Arama sonuçlarınız

1. chala

Otomatik Navara Kullananlar, tavsiye istiyorum

Ynt: Otomatik Navara Kullananlar, tavsiye istiyorum teşekkür ederim.

2. chala

Otomatik Navara Kullananlar, tavsiye istiyorum

Ynt: Otomatik Navara Kullananlar, tavsiye istiyorum belki forumda vardır ama yine de sorayım, otomatik vites kaç kademeli acaba?
  3. chala

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) şu köyceğiz yolları kaldır ayşem kolları bizim için yapılmış şu muğlanın damları

4. chala

4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı

Ynt: 4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı cj ler için bir çalışmanız olursa işe yarayacaktır kesinlikle. kolay gelsin.
  5. chala

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta yarından itibaren önünde kuyruk olacak

6. chala

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak arazi araçlarında lastik ebadlarını büyütürken gerekli uygulamaları yapıyoruz ama en çok kafama takılan konu fren sistemleri oluyor. kendi aracıma 35'' lastik takarken ustama fren işini nasıl çözeceğimizi sordum, ustam hiç gerek yok orjinalleri en iyisi dedi, tamam...

7. chala

cj5 şanzıman sorunu

Ynt: cj5 şanzıman sorunu en doğrusu iyi bir ustaya gitmektir. ama arazi vitesine geçtiğiniz halde ön tekerler dönmüyorsa ön şaftın yerinde olup olmadığını kontrol edin. ardından aracınızda dualmatik denilen kilitlerden olup olmadığını kontrol edin ( ön tekerlerde, jant göbeklerine bakın)...
  8. chala

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

cok gecmis olsun, hizir gibi yetisen arkadaslardan da Allah razi olsun. imece guzel sey. ilk gezide boyle cezalar kesilecekse o geziyi kacirmamak lazim.. yeniden herkese cok gecmis olsun.
  9. chala

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

hepinizi tebrik ediyorum. umarım bu güzel gezileriniz, dostluğunuz ve samimiyetiniz hep böyle devam eder.

10. chala

Lütfen Yardım

Ynt: Lütfen Yardım sorun neymiş öğrenebildiniz mi? çünkü aracınızı satışa çıkarmışsınız sorunsuz demişsiniz, demek ki sorunu öğrenip tamirini yaptırdınız bu durumda.

11. chala

Saadet Zinciri(az gayretle bişeyler kazanmak isteyenler)

Ynt: Saadet Zinciri(az gayretle bişeyler kazanmak isteyenler) kaç tane 30 kuruş kazanıp kaç pil aldık bu arada..
  12. chala

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor beni sacmalamakla suclayip simdi tam anlamiyla sacmaliyorsun. kafanda yine huni var galiba.

13. chala

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor diyecek cok sey var ama ozetle sacmalamisim demiyorum.
  14. chala

Çoban Aranıyor

Ynt: Çoban Aranıyor hani hep derler ya dağdaki çoban bile şöyle yapar böyle yapar, veya iki tane koyun versen güdemez. çoban deyip geçmiyeceğiz, bakın mumla arıyoruz, bulamıyoruz. Ankara da büyük bir otel projesinde genel koordinatörüm, asgari ücretle bizim ve taşeronlarımızın çok...
  15. chala

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor tamam göktuğ beyi anlayalım da ( zaten anlıyoruz) bizi kim anlayacak. veya ortada anlaşılmayan ne var. bir insana saçmalama demek, saçmalamışsın demek bu kadar kolay ve ucuz mu. tekniğini öğrenip bu konudan bir daha mesaj gelmesini engellemeye...

16. chala

Çoban Aranıyor

Ynt: Çoban Aranıyor çobanlığı sakın hafife almayın bence :) kışın soğukta , rüzgarda yazın bütün gece sabaha kadar koyun güdeceksiniz, koyunları sabah getirince kuzularıyla emiştireceksiniz, sonra onları tek tek sağıp sütünden yoğurt , peynir yapacaksınız, yem vereceksiniz. akşamüzeri...
  17. chala

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor beni saçmalamakla suçlayıp baya bir saçmalamışsınız ve çok ayıp etmişsiniz. sizin tokat ta başlayıp ankara ve antep te biten cj projesinde de, antepte yaptığınız projelerde de takip etmiştik, yorumlar yazmıştık ve özelden mesajlaşmıştık. bu...
  18. chala

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor taktığınız hunileri çıkardınız galiba. akil adamlardan fikir almalar, ulemaya sormalar, bi rutine filan girmeler, ustayı, zamanı bahane etmeler :D Göktuğ bey heyecanla son halinin fotolarını bekliyoruz, kolay gelsin.

19. chala

Fikirleriniz lazım ??

Ynt: Fikirleriniz lazım ?? ikinci linkteki aracın bariz bir problemi yoksa ve hangisi derseniz kesinlikle ikincisi. ilk araca jant - lastik alayım deseniz 2-3 bin tl gider. ilk araçta ön siper yok gibi. hangisi diyorsanız hiç düşünmeyin, ikincisi.
  20. chala

Satılık CJ5 Kütahya

Ynt: Satılık CJ5 Kütahya araç ilanı vermeden önce lütfen ilan kurallarını iyi okuyalım, hiç bir bilgi, detay vermeden başaka bir siteye link vermiyelim, herşeyden önemlisi ilanı cj bölümünde değil, ilan panosunda açalım. ve sayın moderatörler, bu konulara karşı daha hassas olalım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR