Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması
Teşekkür ederim,
Kayseri'ye sadece bir kaç kez geldim ve bir defasında galerilerin ve atölyelerin olduğu bir yere uğramıştım.Orada tanışmış olabiliriz belki :)
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması
Selamlar Herkese,
Hem geziye katılmak hem de bu işe yeni gönül vermiş ve yeni Land Rover Discovery I V8 sahibi olarak bilgi paylaşımı için sizlerle tanışmak isterim.
Özgen
Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Efe Bey,
Gerçekten harika bir etkinlik olacak gibi gözüküyor.Bu kadar detaylı açıklamadan ve fotoğraflardan sonra gelmek için sabırsızlanıyorum.İşim gereği artık Nevşehir'de yaşıyorum ve bir aksilik olmaz ise gelmeye çalışacağım...
Ynt: RE: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover
Aslına bakarsanız kimisi hurda alıp ve ona emek harcayıp aracı baştan yaratmaktan daha büyük keyif alır ama sizin fikrinize de saygı duymak gerekir tabiki.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhabalar,
Bende bu işe bulaştım ve çok değerli bir LR sahibi arkadaşımın sayesinde bu tutu bende iyice arttı.Şu anki yaşadığım (kapadokya) yer ve memleketim (antalya) dolayısı ile araç sahibi olabildikten sonra bu sevda sanırım bağımlılık yaratacak gibi...
Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi
Arkadaşlar bu sevdaya yeni başlayacak biri olarak 98 Disco V8 arıyorum,yardımcı olabilecek veya beni yönlendirebilecek biri var mı acaba?