veteriner
www.bagbasiveterinerklinigi.com
<div class="bbWrapper"><b>Vitara</b>'mda yıllardır Lassa <b>Competus</b> AT kullanıyorum.<br />
Ağır off road yapmıyorum. Genelde iş gereği bazen gezi amaçlı kısa mesafeli çamur-kar-buz olabilen yerleri geçmem gerekiyor.<br />
Dediğim gibi aracı zorlayan yerler belki <b>100-200 mt kadar çamur, bazen de 10 km'lik orta derece kar ve buz</b>lu yollar.<br />
Bunun dışında <b>ağırlık kullanım asvalt</b>.<br />
Asvaltta da <b>80-90 ı geçmem</b>.<br />
Competustan kar ve çamurda çok memnun değilim, özelliikle yapışkan çamurda dişlerinin arası hemen doluyor ve patinaja düşüyor.<br />
Bunun yanında görsel olarak da beğendiğim MT lastik almak istiyorum.<br />
Genelde benim şartlarım için BFG AT tavsiye edilir biliyorum ama, bazı dezavantajlarına rağmen illa MT almak istiyorum.<br />
Bulunma kolaylığı ve fiyatının uygunluğu, bir de bazı yorumlarda asvaltta diğer MT lere göre sessiz olduğu söylendiğinden Kumho KL 71 almayı düşünüyorum.<br />
Zaten MT lastik olduğundan benim de çamur beklentim kısa mesafeli yerlerde olduğundan mutlaka Competus'tan iyidir.<br />
Ancak;<br />
asvaltta bir AT kadar sessizlik beklemiyorum ama aşırı <b>gürültü</b> olur mu?<br />
<b>Islak asvaltta Kar ve buzda AT'</b>ye göre nasıldır ?<br />
Son olarak bulunduğum yerde hava sıcaklığı 30-35 derece civarı MT bugünlerde takılırsa çok mu yıpranır?<br />
Teşekkürler.</div>