Arama sonuçlarınız

1. Y

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi Cevap yazan abiler kardeşler,sağolun varolun bu arada 39 yaşındayım.ilgilenmeniz çok hoşuma gitti.ilk defa bir marka grubunda bu kadar ilgi gördüm gerçekten sağolun varolun inşallah sizlerle bir gün olurda istanbulda buluşuruz.kendi aranızda bir etkinlik yapında bende arada...

2. Y

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi Hele şükür Nadir abi,kaç ay önce özelden mesaj gönderdim cevap yazmadın doğrusu çok üzülmüştüm.neyse bunları öğrendiğim iyi oldu İNŞALLAH bende b undan sonra G sahibi olurum :o :o :o :o :o
  3. Y

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi Cevap yazan arkadaşlar dan ALLAH RAZI OLSUN.biraz az cevap geldi ama ne yapalım demek diğer üstad lar pek beğenmediler bizi. ??? ??? ???

4. Y

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi Vallahi helal olsun sizlere 3 saat olmadan 19 kişi okumuş bir ALLAHIN kulu tek bir kelime cevap yazmamış hepinizi alkışlıyorum. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
  5. Y

G nin kaderi

Değerli G kullanıcıları.uzun zamandır sizleri takip ediyorum,gerçekten T.C deki offroad sitelerinin içindeki birbirini kırmadan abuk,subuk konuşmadan hak hukuk yemeden konuşup anlaşan tek marka grubu sizlersiniz saygıyla eğiliyorum önünüzde.Ben de bir offroad SAPIĞIYIM :o :o :o ;D ;D,yat kalk...

6. Y

KUMHO KL-71 MT HAKKINDA

Ynt: KUMHO KL-71 MT HAKKINDA Değerli arkadaşlar 2 seneden fazladır yaz ve kış hiç çıkarmadan kullanıyorum,asfaltta erime olmadı,dişler hala aynı,arada ufak offroad zorlamalarıda oluyor,TEM otoyolu düzlüğünde pajeromla 170 km süratte gittim,ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR hala aynı duruyor,ben gerçekten...

7. Y

YAKIT KATKISI HAKKINDA

Ynt: YAKIT KATKISI HAKKINDA bu işin tek bir yolu var dır;o da ultrasonik temizleme.sakın sıvılarla uğraşma hepsi boş.
  8. Y

1993 Pajero Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: 1993 Pajero Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 2600 motor lpg de yetersiz kalıyor.3000-3500 olursa daha iyi olur,sıralı lpgde güç kaybı devede pire kadar bir şey oluyor.düz vites ile otomatik arasında 2-2,5 lt.benzin farkeder,otomatik vites tabiki çok rahat ama düz vitesin masrafı çok...
  9. Y

1993 Pajero Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: 1993 Pajero Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler olur canım kardeşim olur ;) ;).benim 94 model v6 3000 benzinli uzun şase pajerom var.2007 den beri bende 187000 de aldım şu an 198000 de gazını 2 sene önce taktırdım hem aile için hem hafif offroadda kullanıyorum ALLAHA SONSUZ ŞÜKÜR iyiki...

10. Y

L200 yükseltme ile ilgili

Ynt: L200 yükseltme ile ilgili destekle destekle bakiim,sanki sen çok arayıp hatır soruyorsun.benim seni aradığımın yarısı kadar sen arasaydın şimdi telekomdan plaket almıştın. ;D ;D ;D ;D ;D

11. Y

Aracım için yetkili veya özel servis..?

Ynt: Aracım için yetkili veya özel servis..? anlayışlı insanın hali bir başka oluyor canım ;D ;D ;D
  12. Y

Aracım için yetkili veya özel servis..?

Ynt: Aracım için yetkili veya özel servis..? evet canım kardeşim sadece ilfer oto başkası olmaz zaten,olamaz biraz işleri yoğundur ama işi çok iyi bilir. ;) ;) ;)

13. Y

KUMHO KL-71 MT HAKKINDA

Ynt: KUMHO KL-71 MT HAKKINDA Selam Abdullah bey kardeşim veya abiciğim(38 yaşındayım).94 model v6 3000 benzinli 5 kapılı pajerom var.2 sene önce ilk defa aldığım bu lastiklerden o kadar memnunum ki anlatamam.yaz kış hiç bir şekilde çıkarmadan kullanıyorum istanbulda oturuyorum ama memleketim...
  14. Y

34 HaCaMat

Ynt: 34 HaCaMat yaparsa ilfer yapar gerisi sadece bakar zaten. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
  15. Y

Aranıza yeni katıldım

Ynt: Aranıza yeni katıldım abi ben her zaman hazırım,benim zıpır yusuf offroad diye ustaya gidelim diye sayıklıyor ama geri getirmesi çok zor olduğundan ben biraz tırsıyorum yani :o :o :o :o

16. Y

L200 yükseltme ile ilgili

Ynt: L200 yükseltme ile ilgili hayırsız usta bir kerede sen beni ara be yahu :'( :'( :'( :'( :D :D :D
  17. Y

Pajero 3.2

Ynt: Pajero 3.2 evet ilyas usta ;) ;) ;) ;) ;)
  18. Y

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? kaan abi yanlış anlama abi,ben küçümseme derken senin için kastetmedim.hani bir lafa başlarken hep deriz ya biz toplum olarak;benim de demek istediğim buydu işte.yoksa benim aracı satsan 2.el hiç bir ssangyong almaz benim dediğim olay ise şöyleydi;memleketin herhangi...

19. Y

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? herkesin aracı kendine güzeldir ;) .kimse başkasının aracını küçümsememeli,bu iş gönül ve maddiyat işidir.maddiyatın yoksa benim gibi pajeronu 6000 tl para+36 ay vadeli kredi ile alırsın sonra parasızlıktan hiç bir şey yapamazsın 5 senedir sadece binersin offroada...
  20. Y

Hangisini Alırdınız?

değerli aile üyeleri siz beni yazdıklarıma bakarak bayağı tuzu kuru zannettiniz galiba ben 94 model pajeroya biniyorum,2007 senesinde 6000 tl ye racımı satıp hayatımda ilk defa 10000 tl borçlanarak(36 ay kredi)bir 4x4 sahibi oldum,benim maddi durumum sizlerden kat ve kat kötü asla sizlerin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri