tı) ;)
Gerçek performansında koltuğa yapıştırıyor ciddi olarak. O servise bende götürmüştüm, eskiden Subaru özel servisiymiş, trigeri orada değiştirtmiştim.
Ynt: otomatik mi düz mü
Kitabında 1. vitese alın diyor eğim inişi için ve low'da da olması gerekiyor. Torku yüksek olduğundan romörk için düz veya otomatik çok fark etmeyebilir. Ben otomatik kullanmaktan memnunum.
Ynt: Tozlu yol ve 3 amigo ışıkları
Şuanda İstanbul'da değilim ama en son bakımı Hüseyin Usta'ya yaptırmıştım. Durumu da söyledim, o da sönmez hale gelene kadar bu şekilde kullan, çünkü bilgisayarda bir arıza gözükmüyor demişti.
Ynt: otomatik mi düz mü
Otomatik vitesle hız sabitleyici çok kullanışlı oluyor. Ayrıca eğim iniş sistemi için Low seçili olmalı. Bu seçili iken otomatik vitesteki mode tuşuna basınca bir nevi manuel vites oluyor araç. Vitesleri kendi değiştirmiyor, koldan değiştirmek gerekiyor. Ama yakıtı...