Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Özellikle turbo araçlarda km ve yaş arttıkça risk faktörü de büyüyor. Turbosunu daha dikkatli incelemelerini sağlamanızı tavsiye ederim. Hayırlısı olsun ;)

2. GezenGen

Subaru Difransiyel Kesidi Lsd Ve Normal Difransiyel

Ynt: Subaru Difransiyel Kesidi Lsd Ve Normal Difransiyel Benim aracım 2003 modeldi ve %50 LSD vardı, %100 değildi. Bunu da aracı lifte kaldırdığımızda ustam arka tekeri çevirdiğinde diğer tekerleğin hareketine göre söylemişti. Sonra kitapçığını edinmiştim ve baktığımda haklı olduğunu görmüştüm...
  3. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Turbolu ve turbosuz arasında motor yağı farkı vardır. Turbolu modellerde motor yağını aynı zamanda turboda kullanır ve yağ seçimi konusunda daha hassas olunması gereklidir. Ayrıca kapasite olarak turbolu modeller genelde biraz daha fazla yağ alırlar. Onun dışında...

4. GezenGen

Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi?

Ynt: Forester İçin Kapalı Bagaj Çantası Mı Yoksa Bagaj Sepeti Mi? Sepetin önüne pleksiglastan bir uygulama yaptırırsanız rüzgar sesi minimumda olur. Thule'nin bu şekilde orjinal ürünleri de mevcut.
  5. GezenGen

Eşya Filesi & Gazetelik

Ynt: Eşya Filesi & Gazetelik Arkın bey merhabalar, Elinizde gazetelik kaldı mı?

6. GezenGen

forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar Piyasa araştırması yaparken öğrenmiştim ancak araca alıcı çıkınca sattığımdan hiçbir işlem yaptırmaya fırsat olmamıştı. İyi bir ustaya sorarsanız yardımcı olacaktır.

7. GezenGen

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar Duruma göre değişebilir ancak katalizör değişmeli demişlerdi bende. Bir de sıvı gibi birşey varmış sanırım, katalizör aşırı kötü durumda değilse temizlenmesini sağlıyormuş.
  8. GezenGen

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar Orjinal katalizör çok pahalı, bende de sonradan çıkmıştı o arıza. Muhtemel yeni vergi sistemine göre emisyonlarda dikkate alınacakmış yurtdışındaki gibi. O nedenle daha da değere binebilir, en iyisi çıkma bir tane bulmaya çalışmak...
  9. GezenGen

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar Bazı sensörler ebay üzerinden daha ucuza gelebiliyor, ben de krank sensörü getirtmiştim.

10. GezenGen

Forester LPG ayarı..

Ynt: Forester LPG ayarı.. Teleflexte ayarlarla bu şekilde rahat oynanmadığından son zamanlarda da ışık devamlı yandığından ve hiçbir ayar ile de sönmediğinden en son ışığı sökmüştüm 8)

11. GezenGen

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar Arkadaşlara katılıyorum. Özellikle sağlam konumlandırılmamış LPG ekıpmanları veya gevşemiş diğer kablolardan olabilir. Umarım sorunu çabuk çözebilirsiniz.
  12. GezenGen

cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı

Ynt: cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı Kum derinleşmiş forestera göre. Bencede temiz kumda daha rahat olunabilirdi. Güzel videolar, teşekkürler :)

13. GezenGen

Subaru Forester

Ynt: Subaru Forester ebay ve https://www.subarugenuineparts.com/
  14. GezenGen

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım Mesaj için teşekkürler. Foresterların kitapçıklarında yok ama başka araçlarınkilerde okumuştum. Vakit olduğunda bulup paylaşırım buradan.
  15. GezenGen

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım Şimdiye kadar eksisi ile artısı ile Forester hakkında birçok konu açtığımı görebilirsiniz. Bu ve başka forumlardan/sitelerden ve araç kullanım kitapçıklarından okuduğum en önemli bilgi turbolu araçlarda motorun ani olarak kapanmaması gerektiği (özellikle araç çok...

16. GezenGen

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım Yurtdışında Subaru servisleri ve normalde kullanıcıların araçlarını düzenli bakıma götürmesiyle ülkemizdeki durum bence kıyaslanamaz. Ayrıca servislerinde ne yazıkki kalitesi ortada. Bir zamanlar yetkili olan serviste LPG dönüşümümü yaptırmıştım, montajında çıkan...
  17. GezenGen

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım 100-120 bin km üzerinde tanıdıktan olmadığı sürece Forester almamanızı öneririm.
  18. GezenGen

Subaru Forester

2003 kasasını alabiliyorsanız tavsiye ederim. Uygun fiyatlara var, turbosuz modelleri de mevcut 125 bg ve forumda turbosuz kullanan arkadaşlar da var. Parçalarını İstanbul-Ankara-İzmir'de temin edebilirsiniz. Çıkmaları da var, ama zor bulunabiliyor. Bende Forester varken özellikle aksesuar ve...

19. GezenGen

Chip Tuning

Ynt: Chip Tuning LR 2.5 TDI aracıma chip uygulaması yaptırdım. Zaten belli yaştaki araçlar, turbo ve/veya bağlantı noktaları gibi yerlerde sorun olur mu bundan dolayı bilemiyorum. Ama çekişi inanılmaz fark etti, çok memnun kaldım. Turbo olmayan araçlarda chip uygulaması hiç verimli olmuyor ve...
  20. GezenGen

Forester;Karda,plajda,kumda vs...

Ynt: Forester;Karda,plajda,kumda vs... CRV'nin 4x4'üne Forester'ınki kadar güvenmezdim ben olsam. Küçük katlanabilir bir kürek, bir de halıfleks parçası olursa aracı çok gömmediğiniz sürece bence sorun olmaz. Hele ki kar lastikleri olsa hiç dert etmenize gerek kalmaz neredeyse ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri