Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

2009 Forester Hella Comet 550 Ve Daylight Montajı..

Ynt: 2009 Forester Hella Comet 550 Ve Daylight Montajı.. Evet, fotoğraftan bile gözümü aldı, yolunuz açık olsun :) Vinç için önkorumayı kestirmek gerekebilir veya çelik tamponda olabilir ama o zamanda ağırlık artar.

2. GezenGen

2009 Forester 2,5cm Yükseltme...

Ynt: 2009 Forester 2,5cm Yükseltme... Çok güzel olmuş, getler kaça mal oldu, kalıp kullandılar mı yoksa direk bakarak mı yaptılar?
  3. GezenGen

2009 Forester Hella Comet 550 Ve Daylight Montajı..

Ynt: 2009 Forester Hella Comet 550 Ve Daylight Montajı.. Bir de hella'ları açarak foto çekseydiniz keşke :) yakında sizden tampona vinç'te bekliyorum şahsen ;D çok güzel olmuş, güle güle kullanın.

4. GezenGen

SUBARU XV Kumda, plajda, şehirde, dağda ve bayırda

Ynt: Subaru Xv Kumda, Plajda, Şehirde, Dağda Ve Bayırda @eseber, XV'nizi iyi günlerde kullanmanızı dilerim. CVT olayı bence gayet iyi olmuş, bilgilendirme panelide çok güzel. Kumda o panelinde videosunu çekip paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
  5. GezenGen

Forester;Karda,plajda,kumda vs...

Ynt: Forester;karda,plajda,kumda Vs... Maşallah :) ön koruma barı da taktırmışsınız. Bir de oralara şık delici hella koyarsanız daha fonksiyonel olur bence ;) yakıt tüketiminiz ne kadar bu arada?

6. GezenGen

2009 Forester Hood Deflector..

Ynt: 2009 Forester Hood Deflector.. Güle güle kullanın. Bu böceklerin öncama yapışmasını ne kadar engelliyor, gerçekten işe yarıyor mu?

7. GezenGen

2009 Forester Kumandalı Egsoz Uygulaması..

Ynt: 2009 Forester Kumandalı Egsoz Uygulaması.. Emisyon değerlerinde bir değişiklik oldu mu?
  8. GezenGen

2006 Forester 158 Hp İle 1 Yıl...

Ynt: 2006 Forester 158 Hp İle 1 Yıl... Hayırlısı olsun Çelebi, valla en azından bunca zaman istediğin bir duyguyu yaşama fırsatın oldu. Bende ayrılamıyorum Forester camiasından ;) İnşallah en kısa zamanda tekrar buluşuruz Foresterlarla... ;D
  9. GezenGen

Sonunda Aldım..2009 Forester..

Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester.. LPG düşünüyor musunuz? yeni kasalarda ESP mevcut, bu sürüşte farklılığa yol açıyordur sanırım. Bir de merak ediyorum, eski aracınızla gittiğiniz zorlu yerlere bu araçlada gitmek isteyecek misiniz? ;D

10. GezenGen

İphone Adres Defterinin Bluetooh İle Araca Yüklenememe Sorunsalı

Ynt: İphone Adres Defterinin Bluetooh İle Araca Yüklenememe Sorunsalı XV kullanıcısı olarak bunun öncülüğü size bağlı görünüyor bence ;D

11. GezenGen

İphone Adres Defterinin Bluetooh İle Araca Yüklenememe Sorunsalı

Ynt: İphone Adres Defterinin Bluetooh İle Araca Yüklenememe Sorunsalı XV sahibi yok sanırım foruma üye. Daha çok Forester sahipleri mevcut.
  12. GezenGen

Sonunda Aldım..2009 Forester..

Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester.. Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. İkisi arasında ne gibi sürüş farkları mevcut acaba? İyi bir yorum bekliyoruz :D

13. GezenGen

Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü?

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? Outback ler biraz daha seyrek piyasada ve parçaları daha zor bulunuyor. Neden Forester değilde Outback? LPGde şanzımanda sıkıntı olmuyor ama sübaplarda sıkıntı çıkması yüksek ihtimal. Boxer motordan dolayıda sübap ayarı pahalıya mal...
  14. GezenGen

Forester;Karda,plajda,kumda vs...

Ynt: Forester;karda,plajda,kumda Vs... Elinize sağlık, çok güzelmiş, ama biraz daha çamur görmek isterdim şahsen :)
  15. GezenGen

Subaru Forester Vinç...

Ynt: Subaru Forester Vinç... Bizzat kullanmadım ama kullananları gördüm, gayet işe yarıyor. Youtube da videolarda mevcut, forumda kullananlar ve yorumları da var ama hangi başlık altındaydı şuan hatırlamıyorum. Google aracılığıyla aratırsanız daha kolay olabilir ;D

16. GezenGen

Subaru Forester Vinç...

Ynt: Subaru Forester Vinç... Subaru bölümünde bu sorunun yanıtını bulmak zor olabllir. Sitenin ilanlar bölümünde vardı birkaç ilan. LR ile Jeep bölümlerinde de kullananlardan daha net bilgi alınabilir. Tamponuda değiştireceksiniz sanırım? Antalya da Ahmet usta var sitede herkes ona...
  17. GezenGen

Ynt: 2006 Forester 158 Hp İle 1 Yıl... Çelebi, aracın ortalama kaç litre benzin ve LPG tüketiyor acaba?
  18. GezenGen

Ynt: 2006 Forester 158 Hp İle 1 Yıl... @hazanfer, öncelikle Cafer ağbi ile beni de hatırladığın için teşekkürler :D Forester'ı sattığımdan beri bu bölüme ara ara uğruyordum. Şimdide bir bakayım ne var ne yok diye dedim ve senin postunu gördüm. Forester sahibi olmana çok sevindim. Allah...

19. GezenGen

Turbo Dizel Kamyonetlere Turbo Timer Ve Turbo Basınç Göstergesi Montajı Hakkında

Ynt: Turbo Dizel Kamyonetlere Turbo Timer Ve Turbo Basınç Göstergesi Montajı Hakkında Ben önemli olan turbo olması diye biliyorum. Eski aracım (Forester) ben de araştırmıştım. O da benzinliydi gerçi. Hatta ülkemizde güvenli olur mu diye de düşünmüştüm aracı çalışır bırakmak. Ama bir şekilde...
  20. GezenGen

SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Ynt: Subaru Forester Almayı Düşünüyorum Erol bey, ufak bir ekleme yapayım. Bahsettiğiniz kasa 2003-2005 arasıdır. 2002'deki kasa kullandığınızdan farklıdır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri