Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

p38 satın aldım ancak !!!

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Rica ederim ;)

2. GezenGen

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Baştaki sayfadaydı : http://www.paddockspares.com/
  3. GezenGen

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Bir LR DII kullanıcısı olarak vermiş olduğunuz İngiltere'deki site çok iyi oldu, teşekkürler. Ebay'den daha fazla ve spesifik ürün mevcut.

4. GezenGen

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum Malum sitede her ilan olması gerektiği gibi olmayabiliyor, ama bunun nedeni bazen sitenin altyapısından kaynaklanıyor. Örneğin bir modelin belli yıldan aşağısının seçilememesi veya kişinin arsasını 3000 TL'ye satmak istemesi ama en az 5000 TL seçeneğinin olması gibi...
  5. GezenGen

Satılık Marmot Superhero Softshell Ceket

Ynt: Satılık Marmot Superhero Softshell Ceket Bedeni ben mi göremedim? Bir de rengi fotoğraftaki renk midir?

6. GezenGen

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum Yeni aracınız hayırlı olsun, umarım daha sık forumda görüşebiliriz.

7. GezenGen

Antep veya Maraş çevresinde servis

Ynt: Antep veya Maraş çevresinde servis Teşekkürler tekrar..
  8. GezenGen

Ynt: Antep veya Maraş çevresinde servis Neresinde veya iletişim bilgilerini paylaşırsanız sevnirim. Teşekkürler.
  9. GezenGen

Ynt: Antep veya Maraş çevresinde servis Cevap için teşekkürler, aracım bu sorduğum sorudan hemen sonra yakıt pompasından dolayı arıza yaptığı için ben de Maraş'taki Otokar servisine götürdüm, ilk aşamada aracı tam tanımadıkları için biraz zor oldu ama sonunda sorun çözüldü. Artık oraya...

10. GezenGen

başoğlu caretta 1200 çekme mini karavan

Ynt: başoğlu caretta 1200 çekme mini karavan Aracımda çeki demiri bulunuyor olsaydı almayı düşünürdüm. Hayırlı satışlar.

11. GezenGen

LandRover Discovery TD5 arka koltuk aranıyor...

Ynt: LandRover Discovery TD5 arka koltuk aranıyor... Aşağıda arama sonuçları bulunan siteler var ama Türkiye'de olsa daha iyi olurdu tabi. O nedenle çıkmacılara da bakın derim...
  12. GezenGen

motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler LPG taktırdığımda yetkili servis olan ancak şuanda olmayan yerdeki mühendise yurtdışı forumlarında okumuş olduğum sübap ayarını sormuştum. O zamanlar 40-50 bin km yapan araç yoktu onların takıtığı, fakat bana söylediği, zaman içerisinde...

13. GezenGen

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler Kocaelinde olduğunu forumda okumuştum, aratırsanız bulursunuz sanırım.
  14. GezenGen

td5 sorular

Ynt: td5 sorular Makyajlı kasada düğmenin yeri değişmiş. Düğme ve özellik yok değil yani.
  15. GezenGen

Eşya Filesi & Gazetelik

Ynt: Eşya Filesi & Gazetelik İlginiz için teşekkür ederim. Başka bir alışverişte indirim yaparsınız artık ;)

16. GezenGen

Eşya Filesi & Gazetelik

Ynt: Eşya Filesi & Gazetelik Arkın bey ürünleri çok hızlı bir şekilde tarafıma gönderdi. Fiyatına göre güzel ürünler. Ben delik açmadan çift taraflı güçlü yapışkan bantla yapıştırdım. Ağır birşeyler koymayacağım için sorun olacağını da düşünmüyorum. İmkanınız varsa elden almanızı tavsiye...
  17. GezenGen

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler Güven bey yeni işiniz de hayırlı olsun bu arada :)
  18. GezenGen

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler Diferansiyel yağları dahil tüm yağların değiştirilmesi, ayrıca hava filtresi, yağ filtresi gibi filtrelerinde değişmesi gerekir. Bir de dediğim gibi sübap ayarı, gaz kelebeğinin temizlenmesi gibi işlemlerin yapılması aracın ömrü açısından...

19. GezenGen

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler hayırlısı olsun öncelikle. Markayı kötülemek değil kesinlikle amacım ama Atiker 2.0 turboda çok başarılı işler çıkaramıyor. 2.5 motorda nasıldır hiç bilemiyorum. Takan usta da çok önemli tabi. 2.5 turbo araca LPG takılmaması daha iyi olur...
  20. GezenGen

dısco 2 için multımedıa

Ynt: dısco 2 için multımedıa Rica ederim. Sonucu bildirirseniz sevinirim, ben de merak ediyorum nasıl olacağını.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri