Arama sonuçlarınız

1. Y

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... ama bak arabam hiç off road yüzü görmedi üstünde 31x10.5 r15 kumho kl71 lastik var yüksekliği baya iyi durumda 196000 de makam arabası olarak kullanılmış tek susuru var sadece diff.lock yok.ALLAHIM neler oluyor bana yahu. ;D ;D

2. Y

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... işte gerçekler budur.bizim insanımız böyle işte benim arabam çok temiz şundan aşağı vermem şu kadar eder derler bir bakarsın o ilan 2 sene kalır senede bir ilan tarihi yenilenir.sahibindende malesef bir pajero var yıllardır öylece duruyor ya satılmasını...
  3. Y

Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 yok be abim sıkmaz.38 yaşına giricem nerdeyse,çocukken herkes mahallede kaymak asfaltta bisiklete binerdi ben se nerde çukur çamur tümsek var orada binerdim yani anlıyacağın ben sonradan değil doğuştan offroadcuyum. :o :D

4. Y

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 inşallah ben alırım abim. ;D ;D
  5. Y

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 doğrusunda abim benim aracım 94 model v6 3000 benzinli 5 kapılı makam arabası olarak kullanılmış süper temiz şu an 4 kişi var isteyen ama ben param olmadığı için satamıyorum.aracımı çok seviyorum ama tek bir kusuru var hiç diff.kilidi yok...

6. Y

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 ah be abim kıyılırmı buna.benim pajeroma 20 bin veriyorlar.keşke 20 bin liram olsa gözüm kapalı alırım vallahi.kaçarmı bu alet yahu.ah para ah ne zaman uğrayacaksın bize bilmiyorumki.

7. Y

LPG hk.

Ynt: LPG hk. yaşadığın yeri söylersen yardımcı olurum.eğer istanbuldaysan işini çok kolay hallederiz.yiğit eren (pajero v6 3000 benzinli 94 model aracım var.bende 1,5 sene önce lpg taktırdım çok memnunum.)
  8. Y

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) ;D abi o kel pala bıyık kalsın ben sadece arkasındaki aleti alayım. :D :o
  9. Y

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) :o yatacak yerin yok vallahi ismail abi(kusura bakma mutfakta çorba karıştırıyordum :D)cevabım biraz gecikti.hani o senin toyotan vardıya onu eliden önüne bir demet yeşillik atıp almazsam banada kel yiğit demesinler emi. ;D ;D ;D :D

10. Y

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) :D he valla ismail abi.aslında şu an pajeroma nakit 20 bin veren var ama ben de malesef -cari açıkta olduğum için :'( hiç bir şey yapamıyorum.en az 10 bin tl lazım zatı muhterem peder beyden isteyemeyiz bizi keser ;D artık tezahuratım...

11. Y

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) ;D çarşamba şans topu oynayayım 5+1 bana çıksın benim 94 model pajeromu satıp vx80 alayımda modifiye nasıl olur görün bakalım :D
  12. Y

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması sapanca olsun sapanca hadiiii hadiiii.dosyanın altında yeşillik var ayarlayın bir şeyler :D ;D

13. Y

1986 5 kapı süper wagon ön fren disk

Ynt: 1986 5 kapı süper wagon ön fren disk istanbulda oturuyorsanız kartal sanayide ilfer oto.ilyas usta bu işin türkiyede piridir.internet de ilfer oto diye aratın.
  14. Y

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı Selam abilerim kardeşlerim ben YİĞİT EREN 37 yaşında gemi makina mezunu ve bir dönem gemide de çalışmış bir insanım.yazılanları okuyunca hayret ten şaştım kaldım.motor yağının görevi nedir hareketli parçalar arasında belli bir film tabakası oluşturarak sürtünmeyi...
  15. Y

MITSUBISHI PAJERO 3.5 V6

Ynt: MITSUBISHI PAJERO 3.5 V6 ilfer oto derim her zaman.

16. Y

Motor Yağı Katkı Maddesi Kullanmalı mıyım?

Ynt: Motor Yağı Katkı Maddesi Kullanmalı mıyım? Değerli abilerim kardeşlerim iyi ve güzel düşüncelerinizi yazmışsınız.bende makinacıyım(gemi makina)bir süre gemide de çalıştım.uzun yıllardır tüm araba dergilerini alırım okurum incelerim.sizlere tavsiyem paraya kıyın senede 2 kez yağ değişimi...
  17. Y

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! çok doğru söylüyorsun ömer bey.ama ben malesef böyleyim o kadar iyi niyetliyimki beni kandırmak çok kolaydır.yani anlıycağınız saf temiz köylü çocuğu misali hoş şimdi onlarda bozulmaya başladıya neyse.
  18. Y

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! daha önceki yazımda sizi üzen ne oldu lütfen yazarmısınız.

19. Y

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri güven bey kardeşim ben yiğit.raif usta kartalda pajeroma lpg takmıştı.şimdi ben bu donbili ustayı ne yapayım.ben alta takalım demiştim o olmaz demişti.yasak demişti şimdi sen diyorsunki uygun şartlar olursa altta olur.benim aracımda 31x10,5r15 kumho lastikler var,aracım...
  20. Y

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Selam kemalhan abim veya kardeşim.ben 37 yaşındayım.off road merakı bende 5-6 yaşlarında başladı nasıl mı dersen anlatayım.yaşadığımız mahalle istanbulun en zengin mahallelerinden biri olan caddebostandı ve biz oraya kastamonu dan kalkıp gelmiş fakir ama gururlu :D bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri