bilgi rica ediyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harung Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,622

harung

dfn arıyorum
Yer
bartın
herkese iyi günler
defender 90 almayı düşünüyorum
sadece hobi amaçlı
biliyorumki sitede bu konunun uzmanı bir çok arkadaşımız var
rica etsem bilgilerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-orijinal-ingiliz-defender-90-tdi-61625579/detay/
böyle bir raç var bugün çıktı ilana yorumlarınız benim için çok değerli
şimdiden teşekkrüler

Etiketler
Ynt: bilgi rica ediyorum

Selamlar
bu aracı ve sahibini tanıyorum. Açıkcası, hem kısa kasa olması hem de "oldukça" derli/toplu ve techizatlı bir araç olması bakımından "iyi bir fırsat" olduğunu düşünüyorum. Ama en iyisi gidip, yakından görmek bence.. iyi günler dilerim, reha

reha' Alıntı:
Selamlar
bu aracı ve sahibini tanıyorum. Açıkcası, hem kısa kasa olması hem de "oldukça" derli/toplu ve techizatlı bir araç olması bakımından "iyi bir fırsat" olduğunu düşünüyorum. Ama en iyisi gidip, yakından görmek bence.. iyi günler dilerim, reha
teşekkür ederim reha bey sizce amatör bir başlangıç için doğru bir seçimmi 90 defender

Selamlar
bence "değil başlangıç".. "devamında bile" yıllarca kullanılabilecek bir araç.. Tabii, hedefiniz "bir Land Rover Defener" ise.. Bir de, 90 (kısa kasa) bulunması çok zor bir modeldir ve arazide çokiyidir. "benim açımdan" sakıncası, "içinde yatıp uyumak zordu".. onun dışında, bence çok iyi bir fırsat.. reha

selam hayırlı olur inşallah.araç çok mükemmel reha beyin dediği gibi uzun yıllar kullanabileceğiniz bir araç.kalitesine ve arazi kabiliyetine tartışma gerektirmez.fiyat olarak sizce makul ise hemen alın derim .saygılar.

Bence de iyi bir arac ustelik bu modellerde orjinalden klimali biraz zordur.
Arazi kabiliyeti standart halde bile yeterli ve eger butcenize uygunsa hayirlisi olsun.

Birde aracı kimin sattığı önemli bu arkadaşın aracı gözü kapalı alınır,(önceki aracından biliyorum)

bütün arkadaşların bayramlarını mutlu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim .
ayrıca bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim .
aracı aslında bakmaya giecektim fakat araç 1992 model diiye yazılmış fakat açıklamalarda 1986 model olunca işin açıkcası bira kafam karıştı.bakalaım hangi araç nasip olucak .

Selamlar
açıkcası Land Rover Defender larda yaşın çok önemi yoktur ama yine de gönül işi bu, eğer "hevesiniz kaçtı" ise, bence yaşın da önemi yoktur. umarım gönlünüzdeki aracı hayrılısı ile bulursunuz, reha

haklısınız reha bey öncelikle çok teşekkürler. sabah bilg açtığımda ilk defa malum sitenin defender ilanlarına bakıyorum.ben çok off road işim yok hafta sonları zamanı geçirecek dağda çamurda arkadaş aile ile bir araç aramaktayım ilanlarda baktığında aşağıda farklı yukarıda farklı bilgiler olunca çekiniyor insan .dışarıdan üst model defender getirebilirmiyım diye araştırdım ama kanunlarımız benim tr yaşamamdan dolayı izin vermiyor .bakalım aracımız bir yerde hazır ama ne zaman olucak hayırlsı.

Malum sitede her ilan olması gerektiği gibi olmayabiliyor, ama bunun nedeni bazen sitenin altyapısından kaynaklanıyor. Örneğin bir modelin belli yıldan aşağısının seçilememesi veya kişinin arsasını 3000 TL'ye satmak istemesi ama en az 5000 TL seçeneğinin olması gibi.
Bu durumda da altta açıklamada gerçeğini yazıyorlar. Eğer ilandaki şekilde gidip aracın ruhsatını incelediğinizde gerçek yılını öğrenseniz elbette hoş olmazdı.
Karar sizin, hayırlısı olsun.

Almak istemiştim bu aracı bir ara ama off road aracına ayırdığım para sınırım yetmemişti :smiley:

evet doğru haklsınız çok tek taraflı düşünmemek gerekiyor ama çok sık araç değiştiren biri de değilim sadece hobi maksatlı bir defender alıcam insanın için esinmesi de çok önemli

Ama siz soru sorup cevap alıp aldığınız cevabı beğenmiyorsunuz şimdi napalım biz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR