Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen

Ynt: discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen Sistem 30 km/h'nin üzerinde otomatik olarak normal seviyeye geliyor, tekrar indirmek için 30 km hıza çıkmak yeterli. Zaten buradaki amacı off-road'ta daha fazla yükseklik kazandırmak araca takılmaması için.

2. GezenGen

discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen

Ynt: discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen Hayırlı olsun aracınız. Otoyol işareti olan düğme hız sabitleyici çalıştırıyor. Direksiyonun sağında bulunan düğmelerle de o düğme aktif iken kontrol edilebiliyor hız. İndirme-kaldırmayı körüklerinin yolda bırakmaması için ben iptal ettirdim...
  3. GezenGen

TD5 otomatik vites dip gaz sorunu

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu İlginize teşekkürler, dip gazdaki çekiş sorununu da çözersem daha rahat binebileceğim aracıma.

4. GezenGen

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Bir sabah araç hiç çekmemeye başladı, gaza basınca hiç gitmiyordu. 10 km sonra ise çalışmadı. Sonra anlaşıldı ki mazot pompası arızalanmış, değişince düzeldi. Fakat bu sırada mazot filtresini de değiştirmişlerdi, ellerinde olmadığı için orjinal filtre onu...
  5. GezenGen

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Hepinize ilginiz ve cevaplarınız teşekkür ederim. Hiçbir renk duman çıkmıyor egzostan onu kontrol etmiştim. İnşallah tüm filtre ve yağları değiştirdiğimde sorun çözülür, mazot pompası değişirken filtre orjinal bulamamışlardı, bir o aklıma takıldı, sorun...

6. GezenGen

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Sayın landscape, bu araçlarda ne tür motor yağı önerirsiniz? Bir de Forester'ım vardı, onun her 40bin km'de tüm yağları değişiyordu, TD5'ler için sorduğumda İstanbul'dayken sadece motor yağı önemli, diğerlerinde problem olunca değişim yeterli gibi...

7. GezenGen

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Berkay bey teşekkürler yorumunuz için. İşin kötü yanı burada aracı tanıyan pek kişi olmaması. Yakın zamanda da uzak bir yere gidemeyeceğim. Umarım sorunu burada çözdürebilirim.
  8. GezenGen

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Yok uydurma değil, orjinal ısmarlamıştım ve onu taktırdım.
  9. GezenGen

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu Sayın landscape, değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Aracım 6000 km'dir chipli kullanıyorum ve yaklaşık 500 km önceye kadar böyle bir sorun yoktu. Hız için chip yaptırmadım aşırı hızlı da kullanmıyorum zaten, ama sollamalarda araç doluyken çok...

10. GezenGen

Merhabalar, TD5'imde chip bulunuyor, bir süredir (mazot pompasını değiştirdiğimden beri yaklaşık olarak) ara hızlanamalar için dip gaz (roketleme) yaptığımda araç gazı kesiyor ve sonra tekrar geliyor birkaç defa, devir saati de bir çıkıyor bir iniyor. Sonra toparlıyor araç. Bunun nedeni...

11. GezenGen

HOWERCRAFT UÇAN TEKNE

Ynt: HOWERCRAFT UÇAN TEKNE Bu tür araçlarda yarış araçlarında kullanılan çok noktalı emniyet kemerleri mevcut yurtdışında. Sizin aracınızda göremediğim için sormuştum. Cevap için teşekkürler.
  12. GezenGen

HOWERCRAFT UÇAN TEKNE

Ynt: HOWERCRAFT UÇAN TEKNE Değişik bir ürün, hayırlı satışlar. Koltuklarda emniyet kemeri var mı?

13. GezenGen

SATILIK 1994 5.2 ZJ GRAND CHEROKEE

Ynt: SATILIK 1994 5.2 ZJ GRAND CHEROKEE Ön korumasını neden çıkarttınız acaba?
  14. GezenGen

Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı?

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Otomatik şanzımanla doğrudan ilgisi yoktur. Sorunun gaz kelebeği veya o ekipmanlarla ilgili olması daha muhtemel geliyor bana.
  15. GezenGen

discovery td5 2001 aldım bilgi...

Ynt: discovery td5 2001 aldım bilgi... Bende aracı alır almaz arka körükleri Hüseyin ustada iptal ettirdim. Şimdi çok daha iyi. Arada sol taraf çöküyordu, ileri de kimbilir ne sorunlar çıkarırdı.

16. GezenGen

FORESTER KIŞ LASTİGİ SEÇİMİ ......

Ynt: FORESTER KIŞ LASTİGİ SEÇİMİ ...... uygun bulursanız alabilirsiniz, kış lastiğini kullanmadım hiç ama 4 mevsim lastikleri biraz daha yumuşak diğer lastiklerden.
  17. GezenGen

Monoculer Dijital Gece Görüş Dürbünü

Ynt: Monoculer Dijital Gece Görüş Dürbünü Gece görüş dürbünlerinin bu şekilde satışı yasak değil mi? Bu tür cihazları sadece belirli kurumlar yasal olarak kullanabiliyor diye biliyorum.
  18. GezenGen

FORESTER KIŞ LASTİGİ SEÇİMİ ......

Ynt: FORESTER KIŞ LASTİGİ SEÇİMİ ...... Goodyear var gayet iyi ama biraz pahalı, michelin'de o şekilde.

19. GezenGen

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor Bu tarz vergiler Yunanistan gibi başka ülkelerde de mevcut. Hatta Mercedes düşük hacimli kompresörlü araçlarını bu tür ülkelere göre geliştirdiğini açıklamıştı ilk çıkarttıklarında.
  20. GezenGen

p38 satın aldım ancak !!!

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Siteler için teşekkürler :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri